Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Mesjni yeni gordum 23 ne gun vermis doktor galiba hayirli olsun :) benimde istedgm bir tarih ozellikle 😁 ama 37+2 oluyorum ozman pek mumkun degil sanirim ogune gun almam degisme ihtmali varmi cevremde kim gidiyorsa birkere gun aliyor ogun doguruyor bende 8 haziranda 35 haftamda gidicem doktoruma gün verirmi sizce

Aynı dertten müzdaribim ben de:) Ben de 1 Haziran'da kontrole gideceğim inşallah, gittiğimde de 35+2'de olmuş olacağım. Artık bi zahmet söylesin diyorum :)

Kızlar selamun aleykum öncelikle sezeryan olup dogum için gün alan varmı yada doktoru şu haftada gel gün belirleyelim diyen varmı
Eski sezeryanliyim 16 temmuz istiyoruz dedim takvime baktı olur dedi bize günü almış sayıyorum ben 😁tek birsey kaldı kızın o günü beklemesi 🙏

Yani şunu soylemek istedim misal sana doktor 23 dediyse o tarih ileri gitmez ancak daha erken olabilir oda sancin vs olursa bebegin kilosuda uygunsa erken olma ihtimai var ama doktor bidaha 23 ten ileri bi tarihe atmaz niye atsinki 🤪 birde acikcasi erken isteme sebebim bayram tantanasi doktorlarn bayram telasi bayram izinleri donemine denk gelmek istemiyorum
Ben de sağlık açısından sandım. E heralde öyle olur 😂😂

Ben prenses sezeryan olmak istiyorum ( kendim uydurdum) :KK53: yani güzelce sancısız sekilde gidip ameliyata girmek 😂

Aynı dertten müzdaribim ben de:) Ben de 1 Haziran'da kontrole gideceğim inşallah, gittiğimde de 35+2'de olmuş olacağım. Artık bi zahmet söylesin diyorum :)
Ya 35 te gun veriyorlar artk kesin diye biliyorum bende 31 dede devlete gidecgm ben hem devlete hem ozele kontrl oluyorum ozelde doguracgm ama baklm devlettede gun vereceklermi sirf merakmdan gidiyorum

Aramızda 3 gün var.
Aslında tarihî ben sordum .hatta 22 si olabilir ama hem ikizler hem yengeç oluyor dedim.
O da 23 ü olabilir dedi. Asıstanına günü yazdırdı:) şancı durumuna gore artık hareket ederim bilemiyorum ☺
Gözunaydin belirli olması çok güzel 1 aydan az kaldı çok heyecanli🥰

Çok haklısın Son postayı yapamıyorum okadar sıcakki İzmir bir şekilde ütüleyip kaldırmam valiz hazırlamam lazım

İzmir çok daha fena 🤦
İlk çocukta Haziran sonu yana yana ütü yapıyordum. Ne kadar geç yapmışım meğer 😂

Ben bu havalarda bunalıyorsam İzmir'de hiç duramazdım herhalde..

Kızlar sürekli bir şeyler yeme ihtiyacı duyan bir ben miyim? İştahı açılıp son dönem kilo alması hızlanan var mı 😁
Ya hiç belli olmuyor birgün sürekli karnım acıkıyor akşama kadar minik minik ağzıma sürekli bir şey atıyorum bazende canım hiç bir şey istemiyor
Genelde iş yapıyorsam oylananacak birşey varsa aklıma gelmiyor ama boşken birşey yerken bile sonraki adımda ne yerim diye düşünüyorum 😂😂😂

Ben zaten sezeryan istiyorummmm geçen hafta 2500 dü kilosu bakalım haftaya gidicem kaç
Kilo olucak, irü bi bebek olucak demişti zaten 32de gittğimde herşeyi 34 haftalık çıktı, 😂😂😂😂 vallaaaa 22 haziran olsa süper olur😂😂
Benim fistik 32 de 1700 g di erkek bebisler cidden hizli ilerliyor ya oglumda oyle onden onden gidiyordu gerci olcumlerde cogu yanls cikiyo son haftalarda doktor dogum olck gun 3.850 kilosu dedi dogdu 3.3350 :D

Ben zaten sezeryan istiyorummmm geçen hafta 2500 dü kilosu bakalım haftaya gidicem kaç
Kilo olucak, irü bi bebek olucak demişti zaten 32de gittğimde herşeyi 34 haftalık çıktı, 😂😂😂😂 vallaaaa 22 haziran olsa süper olur😂😂
22 haziran erken sana bide ilk dogum vermez o tarihi bide bebek için ne kadar dursa o kadar iyi aslinda😇

Peki 9. Aya girdik mi biz şimdi benim 1 ekimden hesaplanıyor takvimce de artık giriyorum ne gelmez 9 aymış

Ben de sağlık açısından sandım. E heralde öyle olur 😂😂

Ben prenses sezeryan olmak istiyorum ( kendim uydurdum) :KK53: yani güzelce sancısız sekilde gidip ameliyata girmek 😂
Ahaha ben 41+ 2 ye kadr ne sanci ne su gelmesi ne kasilma hc bisi olmamisti delimiyim ne bundada olsa keske diyorum sasirmis olmaliyim ama hc olacak gbi degl zannetmiyorm vucudum normal dogum icin okdr programlanmamiski suniyo bile algilamiyor :D

İzmir çok daha fena 🤦
İlk çocukta Haziran sonu yana yana ütü yapıyordum. Ne kadar geç yapmışım meğer 😂

Ben bu havalarda bunalıyorsam İzmir'de hiç duramazdım herhalde..
Mayısta böyleyse temmuzda ne ypcaz acaba 🤷Evden çıkmıyorum ama ona rağmen 2 3 gündür tansiyon sorunu yaşıyorum sanırım bir anda midem bulanıyor bayılma hissi geliyor çok düşüyor galiba sıckların ani bastırmasıyla ilgili olabilir

Back
X