- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #58.401
Serum ve takip verdi. Perşembeye kadar belirti olmazsa gitmeyeceğim. Bu saatten sonra progesteron bir ablam ifade etmez dedi. Dinlen ama tamamen yatmanın şart değil gelecekse gelir dedi bideAnladim canim ne zaman gideceksin tekrardan ,birde progestan baslattimi durum boyle olunca
kızlar gaz sancısı çok fena oluyor ,hele artık karnımızda yer de kalmadı daha fena oluyor .ben taş kesiliyorum . o zaman karnımı yağlayıp güzelce masaj yapıyorum ,gaz çıkmasa bile çok rahatlatıyorKız dün gece ikimizde aynı olmuşuz..bende uyandım iyiyim..dün gece çok fenaydı..nasıl terler döktüm..ağrıdankıvrandım
Hayır günüme yakın tarih bile değildi. Belimden beri girdi ağrı bacağıma kadar indi. Ne olduğunu bende çok merak ediyorum. Daha 35+2 yine erken yani korkmuyorda değilim. 4 kardeşiz, 3 ü erken doğum olmuş umarım ona çekmemişimdirGünaydın canım. Haydaaa dün regl günü falanmıydı aceppp herkesi Bi tutmuşhayırlı haberlerle gelin inşallah
Ya doğurmayalım 2 hafta falan daha beklesinler. Birde bebek hareket ettikçe ağrım daha da artıyor.Bugün zaten herkesin kontrolü var nerdeyse. Pat pat doğurmaya başlayacak gibiyiz bakalim
Amannn Allah korusun canım yormayalm artık kendmizi hayrlsyla zamanında gelsin bütün kuzular inşallah kafana da takma dinlen bol bolHayır günüme yakın tarih bile değildi. Belimden beri girdi ağrı bacağıma kadar indi. Ne olduğunu bende çok merak ediyorum. Daha 35+2 yine erken yani korkmuyorda değilim. 4 kardeşiz, 3 ü erken doğum olmuş umarım ona çekmemişimdir
Canım o gaz sancısı resmen böbrek sancısına eş değer oluyor bazenGaz sancısı da olabilir yaşadığınız. Vücutta organların hareket edeceği yer kalmadı nerdeyse. Gaz geçişleri bile acı veriyor..
Bazen karnımın bir tarafına acı veren bir ağrı oturuyor. Kalkıp volta atıyorum
Öğleden sonra kontrolüm var. Bakalım bebem ne kadar olmuş..
İnşaallah canım yaInsalalh bu son olurda gununu bekler yavrular
Benim de bugün 16.15 te randevum. İnşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz.Günaydın kizlar
Bugün saat 11 de kontrolümüz var 1 aydır bebeğimi görmüyorum artk 2 3 haftaya bı düscek heralde kontroller
Kimlerin bugün kontrolü var
İki günde bir ama sende o enerji var gibi.Sadece merak he
Merak ettim yavGünaşırı saat kaç oluyo
Kilo icin hep endişe ettınTeyzeler kontrole geldik usg girdik 2900 olmus nst girdim hareketleri yavas cikti bisiler yiyorum tekrar gircem
Doğumda kasılma 100 üzerinden mi ölçülüyor peki? Yani 60 çıksa orta karar, 100 olunca açılmalar oluyor diyebilir miyiz?Evet hissetmeye başladım ama acı değildi siddetli rahatsız eden kasılma diyeyim. Ama ben zaten 90 larda ancak ciddi acı hissettim diğerlerinde de.
Diyete tam uyuyor musunuz benim çok nadir normal sınırlarda çıkıyor. Tam listeme uyamıyorum ve malesef az da olsa tatlı yiyorum. Doktorum insülin verip vermemekte kararsız kaldı endokrine yönlendirdi ama gidemedim henüz. Bi yandan vicdan azabı çekiyorum bi yandan yemedie mutsuz oluyorumBenim şeker de düşük seyretmeye başladı. Böyle başlayıp biten bi şey mi acaba
60 sonrasi doğumda çıkmıştı benim 100lerde doğum olduDoğumda kasılma 100 üzerinden mi ölçülüyor peki? Yani 60 çıksa orta karar, 100 olunca açılmalar oluyor diyebilir miyiz?
Ay bende bilemedim dediğin gibi belirti olduğunu okudum. Bu arada ishal devam ediyor.Canım tedirgin etmek gibi olmasın da ishal doğum belirtisidir.
Vücut bağırsakları boşaltarak doğuma hazırlar. Sancım başladığı gece bir kaç defa tuvalete çıkmıştım ben. Doğuma resmen içim bomboş girmiştim
Ama bende baya bariz gelen nişan ve sistematik kasılmalar vardı. Seninki sancıyla alakalı olmayabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?