- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #59.001
300 ₺nst dolandırılıktır bana gore de.
Çok pahalı bir hastane olması lazım ki
Olabilir diyeyim:)
350 lira bizimde. Ama 4lü paket var 1000 lira. Hastane genel olarak pahali hep böyleydi ondan bekliyordum. Ama özel muayene için bence hiç almamalı. Zaten doktor belirliyor neticede.Bugün muayenem var, konuşacağım. Hastane değil özel muayenehane olduğu için böyle sanırım.Muayeneye acımam da nst için çok fazla. Gidince konuşacağım bakalım.
Alt açma bebek bezi bide kendine depend tarzı birsey koysan olur. Bebeğe çorapla koyabilirsin çok soğuk oluyor ayakları klima çalışıyor hastanede bide patiklinin içine giydirirsiniz.ammaaan amma büyütmüşüz yav
10lu hastane çıkışı
5li hastane çıkışı
İç zıbınlı tulum ( yedek dursun dedim)
3 ağız mendili
1 penye battaniye
2 müslin
Islak mendil
Pişik kremi
Kendime bir takım pijama
Koyacağım iç çamaşırı atlet vs yıkanıyor kuruyunca onları da koyacağım
Ne eksik
Bez
Emzik ve biberon kaynatılacak
Kendime bir takım daha pijama alacağım
Hepsini şu çantaya koydum çantada saydıklarımı alacak kadar da yer kaldı hiç uğraşamam valiz falan
Eksik bir sey görürseniz söyleyin lütfen
Soğuk duşlar, dinlenmeler, yastıklar indiremedim bir türlüBenim de ayaklarım çok şişti üstüne bile basamadım. Eve gidince çok soğuk su yaptım içine soktum rahatladım biraz
2de gidicem bakalım o ne önericek bende merak içindeyim, çünkü ödem yaşam kalitesini çok düşüren bir şeymişBence dr a git tamam hamilelikte ödem normal ama preeklampsi riskine karşı ani şişmelerde kontrol e gitmek lazım
Bu tek başına bir sebep mi anlayamadım. Ben de kullanıyordum. 32.haftada kesti. Normal için bir engel değil en azından benim için.Kızlar doktordan geliyorum. Kan sulandırıcı kullandığım için sezaryen olacaksın dedi çok üzüldüm
Ben kendimi normal doğuma çok hazırlamıştım neden böyle oldu yahuKendimi çok tuhaf hissediyorum.
Önemli olan sağlıkla kavuşmak, ama sadece kan sulandırıcı kullanıyorum diye böyle demesi beni üzdü, beklemiyordum.
Kan sulandırıcıya da ben 28. haftada başladım, şu uyuşukluk hissetme olayından sonra. 20si gibi alırız bebeği dedi
Doğru depend bezle beraber alacağım onu yazmayı unutmuşum.Alt açma bebek bezi bide kendine depend tarzı birsey koysan olur. Bebeğe çorapla koyabilirsin çok soğuk oluyor ayakları klima çalışıyor hastanede bide patiklinin içine giydirirsiniz.
Tuzu azaltmak işe yarıyor ama çok zorSoğuk duşlar, dinlenmeler, yastıklar indiremedim bir türlü
2de gidicem bakalım o ne önericek bende merak içindeyim, çünkü ödem yaşam kalitesini çok düşüren bir şeymiş
Bunları hazırladıkdan sonra çanta hazırlaması zatne yarım saat bile değil kolayBende hazırlarım bugun etiketleri keseyim yıkama kolay. Çantaya koyacak kadar ütülense oda yeter. Hallederiz ütüyü ben olmasamda. Çantayı bide çocuklara hastane fotoları için kıyafeti ayarlamam yeter.
Mecburuz yaa artık oyuzdenişte nerden ne kadar koparırsak kar diye düşünüyolar galiba
Ben sekreterden ön bilgi aldım. Doktorla hiç konuşmadım daha. Bir de dönüşümlü ücret dedi. Nst aldığında muayene ücreti almayacaklar. Yani her gittiğimde 300 vermeyeceğim. :) Zaten özel doktor olunca hastaneye doktora ebeye derken iş büyüyor, bilerek girdik bu işe.350 lira bizimde. Ama 4lü paket var 1000 lira. Hastane genel olarak pahali hep böyleydi ondan bekliyordum. Ama özel muayene için bence hiç almamalı. Zaten doktor belirliyor neticede.
Ben Amy Lee den istemedim kendime 7 temmuzu layık buldumEn sona kalmasak benim gönlüm temmuzun ilk haftasından yana
Eğer öyleyse normal aslında. Bizden sagolsunlar hem nst hem doktor ücreti aliyorlarBen sekreterden ön bilgi aldım. Doktorla hiç konuşmadım daha. Bir de dönüşümlü ücret dedi. Nst aldığında muayene ücreti almayacaklar. Yani her gittiğimde 300 vermeyeceğim. :) Zaten özel doktor olunca hastaneye doktora ebeye derken iş büyüyor, bilerek girdik bu işe.
O zaman o kadar gece kalmaz belki. Gerçi doktorum izne çıkmayacak olsa 2-3 temmuz filan düşünüyordu sanırım.Evet sezeryan :) yurek yemis gbi gülüyorum birde
Aman AllahımMerhaba kızlar ben doğum yaptım. 35. Haftada gelmeyi seçti oğlum.. Aniden pazar akşamı suyum geldi. Ve acil sezeryana alındık. Spinal anestezi ile kucağıma aldım kuzumu. İkimizde iyiyiz.Darısı sizlere inşallah. Temmuz annesi değil de haziran annesi oldum
Eltim olur musunKayınvalıdeme soyleyeyım . Nasıl olsa o halledecek
valla ya, o da bişeyMecburuz yaa artık oyuzdenİyi yine doğum zamanı öğrenmedik
ammaaan amma büyütmüşüz yav
10lu hastane çıkışı
5li hastane çıkışı
İç zıbınlı tulum ( yedek dursun dedim)
3 ağız mendili
1 penye battaniye
2 müslin
Islak mendil
Pişik kremi
Kendime bir takım pijama
Koyacağım iç çamaşırı atlet vs yıkanıyor kuruyunca onları da koyacağım
Ne eksik
Bez
Emzik ve biberon kaynatılacak
Kendime bir takım daha pijama alacağım
Hepsini şu çantaya koydum çantada saydıklarımı alacak kadar da yer kaldı hiç uğraşamam valiz falan
Eksik bir sey görürseniz söyleyin lütfen
Suan çok pahalı ondan ben o dediğim markalardan birini almayı düşünüyorum bakalımBen bunda kullanmadm ey gıdı 2018 de ucuzdu smdı kım bılır gramla yarısıyordurAllahım ucuz bısımı var artk maalesef yok
Ayyyyy gözün aydınnnnnMerhaba kızlar ben doğum yaptım. 35. Haftada gelmeyi seçti oğlum.. Aniden pazar akşamı suyum geldi. Ve acil sezeryana alındık. Spinal anestezi ile kucağıma aldım kuzumu. İkimizde iyiyiz.Darısı sizlere inşallah. Temmuz annesi değil de haziran annesi oldum
Canim konusu geçmişken sorayım emzik ne zaman veriliyor doğar doğmaz mi yoksa doğduktan 20 gün sonra falan mı??Emzik koyacağım bende. Ilkte emzirme gruplarının gazına geldim vermedim emzik çok çok zordu. İkincide doğunca verdim allahimmm nasıl rahatlik
Ama deme öyle yaa ben de kan sulandirici kullanıyorum perinatoloji ile görüştüm özellikle evet normal doğum yapılabilir sadece iğne vurduğun saate yakın doğum başlarsa epidural olmayabilir onu da kan alıp bakarlar dedi .Kızlar doktordan geliyorum. Kan sulandırıcı kullandığım için sezaryen olacaksın dedi çok üzüldüm
Ben kendimi normal doğuma çok hazırlamıştım neden böyle oldu yahuKendimi çok tuhaf hissediyorum.
Önemli olan sağlıkla kavuşmak, ama sadece kan sulandırıcı kullanıyorum diye böyle demesi beni üzdü, beklemiyordum.
Kan sulandırıcıya da ben 28. haftada başladım, şu uyuşukluk hissetme olayından sonra. 20si gibi alırız bebeği dedi
Sen neden bıraktın canım.. Ben doğumdan sonra bile 15 gün daha kullanacağım kan sulandırıcı iğne son ana kadar kullanılıyor senin pıhtı yok önlem için mi verdi ?Bu tek başına bir sebep mi anlayamadım. Ben de kullanıyordum. 32.haftada kesti. Normal için bir engel değil en azından benim için.
Normalde tavsiye edilen Doğduktan 15 20 gün sonra. Ama 15 20 gün sonra emzik tutturmak deveye hendek atlatmak gibi almıyor bebekler. Ben doğar doğmaz verdim 2.cide bunda da vereceğim. Hemen tutuyorlar o zaman.Suan çok pahalı ondan ben o dediğim markalardan birini almayı düşünüyorum bakalım
Ayyyyy gözün aydınnnnn
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin oğlunu,
Bol sütün olsun
Canim konusu geçmişken sorayım emzik ne zaman veriliyor doğar doğmaz mi yoksa doğduktan 20 gün sonra falan mı??
Ama deme öyle yaa ben de kan sulandirici kullanıyorum perinatoloji ile görüştüm özellikle evet normal doğum yapılabilir sadece iğne vurduğun saate yakın doğum başlarsa epidural olmayabilir onu da kan alıp bakarlar dedi .
Kendi doktorum ile görüşmedim önümüzdeki kontrolde demeyi düşünüyorum ama ben her gittiğimde normal doğum istiyorum diyorum benek henüz makat donmedi dr da hiç demedi dönmesini bekleme zaten sezeryan olmalısın falan demedi ama öbür randevuda özellikle sorcam . Ama ben çok kişi okudum normal doğum yapan dr neye göre olmaz dedi acaba . Igne vurulursun hemen sancin gelir tam aksi denk gelir onu bilemiyorum ama bence başka bi dr dan daha fikir al
Sen neden bıraktın canım.. Ben doğumdan sonra bile 15 gün daha kullanacağım kan sulandırıcı iğne son ana kadar kullanılıyor senin pıhtı yok önlem için mi verdi ?
Doğar doğmaz verilebilir o zaman anladım canım bir de meme reddi yapıyor mu emzik ?Normalde tavsiye edilen Doğduktan 15 20 gün sonra. Ama 15 20 gün sonra emzik tutturmak deveye hendek atlatmak gibi almıyor bebekler. Ben doğar doğmaz verdim 2.cide bunda da vereceğim. Hemen tutuyorlar o zaman.
Ben hastanede yattığım zaman (nöroloji bölümünde),iğneye önlem amaçlı başlandı ve lohusalık bitene kadar kullanmam söylendi. Rapor yazıldı. Doktor da bunu duyunca madem 36. haftada kesemiyoruz, mecbur sezeryan olacaksın, doğumda kanama veya zorlanmadan dolayı pıhtı atma riskini göze alamayız dedi.Bu tek başına bir sebep mi anlayamadım. Ben de kullanıyordum. 32.haftada kesti. Normal için bir engel değil en azından benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?