- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #62.401
GünaydınGünaydın kızlar
Şeker hamuru değil de royal icing istiyorum ama bakalımOlur neden olmasın. Aklında bir konsept var mı yapmak için. Ben daha önce oğlumun doğum gününde yapmıştım. Bende sana öneride bulunabilirim.
O benim uzmanlık alanım değil maalsefŞeker hamuru değil de royal icing istiyorum ama bakalımönerilere de açığım
Sen yazınca fark ettımAaa topiğin rengi düzelmiş
Diğerine gözümüz alışmış bu ne dedim bi anSen yazınca fark ettım
Sen Aslan koyacaktin adını diye aklımda kalmış. Ona göre kurabiye bulmuşrum.Şeker hamuru değil de royal icing istiyorum ama bakalımönerilere de açığım
HeyecanlandımGünaydın
Bu hafta kontroller haftaya doğumlar başlasın
Haftaya dayanabilirse bu çocuk içimde
Dün hazırladımGunaydıın. Bu hafta cantamı hazırlıcam inşallah. Tam zamanı degil mi? Siz ne zaman hazırlamıştınız?
Ben ilkinde de şimdi de gidiyorum canım. Sakıncasını görmedim. Diğer türlüsü çok zor heleki son zamanlarKızlar genital bölgeye ağda yaptırmak acaba sakıncalımı şu son dönemde?
Bilgisi olan varmı
Evet ayyy çok tatlııııııı, şeker hamuruyla basite olur bunu yapmakSen Aslan koyacaktin adını diye aklımda kalmış. Ona göre kurabiye bulmuşrum.Eki Görüntüle 3083068
Canım bende aynı şekilde cok zor oluyor artık gecen hafta ben yaptrdm canımdan can gtti ama yapcak bişey yokMaalesef bende o hatayı yaptım ama şuanda haftalık kontrollere giderken beden temizliği yapmak işkenceye dönüştü karnım mani oluyor rahat yapamıyorum. Topladım cesaretimi aldım randevu
Hadi yA ben hemen gelir diye düşündüm, neyse artık yaptırmıcam napalımNezmN yaptırıcann, ben yaptırdım 20 günde anca geldiBiraz geç kalmadın mı
Tüm vücut mu yaptiriyorsunuz yoksa genital bölge mi sadeceHadi yA ben hemen gelir diye düşündüm, neyse artık yaptırmıcam napalım
Bence de çok kolay ve çok sevimliEvet ayyy çok tatlııııııı, şeker hamuruyla basite olur bunu yapmak
benim için de öyle,hala inanamıyorum bu kadar az zaman kaldığınaKızlarrr nasılsınızkaç gündür giriyrm sayfalarca konuşma okumaya yetişemeden cıkmak zorunda kalıyrm herkes iyidir umarım.bende dün çantamı hazırladım sonunda çok şükür bin şükür herşey ütülü hazırdı dolabıda yerleştirdik içim rahatladı vallaa zaman gttkçe daralıyor bana şaka gibi geliyor
trendyoldan sipariş etmiştim bi kaç güne geldi.Bende kapı süsü yaptırayım yalnızcauygun bi yerde göremedim fiyatlar hep yüksek
O kadar çok harcama yaptık ki artık para harcamak istemiyorum. Doğum parası 10700, bebek odası 14 bin, halısı perdesi bezi kıyafeti derken baya zorlanıyoruz eşimle.trendyoldan sipariş etmiştim bi kaç güne geldi.
Ama uygun fiyatlı bulmak çok zor
Jiletle hemen çıkıyor ya şimdiye kadar öyle yaptım ama bıktım artıkVala direk jilet dayanamam diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?