- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #63.041
Oyy kuzular ya küçük yasta abi abla olacaklarBenim görümcelerim olacak onlr bakar ama ben uzun süre ayrı kalamam eşim hastaneye getiririm dedi daha bir yaşında bizimkiKüçük kalbim
Hadi insallahHala haber yok. Yoğunluktan yazamıyordur muhtemelen toparlanınca yazar.
Vala ben o gün kendininkini baktım arada 180 de çıktı -153 indi bi 160 doktor nst baktı bebeğin keyfi yerinde dediN
Ormalda 160 en yuksegiymis 190 falan cikti ciğer gelistirici iğne oldum kordonuyla çok oynuyormuş
Senin sürekli 190 çıkmış sanırımN
Ormalda 160 en yuksegiymis 190 falan cikti ciğer gelistirici iğne oldum kordonuyla çok oynuyormuş
Hahahhahahaha yaaa çok fenaısnBebeği ben taşıyorum o bana hediye alsın beni baba yapıyorsun diye
Valla 7 yıldır beraber olsayda, oda ilk baba olucak yazık minnoşaKız biz daha 7 aylık evliyizdaha taze ondan mütevellit
Oooooo hiç takip etmiyon okumuyon bakkk yazılanları biz o konuları geçtikkkKiz nasil 7 aylik evlisiniz beynim yandı
Banada bugün doktorum söyledi aynısını bebek çıkana kadar spinal ile dişini sık çok panik yaparsan bebek çıktıktan sonra genel verebiliriz dedi ama nekadar aslı var bilmiyorumKızlar bugün bir arkadsim dedi kiçocuk doktorları genel anesteziyi önermiyormus. Bebekte solunum sıkıntısi yaratıp kuveze neden oluyormuş. Böyle bir duyum alan var mi
Ne güzel devlet hastanesinde yasak çocuk ziyaretçi bile kabul etmiyorlar19 ay benim büyüklerin arası. Hastaneye götürdüm yanımda orada annem ve eşim ilgilendi
Kiz nasil 7 aylik evlisiniz beynim yandı
Halaydan önce karar vermiş demek çocuğa
Benim kızım da yirmi aylıkBenim görümcelerim olacak onlr bakar ama ben uzun süre ayrı kalamam eşim hastaneye getiririm dedi daha bir yaşında bizimkiKüçük kalbim
Şimdi ben bu kızı babanın d.gününe denk getirebilirsem bir tane dh yapıp onu da babalar gününe denk getirip ömür boyu hediye vermiş olurum bence hahahahahhaHahahhahahaha yaaa çok fenaısn
Valla 7 yıldır beraber olsayda, oda ilk baba olucak yazık minnoşagerçi bulamadım da bişi
Oooooo hiç takip etmiyon okumuyon bakkk yazılanları biz o konuları geçtikkk
Bende çok merak ediyorum umarım yeni bebek geldiği için sevinçten deliye dönerlerCanim kayinvalidem kizima bakacak o gun zaten 1 gun hastanede yatacagim ,eger dogum bu saatlerde olursa eşim kizimi getirecek ama geceye denk gelirse falan eve çıkınca görür buyuk ihtimal birde cok merak ediyorum tepkisini ya
Kanka benim b12 eksik yaHahahhahahaha yaaa çok fenaısn
Valla 7 yıldır beraber olsayda, oda ilk baba olucak yazık minnoşagerçi bulamadım da bişi
Oooooo hiç takip etmiyon okumuyon bakkk yazılanları biz o konuları geçtikkk
Burada genel yapmıyorlar istesende bebekte sorun oluyor diyeymis. Ama ablam falan tr de genel sezeryan yaptı hic boyle bisey duymadım.Kızlar bugün bir arkadsim dedi kiçocuk doktorları genel anesteziyi önermiyormus. Bebekte solunum sıkıntısi yaratıp kuveze neden oluyormuş. Böyle bir duyum alan var mi
Kim o deliye doneceklerBende çok merak ediyorum umarım yeni bebek geldiği için sevinçten deliye dönerler
Kargom geldi.Şu aras kargo allah uzak etsin diyorum.
Markete gittim o sırada gelmiş. Kargomu birine vermiş
ama kim olduğunu bilmiyorum.
Ulen ara beni kapının önüne bırak derım zaten .
Bir de 18.00 -20 arası gelicek yazıyordu.
Oyy kuzular ya küçük yasta abi abla olacaklar
Benim kziimda 2 yaşında karnimi öpüyor falan cici cici yapiyo kiskanclik bilmiyorlar iyi acidan bakalim
Baskasinin kargosunu vermisler senin kargonun barkodunu okutmuslar bes belli. Karisiklik olmuş. Neyse ki kargon baska yere gitmemiş.Kargom geldi.
Ama takip no da " teslim edildi " yazıyordu. Hatta S kşisi tarafından alindi yazıyordu. Yuhhh yani.
Benim kızım da yirmi aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?