- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #64.141
Hareket etmeliyiz 45 dk tuttu beniNts de bebek uyumalı mı hareket mi etmeli. Kadın geldi karnıma muzık tuttu,salladı,su getirdi. Simdi hemsire geldi sordum hareket etmeliymis ama ediyo dedim yorgunmus ne yapmısta yorulmus
45 dk mı ayy 25 dk falan durdum skldm. Muhabbet etcek biri de olmayincaHareket etmeliyiz 45 dk tuttu beni
İyi canım doktor sıkıntı yok dediyse bir sorun yokturAynen ya cocuk hareket etmiyor diye tekrar cekti bi ton cikilota gömdüm cocuk delirdigereksiz seker yuklemesi yaptm gibi resmen. Zaten o koyduklari yuvarlak zimbirtilar oynadi bi gobegin üstune konulan sancı heralde alt kisma konulan kalp. Üstteki oynadı tam koyamadi kadın ondan belki bilmiyorum doktor sknti yok dediyse skntı yoktur. Haftaya bi daha gitcem zaten.
Kac haftaliksin benim 35+5 2700 gram cikti yine göbüs zayiflamış ama bu aralar yiyemiyorum sicaktan yaa kıl kurdu gibi bisey cikcak bendenBu arada kendimi zorla ultrasona sokturdum2950 gram 49 cm olmus. 3.5 olmadan doğar insaallah
AminnEvet bana da öyle demişti doktorum. İleri haftalarda en çok yüksek tansiyon neden olabilir demişti ama benim tansiyon sorunum yoktu bu gebelikte de yok. Bunlarda sağ salim doğsunlar inşallah sıkıntısız
İdrar sonuclarini telefondan soylicekti onun icinNeden ?
Benim de sezeryan ama aşağı inmedi ya zor olmasjn diye doktor bu önerileri yaptı. Hani belki kendi gelmek ister diyeUmarım işime yararee peki senin de mi sezaryen olacak yoksa normal mi
Evet erkek kasığa vurursa sizi bilgilendiricemHerkes öyle diyor. Benim 2 oğlumda da kasıklarda başladıannemin beni doğururken belden girmiş sancılar mesela
Ya gerçek ya da bünye meselesi bu doğumda anlarız
Bağladıkları o cihazlardan birine dokununca sancı çıkmasına neden oluyormuş. Benden önceki kadına ellememesini söylerken bunları anlattı.Nedense bana da güvenilir gelmiyor nst
Hareketsiz durdum ben yanıltmaması icinBağladıkları o cihazlardan birine dokununca sancı çıkmasına neden oluyormuş. Benden önceki kadına ellememesini söylerken bunları anlattı.
Ben de tam aksi. Kimse ne soru sorsun45 dk mı ayy 25 dk falan durdum skldm. Muhabbet etcek biri de olmayinca
Evet canım benim yeğenimde sarılık olmuştu annem şekerli su vermişti değerleri düşmüştüAnnemin zamanında bizim doktor başhekimmiş, bzi doğdukdan sonra doktor çocuğa 1 kaşık şekerli su ver sarılık olmaz demiş,
devlet hastanesi odada 6 tane bebek varmış ozmanlar ,
5ide sarılık geçirdi ne sen ne abin ne kardeşin bu şekilde sarılık geçirmediniz dedi ..
siz hiç duydunuz mıu bunu etrafınızda.. azcıkda olsa belki annemi dinler verirm ben
Doğum sancısı olmadığından emınsenKızlar öyle yoğun bir ağrı ve sıkıntı yaşıyorum ki randevuma gidemiyorum. Normalde kızımla gidicektim mümkün değil gidemem 3 - 4 adımdan fazla atamıyorum, bacaklarım kapanmıyo çatı ağrısı falan gibi değil sanki oradaki kemiklerim kırılmış gibi korkunç bir sıkıntı.
Sinirlerim bozuldu resmen sancı değil, yorgun değilim anlamadım gitti
Demekki anneler az çok biliyolar bende vericemmEvet canım benim yeğenimde sarılık olmuştu annem şekerli su vermişti değerleri düşmüştü
Eşimi aradım çıkıp gelebilirse gidicem ya da 5den sonra giderim nts falan bakarlar en kötü, doktorum çıkmış olursa diye düşündüm, tam bacağımızla vajinanın birleştiği yer. Hem sağ hem sol böyle korkunç bişiDoğum sancısı olmadığından emınsen
Belki ödem olmuştur o ağırlık yapıyordur bacaklarına ?
Ve ilk doğumdaki gibi belirtiler olmayabilir canim. Ne yapacaksın şimdi peki, öyle bekleyecek mısın?
Benım doktor 4 e kadar orada . Belki seninki de öyledirEşimi aradım çıkıp gelebilirse gidicem ya da 5den sonra giderim nts falan bakarlar en kötü, doktorum çıkmış olursa diye düşündüm, tam bacağımızla vajinanın birleştiği yer. Hem sağ hem sol böyle korkunç bişi
Keşke beklemeyip gidebilsen canım inşallah bişi yokturEşimi aradım çıkıp gelebilirse gidicem ya da 5den sonra giderim nts falan bakarlar en kötü, doktorum çıkmış olursa diye düşündüm, tam bacağımızla vajinanın birleştiği yer. Hem sağ hem sol böyle korkunç bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?