- Konu Sahibi yoncambenim
- #89.221
Bende öyleyim geneldeUykuya geçişte cidden çok zorlanıyorum ben de. Uyuyamayınca da saatlerce uyumuyor. 5,6 saat oluyor sıfır uyku ile. Ben ayağa kalkıp kucağımda sallıyorum ve pış pışlıyorum ne zaman uyursa...
Sallamadan imkansız benimkiAynı benimki. Kucakta memede dalıyor. Bırakınca hop başasallamak istemiyorum. Eşimle yemin ettik bunu sallamayalim diye. Bakalım yemini ilk kim bozacak? Sallanan Ana kucagi var, onu da sevmiyor sipa
Yarın öyle yapayım bakalımmmKizlar simdi bebekleri surekli uyutmaya calismak yanlis bi hareket önce bunu yapmayarak başlamalısınız.
Mesela sabah kalkti diyelim uyanik kalcak biraz oyalauacaksiniz ana kucagi puset oyun halisi akliniza ne geliyorsa durmasi icin kullanin ve biraz kucaginizda hareket ettirin sektirin oynatin muzik acin oynayim beraber yogruluyor o zaman.
Şimdi gelelim bu oyalama oynama ziplama ile 2 saat gecmistir ve bebeginiz derin uykuya hazir artik zaten belli edecek kendini o zaman gu,elce emziriyorsunuz memede uyuduysa daha iyi eger uyumadiysa pusette falan sallayin uyuyunca yatagina öyle alin benim hergun yaptigim duzen bu kizlar S Sedose Z zeynokoloji