• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Havalar soğudu ve eller üşümeye başladı. Şimdiden gerildim ben. Uyku tulumu marka önerisi var mı? C&A dışında şuan bulabileceğimiz markalardan tabii. Bir de 1 tog yeterli olur mu içine body ve tulum ile? Yoksa 1,5 mu alsak?
Bu desenleri çok sevdim 💙🌸

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-06-12-02-33-95.webp
    Screenshot_2022-09-06-12-02-33-95.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_2022-09-06-12-02-13-63.webp
    Screenshot_2022-09-06-12-02-13-63.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_2022-09-06-12-00-27-00.webp
    Screenshot_2022-09-06-12-00-27-00.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 67
Nedensız aglasa bile korkma cunku bazı bebekler aglamayı cok severmıs 😂

Kendı kendıne bakındıgı zaman ben de alıyorum😄
Geçen sene bi evden ağlayan bebek sesi geliyodu asla susmuyodu demiştim eşime bizimde olursa böyle ağlarsa naparız dedim 😃 allahdan 🙏🏻🙏🏻 Allahdan olmadı değişmemesi ümidiyle😂

Yok işte düzen yazdım ya .Ben her seferinde yatiriyorum her seferinde uyumuyor .yatır kundak yap kaldır. Uyumaz tekrar yap .sonra geri acıkıyor. Uykusu da gelmiş oluyor o yuzden emmiyor .emmeyince yarım saat uyuyup kalkıyor .önceki seanstan uykusunu alamadigindan sinirli oluyor. 1 kere 3 saatte bir uyuttuysam bir daha olmuyor .Her seferinde full karnını doyursa uyur .5 dakikalık emme ne tutacak ?
Bir de hızlı da sallamıyorum Her seferinde titreterek salla .
Gece de 5 oldu mu kalkıyor. Gündüz 6 da yatıyor çünkü gündüz uykusunu tam alamıyor.
Bir bebegi 6 dan 8 e kadar oyalayacakmissin.uyutmayacakmışin.
Rutin falan yok ben yapmaya çalıştıkça o bozuyor. Ya kakasi geliyor. Ya az emiyor .Ya gereksiz çok uyumak istiyor
Nasıl bir düzen oturtcaz ya okuduğum kitapta da sürekli rutinlerden bahsediyor ama kitaba göre çocuk büyümüyor

Surrender Surrender bugün uyutmak için her taktiği denicem ilk kez kundak yaptım senin taktikle hadi bakalım şu an uyuyor ama bizim sorunlar öğleden sonra başlıyor
Yine emmede sorun var 10 15 dk çekip çekip bırakarak emdi
Benımkının 2-3 katı emıyor yani 😆
Bazen 4 dk
Bazen 5
7
8
En fazla 10

En kötü çingene beşiği kurun rahat edersınız😀

Back
X