- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
- #89.521
Büyüyünce gündüzleri oyun ister zaten .istesen de uyumaz o zaman düzene girer bence .zaten kendileri yatıyor. Benimki alıştı akşam 7 den yatmaya gece 5.30 da kalkmaya .cok zor oluyor benim için .Ben zaten sabaha karşı uyuyan birisiyim .akşam 8 e kadar beklesem çok sinirlenir.kendi istiyor .Anne karninda ne yapıyorsa ona devam ediyor. Hep sabah ezanından sonra uykumu mahvederdi şimdi de öyle. Uyusunlar vallaCanım oyalamiyoruz aslında bazen kendi uyumuyor mizirdayip gündüz uyuyor hiç sorun çıkarmadan gece uykuya gecemiyor. 21 den sonra ben biraz emzirmeye çalışıyorum mizirdiyor istemiyor. Bazen pusete koyup salliyoruz uyumuyor ama sakın duruyor. Biraz babası kucağında gezdiriyor dizinde sallıyor. 22.30 a kadar oyaliyoruz. Genelde 21 gibi uyanıyor 1.5 saat oyaliyoruz. Sonra banyoya sokuyoruz orda biraz zaman geçiriyoruz. Ilık siluyun altında. Sonra giyinme taraama pudralanma derken 23 oluyor emmeye geçiyoruz. Ama her zaman uyutmayi basaramiyorum gündüz çok uyuduğu için. Bugünde öyle oldu emdi emdi kalktı. Şimdide babası dizinde sallıyor. Böyle oyaliniyor uyutmaya çalışarak.![]()
Kar kardir