• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bebe iyke işte hiç hissetmeden olurdum 😅olduktan sonra belim agrirdi ilk gün kasık ağrısı falan bilmezdim hiç.yine öyle olur umarım ağrılı regl hiç hoş değil sanırım 😐hayırlısı inşallah bakalim.

Ayy sorma malesef öyle oluyor.esim ısrar etti özel bir gün diye çıktık öyle yoksa hafta sonu gercekden cikilmiyor net İstanbulda 🤦

Bencede anlattığına göre bayağı bayağı nazar yani.insanlarda degiisk yaa ağlasa ağlıyor diyolar aglamasa hiç sesi çıkmıyor 🤭napcak bebe bunlar yani bir anlarini bir anlarini tutmayabilir🤦
Ya kadın böyle bir içten söyledi ki ben bile tuhaf oldum. Yani ağlıyor falan dedim. Sakinleştiriyoruz hızlıca dedim. Ama kadın “hiç mi ses gelmez ya” dedi. Bir şey diyemedim. 🤷🏼‍♀️ Oysaki ağlıyor yani. Ama bir şekilde çok ağlamasını engelliyorum. Evde hamak, otomatik ana kucağı, park yatak, beşik hepsi var. Birinde susmazsa diğerine koyuyorum ki çok ağlamasın. Ama dün ve bu sabah hiç susmadı ve totalde 2 saat ancak uyudu. Resmen kadının söylemesi ile bebeğin huy değiştirmesi bir oldu. 🥺

Oo baya da pahalı bir şey almışsın benim kız da sallansın istiyor sürekli aklıma başka bir şey gelmiyor inşallah işe yarar hamak bende alacağım beşiğinde yatmıyor sürekli ayagımda sallıyorum yanımda yatıyor çok yorucu 🤦🏻‍♀️
Valla ben ip bağladım hamağa. Öyle çekip duruyorum. Bayağı da uzun bir ip. Keşke otomatik ana kucağını almasaydım. İki üç kez denedim. Yok durmuyor orda.

Uyku konusunu halletmek ne zor. Hepsinden zormuş uyku.
Günde kac saat uyumali bu bebişler?? Benimki 2 aylik olmak üzere.

Gece uyuyor. Ama gündüz yarımşar saat anca ve uykuya gecmesi zor. Gözünü tulbentle kapatinca uyurdu simdi onu da istemez oldu kıvranıyor sürekli. O kadar salladm uykusu geldigini anladm ama uyumamıstı. Ben de yataga biraktım. Ses actm iceri işlerime bakiyim bari dedim. En son agladı sinirlendi ve salladım uyuyakaldı. Bu denli perişan olasiya niye israr ediyor. 🤦‍♀️ ve Bu kadar aglamaya uyuyacagi muhtemelen yine bi 30 dk. Işin kötüsü sonra kalkinca mutsuz uyanmıs oluyor yine esniyor vs. Uykuyu tam almadan kalkıyor belli. Uyku surelerini nasıl uzatabilirim acaba ??
Kundak yapmayı denedin mi.benimkide kundaksiz kısa kısa uyuyor, uyandırır kendini elleriyle çünkü.

Uyku konusunu halletmek ne zor. Hepsinden zormuş uyku.
Günde kac saat uyumali bu bebişler?? Benimki 2 aylik olmak üzere.

Gece uyuyor. Ama gündüz yarımşar saat anca ve uykuya gecmesi zor. Gözünü tulbentle kapatinca uyurdu simdi onu da istemez oldu kıvranıyor sürekli. O kadar salladm uykusu geldigini anladm ama uyumamıstı. Ben de yataga biraktım. Ses actm iceri işlerime bakiyim bari dedim. En son agladı sinirlendi ve salladım uyuyakaldı. Bu denli perişan olasiya niye israr ediyor. 🤦‍♀️ ve Bu kadar aglamaya uyuyacagi muhtemelen yine bi 30 dk. Işin kötüsü sonra kalkinca mutsuz uyanmıs oluyor yine esniyor vs. Uykuyu tam almadan kalkıyor belli. Uyku surelerini nasıl uzatabilirim acaba ??
Gaz sancısı varken uykusu bölünüyor Bizimkinin ne güzel uyudu diyorum hopp uyanmış sonra bi bakıyorum pırt yapıyor sancıyla uyanıyor

Valla kayınvalidem evde. O sürekli der nazar nazar diye. Okuyor da sürekli. Ama hakkaten var herhalde 🥺
Hatta nazar üzerine ayetler var canım. Ayet olmasaydı ben de inanmazdım.
O yuzden baskasını gec annenın bıle nazarı degıyor.
H2rgün nazar duası
Ayetel kürsi
3 kulhuvallah, elham ve nas okuyorum

Valla ben 1-2 mama veriyorum günde 1 ayda 1,600 kilo aldı ama hep memede kalıyor cok yoruluyorum göğsüm biraz dolsun diye mama vermek zorunda kalıyorum aşırı meme düşkünü bir bebiş oldu benim oglan. Sonuç olarak haftada 1 kaka yapıyo nerde yanlış yapıyorum bir türlü çözemedim
İşte çoğu da böyle oluyor .ortası olmalı ama olmuyor. Benimki de geceleri bırakmıyor memeyi 1 saat emiyor .gündüz emse ya .
Ama demekki senin doluyor sen farkında değilsin. Dolmasa boş çeker ve kilo almaz .Yani sen mama vermesen de o çocuk bence doyar.Mama meme karışık verince galiba zor kaka yapıyorlar.

Bugun yemegım var
Yarının yemeklerini de kv yaptırdım rahatım :KK53:
Ohh benim de annem geldi yemek yapti.karnim yemek görecek
Geçen gün öyle bir acıktım ki 2 tane kocaman Burger gurme hamburger söyledim. Doymadım bi de 😁😁 gaz yapmadı. Bu çok kötü. Çünkü ben artık hem hamburger soylerim

Benimki hala çok sık kaka yapıyor. Her gaz çıkışında kaka da çıkıyor.

Bir de bebeğimin memeleri de hala şişkin. Anneden geçen hormonlardan olduğunu biliyorum ama inmedi şişliği.
Var mı aynı durumda olan?
Bana her banyoda ve çıktığında masajla gider demişlerdi

Back
X