- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.781
Olacak olacak bence herkesin istedigi olacak. Allah gonlunuzden geceni en onemliside saglıklı olmasını nasil etsinBana herkesin gönlündeki cinsiyet olacak bi benimki olmayacak gibi geliyo
Ama cinsiyet meselesinde tek erkek isteme sebebimin çevre olduğunu anladım insanların yine mi kız diye burun kıvıracak olması benim derdim erkek merakımız hevesimiz olduğundan değil aslında.
Allahın verdiğine de insanlar ne derlerse desinler cevaplarını veririm yeter ki hayırlı sağlıklı bir evlat olsun
çok teşekkür ederimGozun aydın ve hosgeldin
Oo gozun aydın erkekler cogaldıkca cogalıyorBu arada cinsiyetler konuşulmaya başlanmış.
12 yaşında ve 7 yaşında kızlarım var.
Nift testi ile cumartesi günü cinsiyetimizi de öğrendik. Oğlumuz olacak inşallah.
Ben 21 de ana oldum20-25 çok erken ya gerçi ben 26 da anne oldum ama öncesinde de olmak istemezdim
Ah bir de yazaymısım neler yazacakmısım sen anladın beniOlacak olacak bence herkesin istedigi olacak. Allah gonlunuzden geceni en onemliside saglıklı olmasını nasil etsin
Mutlaka boy ile de ilişikliği vardır ama kaç gen mutasyona uğramış , hangileri önem arzediyor , kimisinde hem heterozigot hem de homozigot mutasyonu var ve böyle durumlarda bile değişkenlik gösteriyor . En doğru tanıya istinaden kararı Perinatoloji bölümü verir , Kadın Doğum doktorları bu konuda çok bonkör davranıp ilaca yükleniyorlarSadece kilo olmaz boy kilo yazılmalı anlamamız için ama benim anlamadığım heterezigot a igne bile verilmiyor o kadar zararsız bi sey masallah , homozigot ise çok riskli bir şey ama buna rağmen doktor sizlere de heterezigot olmanıza rağmen benle ayni dozu vermiş 0.4 , hele diğer arkadaşa heterezigot iken 0.6 lik gibi yüksek doz vermiş ben anlamadım bu işi ayın 3 ünde ikili kontrolü var bi sorcam ben ya inşallah doktor iyi biridir de cevap verir bu doz olayına
Yenisinin adi neydı ?Eski hesabıma kavuştum, yıllar sonra =)))
Benim yaşım da büyük. 33 yaşındayım .bence yaş etkili ama çok değil. Zaten doktor kandan önce de burun kemiği ve ense kalınlığı iyi demişti. Kan verecek arkadaşlara tavsiye vereyim bu arada .yanınızda küp şeker meyve suyu götürün. Yoksa benim gibi tansiyonunuz 3-6 ya düşebilir. Kan verirken öteki tarafa gidiyordum ben .minik bir şeker bile etkili oluyor .Asla boş gitmeyin kızlar .1 şeker Bi çikolata olsun yanını
Büyük değil mi ki33 yaşa büyük demişsin ya
Çok geçmiş olsun. Benimde 5. Hamileliğim ama doğan hiç çocuğum yok Şuan 12+2 olduk. Riskli gebelik konusunu çok merak ediyorum. İkili testi yaptırmak istemedim ama içim rahat değil. Bana öneriniz olur mu acaba ?Benim 6.hamileliğim.
En son down sendromlu bir kız bebeğimizi kaybettik. Moral bozmamak için yazmadım, malum herkes hamile. Riskli olduğum için direk kana bakalım dedi dr.umuz.
12-14 günde sonuçlanıyor. Trisomy 13, 18 , 21 riskimiz de yok bu arada çok şükür.
Bazı şeyler us' da çıkmadığı için mecburen kana bakılıyor.
Kizlar evi süpürüyo musunuz ?? Ben korkumdan ilk üç ay süpürmeyim dedim ama benim ki hafta sonu süpürürum dedi dedi araya kaynadı rahat edemiyorum ev battı
Benim de aynı 11.haftada erkek büyük ihtimal denildi, bugün 13+1 başka bi hocaya daha göründük kesin erkek dedi bebişin mal meydanda zaten foto da koyuyorum adını da belirledik Atlas koyacağız inşallah sağlıkla gelirKız dese tereddüt ederim ama bana erkek dediğinde 13 haftada herseyi o kadar belliydi ki yani değişmezdi. Tüm cinsel organ şekillenmiştihatta ben çok değişir dedim ama ben mesleği bırakırım değişirse demisti
Benim eşim süpürüyorKizlar evi süpürüyo musunuz ?? Ben korkumdan ilk üç ay süpürmeyim dedim ama benim ki hafta sonu süpürürum dedi dedi araya kaynadı rahat edemiyorum ev battı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?