- 9 Ekim 2012
- 1.549
- 1.706
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.921
Ben her gittiğimde 500 grm azalıyorum. Toplamda 1,5 kg vermişim. Doktorun tartısı bir tık fazla tartıyorKızlar bu arada kilonuz ne alemdeBen kusmuyorum, kilo vermedim ama yemeği de asla abartmıyorum. 2 hafta önce 62, bugün 64 tarttı doktor. Lakin evde hep 63.3, en başından beri Yani 62 de 64 de doğruyu yansıtmıyor Doktor da 2 haftada 2 kilo almışsın diyerek gülüyor. Doktora aç gideceğim artık Sizin de evdeki tartıyla, doktorun tartısı farklı mı?
Olsun yine vermişsin benim hamile kalma kilom bile hiç iç acıcı değilallahdan boydan kazanıyorum biraz belli etmiyo fazla
Almassın almassın bünyen vermeye elverşliyse verirsin tekrardanVerdim de işte korkuyirum yinede çok almaktan
Hellloooo kızlar. Çok yoğun bir gün geçirince ancak girebildim asla okuyamadım ama yazayım dedim.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, geçen gardrobun önünde ağladım.Hem psikolojik hem fizyolojik pek iyi değilim
Şişkinlik bulantı vs. Zaten canıma okuyor. Özellikle bu sindirim sorunu. O insanı psikolojik olarak da çok etkiliyo. Yani en azından beni, onca seyi yapmama rağmen düzelmedi, ne hoşaflar kaldı ne lifli gıdalar. Sanırım psikolojik.
Sürpriz bir hamilelikti benimki , sanırım tam anlamı ile de alışamadım hala bu fikre. Bi mutluyum bi mutsuzum. Eski hayatımı şimdiden özledim sanki. Bilmiyorum karışık kısacası
Ne güzel sevindim.Öğlen aradılar 5 gün demişlerdi şükür bakalım şimdi bı ay sonra gidilcek zor kısmı beklemeksende inşallah güzel haberler duyacaksın
Bende bir şey yemezsrm migdem bulanıyor. Sürekli atistirmazsam şekerim düşüyor. Bir de evdeki tartıya göre 5 kg almışım. Doktorun tartısı 3kg eksik yaratıyor sanırımBen doktora ilk gidişimde kilomu orada tartmadı. Evde 69 kilo çıktığım için öyle söyledim. Sonraki kontrolde tartıldım 68 ölçtüler. Doktor ne güzel almamışsın dedi. Dedim "daha erken zaten ya oğlumda 14kg almıştım"
Doğumdan sonra bir sene içinde de fazlasıyla vermiştim..
İlk gebelikte dikkat etmezdim ama hiç hamileyim diye ekstra yediğim olmadı. Gece yediğimi bilmem, canımın bir şeyler çektiğini bilmem. Ama bu çok farklı kızlar ben yandım bence..
Mide bulanmazsa kendimi ne yesem diye düşünürken buluyorum. Çok sık acıkıyorum. 20 kilo ile bitirirsem şanslı sayacağım kendimi. Zaten yaş 37 metabolizma da yavaşlıyor
Bir de gün içinde arada bir karnım kaşınıyor hafif hafif. Böyle gıdıklama gibi. Size de oluyor mu?
Bende bir şey yemezsrm migdem bulanıyor. Sürekli atistirmazsam şekerim düşüyor. Bir de evdeki tartıya göre 5 kg almışım. Doktorun tartısı 3kg eksik yaratıyor sanırımdoktorun tartışma göre 2 kg almışım. Bende bozuntuya vermedim
Bebeğin olduğu yerde bir gidiklanma oluyor. Yemek yedikten sonra genellikle
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, geçen gardrobun önünde ağladım.
O an o durum bahaneydi bunu biliyordum. Yani hem isteyip mutlu olup hemde ben naie yapacağım şimdi, bundan sonra nasıl Bi hayatım olacak psikolojisi çok çok kötü. Ülkede canımıza okuyor mübarek. Bir gün güzel iyi haberler yok ki verilmiyor.. Hep kötü hep daha kötü
Sağlık olsun da gerisi olur diye diye geçiştiriyorum işte...
Bence kızMerhaba kızlar, ben geldim doktordan. İkili test için kan verdim, ölçümlerimiz iyi çok şükür. İlerde olduğu için doktor sat ı değiştirdi. @Caglunal 02 ekim olarak günceller misin? Sanırım haziran annesi olacam. Cinsiyet öğrenmek istemediğimi biliyor, söylemedi.birkaç foto paylaşayım, belki tahmin eden olur .
Haha aynen.Bunu okuyunca iyi ki hamilelik 9 ay sürüyor, ya filler gibi 22 ay hamile kalsaydık diye düşündüm
Şükredelim halimize bence
Kendimi kıza alıştırsam iyi olacakBence kızsağlıkla gelsin
Deli gibi kaşınıyor bende korkuyorum hiç çatlamadım daha önce ama bunda olur mu falan korkusu sardı şimdilik yok bişi. Bol bol yaşlanalım sonra başımızı taşlara vurmayalım. Ne olduğu önemli değil bence asiti alınmış zeytinyağı bile olur.Aynen midemde biraz yer açılsa kazınma bulantı arası bir his geliyor. Aranmaya başlıyorum. Beynim direk oraya yoğunlaşıyor
Bir de istediğim tada karar veremiyorum. Sanki işyerinde her türlü imkan önümdeymiş gibi
Geçen hazır çabuk domates çorbası içtim. Normalde hazır çorba yapıp içmem
Bu kaşıntı hissi acaba çatlama mı diye düşünmedim değil
Ne istiyosun bilmiyorum ama ben bakınca öyle hissettimKendimi kıza alıştırsam iyi olacak, sağlıklı olsun da
İki kızım var, gönlüm erkekten yana ama hayırlısı tabikiNe istiyosun bilmiyorum ama ben bakınca öyle hissettim
Ben ilkinde 30küsür aldım. Bunda asla almayacağım diyordum ilk 2 ayda 6 kilo almıştım son ayı +1le kapatıp şimdilik 71im umarım bende almam ya. Vermek dert değil verilir bir şekilde ama o çorap bile giyememek hali çok çok sinir bozucuBen doktora ilk gidişimde kilomu orada tartmadı. Evde 69 kilo çıktığım için öyle söyledim. Sonraki kontrolde tartıldım 68 ölçtüler. Doktor ne güzel almamışsın dedi. Dedim "daha erken zaten ya oğlumda 14kg almıştım"
Doğumdan sonra bir sene içinde de fazlasıyla vermiştim..
İlk gebelikte dikkat etmezdim ama hiç hamileyim diye ekstra yediğim olmadı. Gece yediğimi bilmem, canımın bir şeyler çektiğini bilmem. Ama bu çok farklı kızlar ben yandım bence..
Mide bulanmazsa kendimi ne yesem diye düşünürken buluyorum. Çok sık acıkıyorum. 20 kilo ile bitirirsem şanslı sayacağım kendimi. Zaten yaş 37 metabolizma da yavaşlıyor
Bir de gün içinde arada bir karnım kaşınıyor hafif hafif. Böyle gıdıklama gibi. Size de oluyor mu?
Sağlıkla gelsinlerİki kızım var, gönlüm erkekten yana ama hayırlısı tabiki
Medifema Umut Erkök ben.Bende izmirdeyim dr.aylin barbaros sizinkileri merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?