Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben her gittiğimde 500 grm azalıyorum. Toplamda 1,5 kg vermişim. Doktorun tartısı bir tık fazla tartıyor

Ben doktora ilk gidişimde kilomu orada tartmadı. Evde 69 kilo çıktığım için öyle söyledim. Sonraki kontrolde tartıldım 68 ölçtüler. Doktor ne güzel almamışsın dedi. Dedim "daha erken zaten ya oğlumda 14kg almıştım"
Doğumdan sonra bir sene içinde de fazlasıyla vermiştim..

İlk gebelikte dikkat etmezdim ama hiç hamileyim diye ekstra yediğim olmadı. Gece yediğimi bilmem, canımın bir şeyler çektiğini bilmem. Ama bu çok farklı kızlar ben yandım bence..
Mide bulanmazsa kendimi ne yesem diye düşünürken buluyorum. Çok sık acıkıyorum. 20 kilo ile bitirirsem şanslı sayacağım kendimi. Zaten yaş 37 metabolizma da yavaşlıyor

Bir de gün içinde arada bir karnım kaşınıyor hafif hafif. Böyle gıdıklama gibi. Size de oluyor mu?

ssevilll umudumuz sensin başqan merak ediyoruz hala yazmadin
Hellloooo kızlar. Çok yoğun bir gün geçirince ancak girebildim asla okuyamadım ama yazayım dedim.
Temiz çıktı çok şükür doktorum cinsiyet için 4 boyutluyu bile açtı doktor ama asla asla göstermedi sıpa.
1hafta önce gittiğimde bacak arasını baya baya açmıştı bunda asla açmadı göremedik 3haftada bir gidiyorum 17sinde gittiğimde kesin öğreneceğim artık çikolatalar kekler börekler yiyip gidicem
Bide ben arabaya binince bulantım x2 mahvoldum ya nolucak böyle bilmiyorum

Seni o kadar iyi anlıyorum ki, geçen gardrobun önünde ağladım.
O an o durum bahaneydi bunu biliyordum. Yani hem isteyip mutlu olup hemde ben naie yapacağım şimdi, bundan sonra nasıl Bi hayatım olacak psikolojisi çok çok kötü. Ülkede canımıza okuyor mübarek. Bir gün güzel iyi haberler yok ki verilmiyor.. Hep kötü hep daha kötü
Sağlık olsun da gerisi olur diye diye geçiştiriyorum işte...

Bende bir şey yemezsrm migdem bulanıyor. Sürekli atistirmazsam şekerim düşüyor. Bir de evdeki tartıya göre 5 kg almışım. Doktorun tartısı 3kg eksik yaratıyor sanırım doktorun tartışma göre 2 kg almışım. Bende bozuntuya vermedim

Bebeğin olduğu yerde bir gidiklanma oluyor. Yemek yedikten sonra genellikle

Aynen midemde biraz yer açılsa kazınma bulantı arası bir his geliyor. Aranmaya başlıyorum. Beynim direk oraya yoğunlaşıyor
Bir de istediğim tada karar veremiyorum. Sanki işyerinde her türlü imkan önümdeymiş gibi
Geçen hazır çabuk domates çorbası içtim. Normalde hazır çorba yapıp içmem

Bu kaşıntı hissi acaba çatlama mı diye düşünmedim değil

Bunu okuyunca iyi ki hamilelik 9 ay sürüyor, ya filler gibi 22 ay hamile kalsaydık diye düşündüm
Şükredelim halimize bence

Bence kız sağlıkla gelsin

Bunu okuyunca iyi ki hamilelik 9 ay sürüyor, ya filler gibi 22 ay hamile kalsaydık diye düşündüm
Şükredelim halimize bence
Haha aynen.
Ama ben hamilelik kısmını sevmiyorum bunu anladım. Kızımda da öyleydim hemen bitse hemen doğsa derdim herkes şaşırırdı. Bunda da öyleyim

Deli gibi kaşınıyor bende korkuyorum hiç çatlamadım daha önce ama bunda olur mu falan korkusu sardı şimdilik yok bişi. Bol bol yaşlanalım sonra başımızı taşlara vurmayalım. Ne olduğu önemli değil bence asiti alınmış zeytinyağı bile olur.
Her gün göbekler bacaklar bel yapasın kızlar

Ben ilkinde 30küsür aldım. Bunda asla almayacağım diyordum ilk 2 ayda 6 kilo almıştım son ayı +1le kapatıp şimdilik 71im umarım bende almam ya. Vermek dert değil verilir bir şekilde ama o çorap bile giyememek hali çok çok sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…