Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Zaten geriye pek bisi kalmıyor
2 li test
Detaylı ultrason.
Ben detaylıyı da devlette dusunuyorum. Kim bilir ne kadar olmuştur detaylı 1500 vardır

Azıcıkta biz gidelim devlete be
Gerçi daha faydalanamadım ama
Detaylı burada üni hastanesinde mi var özel bakıyo mu hiç bilmiyorum gittiğimde soracağım.

Surrender bu arada aradım 182, senin dedğini dedim, 2li tarama testinin yapıldığı hastaneleri filtreleyip söylüyorlar orda da zaten önce doktora randevu veriyorlarmış, sonrası doktorla senin aranda bana verdği en erken tarih 13 ocak şaka gibi

Nasıl kız ? Bence yanlış anlaşılma var ortada
Onun icin doktor yönlendirmesi yapılmıyor dedi teldekı
Yani gittiğin doktor yapıyormuş işte
Yılan hikayesine döndü valla

Nasıl kız ? Bence yanlış anlaşılma var ortada
Onun icin doktor yönlendirmesi yapılmıyor dedi teldekı
Yani gittiğin doktor yapıyormuş işte
Yılan hikayesine döndü valla
Yok bana öyle demedi teldeki kız, gebe polikliniğine randevu veriyoruz dedi. Bi önceki de öyle demişti

Dr ların hepsi 2 li test isteyebilir kızlar gideceğiniz hastanedeki dr ları araştırın iyi denilenden sıra alın işte arada gidersiniz ona da hem daha sık ultrasona girmiş olursunuz. Bizim devlet hastanesi tahlilleri de yanlış çıkarıyor ya ikincide kan uyuşmazlığı tahlilimi pozitif çıkarıp günlerce ağlamama sebep oldular ben her türlü özele devam

Valla hiçbir şey anlamadım ben bu işten nahlet
Söyle de olabilir
Ben hanı yanlışlıkla kadın doğuma gittim elimde ultrasonla döndüm ya hani.
İlk defa girişim yapılmış oldu, belki ondan da almış olabilirim.

Ayyy valla bilemiyorum artık. Şu testler bir de de kurtulsam valla.

Randevu bulmak mümkün değil ki. Şu son zamanlarda iyice sarpa sardı devlet hastaneleri cidden. Ben ne zamandır cerrahıma randevu bulamıyordum. Geçen hafta gittim sonunda. Ben takipli hastasıyım biliyor randevu bulamıyorım dedim, bulamazsan sen zamanı gelince sabah erkenden gel ben yardımcı olurum dedi sağolsun. Yoksa ne mümkün

Olabilir neyse en azından sen gidebildin sömür

sinirlendim

Devletten sıra alınmıyor burada dr lar da iyi değil
Ben hamileligimin başlarında edirne deydim .kötü değildi ama tabiki buyuksehir gibi değil. Önce özel edirne mi Trakya mi ne ona gittim .Kan alamadılar benden .Ben korktum sonra ekol e gittim .Yine ekol oraya göre iyiydi .Orta üstü yaşlı bir bayan bakmisti .Sarışın. ama imkanlar sınırlı tabiki

Tamam düşürmeye çalışayım madem
Gittiğim hastane 600 dedi başka bir yerde 480 dediler.
Hayır devlet varken neden özele vereym ki bu parayı gider bebeğime bir sey alırım
Ya 2 li testte ne var da bu parayı istiyorlar çok tuhaf .Bi ense kalınlığı,burun kemiği sonra da kan testi .Yani bence pahalı.

Alabildin dicektim
Eşim dedi ki " testleri devlette yaptırdığın icin, özelde fıyatı neyse senin hesaba yatıracağım "
yoksa hiç uğraşmazdım. İlkindeki gibi degil fiyatlar. Uçmuş gitmiş resmen
En basit bir testin bile cılkını çıkarmışlar fiyat konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…