- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #14.101
Detaylı burada üni hastanesinde mi var özel bakıyo mu hiç bilmiyorum gittiğimde soracağım.Zaten geriye pek bisi kalmıyor
2 li test
Detaylı ultrason.
Ben detaylıyı da devlette dusunuyorum. Kim bilir ne kadar olmuştur detaylı 1500 vardır
Azıcıkta biz gidelim devlete be
Gerçi daha faydalanamadım ama
Edirne cnmFiyatların çok iyi nerede gidiyorsun sorun olmazsa?
Ben muayeneye 245 veriyorum
Devletten sıra alınmıyor burada dr lar da iyi değilZaten geriye pek bisi kalmıyor
2 li test
Detaylı ultrason.
Ben detaylıyı da devlette dusunuyorum. Kim bilir ne kadar olmuştur detaylı 1500 vardır
Azıcıkta biz gidelim devlete be
Gerçi daha faydalanamadım ama
Nasıl kız ? Bence yanlış anlaşılma var ortadaSurrender bu arada aradım 182, senin dedğini dedim, 2li tarama testinin yapıldığı hastaneleri filtreleyip söylüyorlar orda da zaten önce doktora randevu veriyorlarmış, sonrası doktorla senin aranda bana verdği en erken tarih 13 ocak şaka gibi
Yok bana öyle demedi teldeki kız, gebe polikliniğine randevu veriyoruz dedi. Bi önceki de öyle demiştiNasıl kız ? Bence yanlış anlaşılma var ortada
Onun icin doktor yönlendirmesi yapılmıyor dedi teldekı
Yani gittiğin doktor yapıyormuş işte
Yılan hikayesine döndü valla
Ben şimdi meraktan baktim e nabızdanYok bana öyle demedi teldeki kız, gebe polikliniğine randevu veriyoruz dedi. Bi önceki de öyle demişti
Valla hiçbir şey anlamadım ben bu işten nahletBen şimdi meraktan baktim e nabızdan
Muayene yeri: ikili test 11-14 hafta arası
Yazıyor.nyanı doğru yönlenirmişim seni
Yılan hikayesi vallaValla hiçbir şey anlamadım ben bu işten nahlet
Alsın başına çalsın hastanesini istemezYılan hikayesi valla
Ne kadar zormus devletten randevu almak
Söyle de olabilirValla hiçbir şey anlamadım ben bu işten nahlet
Randevu bulmak mümkün değil ki. Şu son zamanlarda iyice sarpa sardı devlet hastaneleri cidden. Ben ne zamandır cerrahıma randevu bulamıyordum. Geçen hafta gittim sonunda. Ben takipli hastasıyım biliyor randevu bulamıyorım dedim, bulamazsan sen zamanı gelince sabah erkenden gel ben yardımcı olurum dedi sağolsun. Yoksa ne mümkünDr ların hepsi 2 li test isteyebilir kızlar gideceğiniz hastanedeki dr ları araştırın iyi denilenden sıra alın işte arada gidersiniz ona da hem daha sık ultrasona girmiş olursunuz. Bizim devlet hastanesi tahlilleri de yanlış çıkarıyor ya ikincide kan uyuşmazlığı tahlilimi pozitif çıkarıp günlerce ağlamama sebep oldular ben her türlü özele devam
Olabilir neyse en azından sen gidebildin sömürSöyle de olabilir
Ben hanı yanlışlıkla kadın doğuma gittim elimde ultrasonla döndüm ya hani.
İlk defa girişim yapılmış oldu, belki ondan da almış olabilirim.
Ayyy valla bilemiyorum artık. Şu testler bir de de kurtulsam valla.
Yok kız daha gidemedim. Onu alacağım diye zamanımda yaklaştıOlabilir neyse en azından sen gidebildin sömür
sinirlendim
Ben hamileligimin başlarında edirne deydim .kötü değildi ama tabiki buyuksehir gibi değil. Önce özel edirne mi Trakya mi ne ona gittim .Kan alamadılar benden .Ben korktum sonra ekol e gittim .Yine ekol oraya göre iyiydi .Orta üstü yaşlı bir bayan bakmisti .Sarışın. ama imkanlar sınırlı tabikiDevletten sıra alınmıyor burada dr lar da iyi değil
Alabildin dicektimYok kız daha gidemedim. Onu alacağım diye zamanımda yaklaştı
Bakalım yapacak mi
Ya 2 li testte ne var da bu parayı istiyorlar çok tuhaf .Bi ense kalınlığı,burun kemiği sonra da kan testi .Yani bence pahalı.Tamam düşürmeye çalışayım madem
Gittiğim hastane 600 dedi başka bir yerde 480 dediler.
Hayır devlet varken neden özele vereym ki bu parayı gider bebeğime bir sey alırım
Eşim dedi ki " testleri devlette yaptırdığın icin, özelde fıyatı neyse senin hesaba yatıracağım "Alabildin dicektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?