- 15 Ekim 2016
- 22.722
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.051
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #14.321
Evet kız istiyorum daha çok , ama ilk olduğu için ikisi de aynı heveste aslında :)Kız mı istiyordun? Valla kimin ne istediği aklımda kalmıyor karıştı herkesAma nub denilen bölge aşağı bakıyor gibi geldi.
Benim de 10+1 de oluyor randevu bu kadar belirsiz bi şekil olacaksa gitmeyeyim yahu
İkili için ne zaman çağırdı?
Bende 10+1 ve 12+1 de gitmeyi planlıyorum bakalım kısmetse bende bir görim yahu kolu bacağı çıkmış mı 1 kerecik gördüm o da zeytin gibi bişeydiEvet kız istiyorum daha çok , ama ilk olduğu için ikisi de aynı heveste aslında :)
Bana 11+0 dan 13+5 e kdar dedi ama son haftalara çok kalma dedi. 11+5te gideceğim
Sağdan baktım soldan baktım anlayamadım.
Ara sıra banada oluyo, ama aklın takılırsa git tabikide doktoraKızlar hafif kasık ağrım var bir kaç gündür hafif kafama takıldı kontrole gitsem mi acaba normal midir sizce?
Teşekkür ederim canım bi gitsem iyi olacakKasıkta sancı ağrı normal canım rahim büyüyor çünkü belki biraz üşütmüşte olabilirsin ama çok rahatsız ediciyse bir git dr.a idrar yolu enfeksiyonu vs olmasın
Gideyim canım teşekkür ederimAra sıra banada oluyo, ama aklın takılırsa git tabikide doktora
HCG 50nin altındaysa erkek üstündeyse kız diyorlar. Ama senin ki direk çürüttü teoriyiCanım ona nasıl bakılıyor ikili testi atayım bak istersen, erkek benim bebekEki Görüntüle 2978261
Bana bütün teoriler yalan dolan geliyor Allah ne derse o oluyorHCG 50nin altındaysa erkek üstündeyse kız diyorlar. Ama senin ki direk çürüttü teoriyi
Git git , 10 gün önce el ayak belli belirsizdi böyle görmek daha güzelmişBende 10+1 ve 12+1 de gitmeyi planlıyorum bakalım kısmetse bende bir görim yahu kolu bacağı çıkmış mı 1 kerecik gördüm o da zeytin gibi bişeydi
Bebeğin yerini soruyorsan canım solda yukarda :)Sağdan baktım soldan baktım anlayamadım.peki doktor ultrasondan bakarken, elindeki şeyi sağamı tutuyodu solamı
Elindeki ultrason aletiyle kasığının sağından mı baktı daha çok solundanmı baktı dedimde, solunda dedin, ozman tahminim kızzzzGit git , 10 gün önce el ayak belli belirsizdi böyle görmek daha güzelmiş
Bebeğin yerini soruyorsan canım solda yukarda :)
Evet hep soldan bakıyor :) sana sağdan mı bakıyordu?Elimdeki ultrason aletiyle kasığım sağından baktı daha çok solundanmı baktı dedimde, solunda dedim, ozman tahminim kızzzz
Evet hep sağdan bakıyo hep gittğimde , genelde kızlar sola, erkeklere sağa yerleşiyolarmış yaaaEvet hep soldan bakıyor :) sana sağdan mı bakıyordu?
Neydi o ramzi teorisi miydiEvet hep sağdan bakıyo hep gittğimde , genelde kızlar sola, erkeklere sağa yerleşiyolarmış yaaa
Plesanta için demiyorlar mı onuEvet hep sağdan bakıyo hep gittğimde , genelde kızlar sola, erkeklere sağa yerleşiyolarmış yaaa
aaaa gerçekten mi, bu doğru mu acaba ya :) benimde hep soldan bakıyor çnkü bu sefer çok dikkatimi çekti sağa tarafa doğru götürünce ekranda bebişi göremiyordu.Evet hep sağdan bakıyo hep gittğimde , genelde kızlar sola, erkeklere sağa yerleşiyolarmış yaaa
Canim sen 12+1 olduguna eminmisin tahmini dogum tarihin 07.16 yaziyorda ben 12+1 im bugun tahmini dogum tarihim 07.12Merhaba kızlar nasılsınız. Bişey sormak istiyorum size bugün doktor ikili test için çağırmıştı gttim fakat baktığında usg de ense kalınlığını falan net göremiyrm dedi haftaya tekrar gel olmazsa dörtlü yaparz dedi böyle bişeyle karşılaşan var mı aranız da normal de bugün 12+1 olmamz gerekiyor haftayla ilgili bile bişey demedi usg kağıdında 11+3 yazıyor ben hiç bişey anlamadm acaip canım sıkıldı bu duruma sorun var mı dedim sorun gözükmüyor ama net görüntü almam gerekiyor dedi doktor da biraz ketun saolsun Bi sıkıntı varmıdır sizce cok canım sıkıldı
Bilmiyomki ne teorisiNeydi o ramzi teorisi miydi
Ramiz diyesim geliyo
Yani kese için diyolarda, genelde etrafımdaki hep öyle oldu ultrasona ne tarafdan bakılırsa diye. Herkesde tutucak diye bişi yok tabiPlesanta için demiyorlar mı onu
Kızmı istiyosunaaaa gerçekten mi, bu doğru mu acaba ya :) benimde hep soldan bakıyor çnkü bu sefer çok dikkatimi çekti sağa tarafa doğru götürünce ekranda bebişi göremiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?