Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet kız istiyorum daha çok , ama ilk olduğu için ikisi de aynı heveste aslında :)
Bana 11+0 dan 13+5 e kdar dedi ama son haftalara çok kalma dedi. 11+5te gideceğim

Evet kız istiyorum daha çok , ama ilk olduğu için ikisi de aynı heveste aslında :)
Bana 11+0 dan 13+5 e kdar dedi ama son haftalara çok kalma dedi. 11+5te gideceğim
Bende 10+1 ve 12+1 de gitmeyi planlıyorum bakalım kısmetse bende bir görim yahu kolu bacağı çıkmış mı 1 kerecik gördüm o da zeytin gibi bişeydi

Kızlar ben de doktordan geliyorum. 10+5 olmuşuz. 39mm. Ense kalınlığı iyi ve burun kemiği var dedi. Nub teorisine göre %70 erkek ama çok güvenme benimki de erkekti nuba göre iki hafta sonra kız oldu dedi.

Eklentiler

• IMG_20211229_152016.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 72
Bende 10+1 ve 12+1 de gitmeyi planlıyorum bakalım kısmetse bende bir görim yahu kolu bacağı çıkmış mı 1 kerecik gördüm o da zeytin gibi bişeydi
Git git , 10 gün önce el ayak belli belirsizdi böyle görmek daha güzelmiş
Sağdan baktım soldan baktım anlayamadım. peki doktor ultrasondan bakarken, elindeki şeyi sağamı tutuyodu solamı
Bebeğin yerini soruyorsan canım solda yukarda :)

Git git , 10 gün önce el ayak belli belirsizdi böyle görmek daha güzelmiş

Bebeğin yerini soruyorsan canım solda yukarda :)
Elindeki ultrason aletiyle kasığının sağından mı baktı daha çok solundanmı baktı dedimde, solunda dedin, ozman tahminim kızzzz

Evet hep sağdan bakıyo hep gittğimde , genelde kızlar sola, erkeklere sağa yerleşiyolarmış yaaa
aaaa gerçekten mi, bu doğru mu acaba ya :) benimde hep soldan bakıyor çnkü bu sefer çok dikkatimi çekti sağa tarafa doğru götürünce ekranda bebişi göremiyordu.

Canim sen 12+1 olduguna eminmisin tahmini dogum tarihin 07.16 yaziyorda ben 12+1 im bugun tahmini dogum tarihim 07.12

aaaa gerçekten mi, bu doğru mu acaba ya :) benimde hep soldan bakıyor çnkü bu sefer çok dikkatimi çekti sağa tarafa doğru götürünce ekranda bebişi göremiyordu.
Kızmı istiyosun inşalşah doğru çıkar bakalım söylersiniz eğer kızsa demekki doğru bu teorim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…