Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

İşte seninkiler sakin fıtrattaymış.
Oturup evcilik oynayan bir çocuk değil tabiki oğlum. Her çocuk gibi topla oynamayı koşmayı sever. Kız çoçuğu için de var bu.

Erkek diye niye serbest bırakalım evladımızı. Vur kır parçala demiyoruz hiçbir zaman. İyiyi doğruyu yine bizden öğrenecek. Sakin mizaçlı çocuğa vurma etme denmesine de gerek yoktur. Ben mesela hiç oğluma böyle bir tembihte bulunmadım. Sadece kendini koru sana vuranı iterek uzaklaştır şikayet et dayak yeme dedim..

Çizgi film dersek ben çocukken power rangers, zorro da izlerdim şirinler de, casper da. Cinsiyet ayrımcılığına demek ki o zaman da karşıymışım

Nasıl ki her bebeğin karakteri varsa, ona uyan bana uymaz diyorsak bu da fıtrattır.

2 3 yaşında olup yanındaki çocuğa sürekli vurma güdüsü duyan, elinde ne varsa çekiştiren bir kız çocuğu bunu aileden görmemiştir. Yanımda kadın sürekli kızını takip ediyordu oğluma oynarken tekme atmasın, kafasına vurmasın diye. Başka bir kız çocuğu parkurda kör bir noktaya gelince onunla oynadığını sanan oğluma vurdu mesela. O yüzden karakterdir aileden o yaşta çok az şey geçer dedim.

Benimde kız yeğenim var maşallah bütün erkeklere beden yaramazlıkda

Kızlar mide bulantısı devam eden var mi

Valla devam ediyor. İlaç içiyorum yoksa işyerinde duramıyorum.
Doktor 14. haftadan sonra azalır diyordu.
Haftaya ilaç içmeyip deneyeceğim kendimi bakalım. Belki bünye ilaca alışmıştır..

Benimde bulantilar azalmadı, bir gün azalıyor oh bitti diyorum ertesi günü iki katı bulantim oluyor. Şuan yine bulanıyor bulanti hapı içeceğim mecbur. 14 haftada azalır umarım yeterki sağlıklı olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…