Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Acil doktorunun söylediği hiçbir şeye inanma canım. Onlar abartmayı çok seviyorlar

Günaydın canım çok geçmiş olsun öncelikle.. Moralini bozma lütfen gebelikte hiç hasta olunmayacak diye birşey yok çok normal idrar yolu enfeksiyonu şuan bende antibiyotik kullanıyorum aynı sebepten.. İnsanlar neler yaşıyo o bebek yine sağlıklı dünyaya geliyo.. İçini ferah tut ve bebeğine sarıl ona inan ve kendine iyi bak. Bol bol su içmeyi ihmal etme ve idrara sıkıştığında zor durumda kalmadığın sürece tutma hemen tuvalete koş.. Bakteri üretiyormuş beklediği zaman Herşey güzel olacak canım

Canım geçmiş olsun bende de enfeksiyon var ne dedi de moralini bozdu.her gebelikte oluyor maleseff

Ben başta kraker, kraker+peynir şimdi tosta geçtim

Çok geçmiş olsun ne olabilir ki hepimiz kusuyoruz canım. Enfeksiyon da çok normal

Bende ilk gittigimde keseyim göremedik sata göre geride dedi doktor 8+4 Ken gitmiştim 6+3 falan dedi 2 hafta geriden geliyor du sata göre en son kalp atımını duyduk ve geç döllenme dedi doktor sat tarıhini degiştirdi o şekilde devam ediyoruz sorun yok şimdilik bu haftada 2 gün büyük cıktı insallah sizinkide öyledir stres yapmamaya çalısın insallah geç döllenmedir

Yok kız öyle deme

İdrar yolu enfeksiyonu normal. İlaç kullanırsın. Ben ilk gebelikte ilk haftalarda antibiyotik içtim.
Sağlık ocağı doktorları konunun uzmanı değilken aşırı yorum yapabiliyorlar. Ama kadın doğum doktoru da oğluma hamileyken geçirmezsek bebek için risk demişti zaten doğruya doğru. Antibiyotik ve purinol içtim mide bulantıma rağmen.

Mide bulantısı da çoğumuzda hala devam ediyor. Hatta bir gün az oluyor. Bir gün ilaç içsem de oluyor. Geçici bir süreç sabret

Son düzenleme:
Kızlar ya seneye bugün bebelerimizle bir kahvaltı yaşayacağız Allah’ın izni ile. Çok heyecanlıyım tam sevimli ayları olacak ek gıda muhabbetleri yaparız artık

Nasıl keyifli olacak ama. Soğuk çay ve soğuk yemek
Tam anne sofraya oturur bebeğin uyanacağı tutar Zaten emzirmek ek gıdadan daha kolay

Hanımlar :) nasıl gidiyor? Bulantı konusunda her zaman en ufak şeyde midesi bulanan nazlı ben sadece akşamları yemek çay sonrası bir iki saat rahatsızlık duyuyorum hafif bulantıdan ve tabii keyfim olmuyor ama şükür. İlaç kullanıp kilo vermek durumlarında değilim. Kötü olanlara da acil şifalar dilerim. :) Salı 11+3 olacağız. Muayene olurken ikili test için de uygun bir zaman mı? Dr bir hafta sonrası için gelirsiniz demişti.

Kızlar iyi seneler Bu yıl bize sağlıkla bebişlerimizi getirecek inşallah
Bir şey diyecektim, şu liste biraz karışık değil mi? Özellikle tahmini doğum tarihi sıralı olsa daha iyi olmaz mı? Ben bazen benim günümle aynı onlarla bir şeyler sormak istiyorum, kaç kişiyiz diye merak ediyorum ama takip edemiyorum. Caglunal kuzum boş bi vaktinde düzenleme ihtimalin var mı? Bazı topiklerde topiği açan değil de, listeden anlayan üyeler de yapıyor bunu. Burada hiç daha önce liste yapan varsa bir el atabilir mi?

İyi seneler canım, bencede sıralı olsa çok daha rahat olacak aslında ben daha önce liste yapmadım ama excel bilgim vardır biraz listeyi kopyalayıp sıralamasını yapdım excelde bu şekilde olur mu nasıl olur tam emin değilim ama. Caglunal sıraladığım liste işine yapıyorsa atabilirim canım sana.

Canım kötü düşünme hiç geçen hafta bende de mantar oldu fitil ve kremle geçti çok şükür hamilelikte çok normal bağışıklığımız düşüyor. Beslenmene dikkat et sen bol bol dinlen.
Bende 3.ye tekrar ediyor canım ondan korktum doktorda öyle saçma sapan konuşunca çöktüm moral olarak

Çok teşekkür ederim canım inşallah sen direk mi antibiyotik kullanmaya başladın yoksa ilk olarak şaselerle mi tedavi ettiler

Haklısın canım doktorumda öyle söyledi ama ben doktoruma ulaşana kadar perişan oldum korkudan
canım sen yine doktoruna sor muhakkak o ayrı da.bende başıma geleni anlatayım sana danışırsın istersen doktoruna bendede lökosit 5 altında olmalıya o yüksek çıkmıştı doktor idrar kültürü bakalım bakteri üremişmi diye ürememişse gebelikde lökosit olur sorun değil demişti bakdı bakteri ürememiş ilaç vermedi.sonra 1 ay daha geçdi geçen gün yine idrra verdi lökosit yine yükselmiş ve üdrar kültürüm yine temiz çıkdı üreme yok.çarşamda günü bende gideceğim doktor bakalım bu sefer ne diyecek.idrar kültürü olayını sor istersen ne diyecek bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…