- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #15.661
Sag taraftaymısYok orada benim isteğim kız demek istedim aslında, benim daha belli değil canım 10unda ikili testim var , bir sey söyler illaki. Yoncanın doktoruna gideceğimama ben 16. Haftamdakime inanırım
Ahahahha ya ramzi teorisine göre zaten benim bildiğim öyle, solda ise kız sağda ise erkek. Seninki doğru aslında, o zaman benimki de kız
Sağdaymış canimEvet 5 dkda çürüttünüz kızınla sen
Bikaç yorumda böyle gördüm çok beğenenler de var alıp kullanan birilerine sormak lazımEvet baya güzelmiş ama yer kaplıyo heeee ama bayada iyimiş be3-4 ay zormu sığıyo bak beni düşündürdun şuannn, sonra çocığu nasıl yıkıcam
Her yere sığar katlandığı icinKonu açılmış bende bunu atacaktım fiyatı çok uygun geldii ama alıp almamak arasında kaldiiim
Sepetkitchen Katlanabilir Banyo Seti- Gri - Fiyatı, Yorumları
Sepetkitchen Katlanabilir Banyo Seti- Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Benim eşimde 1 günle yengeci kaçırmış ikizlerde kalmışBen de yengecim benim de doğum tarihi 21 temmuzEşim de yengeç hatta bebiş de yengeç olacak biz yengeçler ailesi olacağız ama benim de sat gruba göre daha erken tahmini doğum 3temmuz bi 13gün erken doğsa ikizler oldu bile ama ben yengeç olmasını tercih ederim biz eşimle gül gibi geçinip gidiyoruz yengeç erkek evine çok bağlı oluyor bakalım hayırlısı
Ya ben anlamadımSag taraftaymısyanlış yerden bakmısım
Bu paket halinde, bime gelen tek tek sanırım, oyuzden sadece kuvveti alıcam bide maşrapayı alırım diye dişündüm, evde kova var çünkü. Yerde kaplamıyoKonu açılmış bende bunu atacaktım fiyatı çok uygun geldii ama alıp almamak arasında kaldiiim
Sepetkitchen Katlanabilir Banyo Seti- Gri - Fiyatı, Yorumları
Sepetkitchen Katlanabilir Banyo Seti- Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İyiyimm bendee canım saolasınn Bi selam vereyim dedm hep sessiz sedasız köşelerden izliyorumYaaaa biz iyiyiz asıl sen nasılsın
Kesenin konumu yanlış anlamadıysamYa ben anlamadımKesenin yeri mi önemli, bebeğin yeri mi?
Katıl katıl arada sendeİyiyimm bendee canım saolasınn Bi selam vereyim dedm hep sessiz sedasız köşelerden izliyorum
Ay benimki ne acabaKesenin konumu yanlış anlamadıysam
Burası karnın tam ortası galıbaAy benimki ne acaba
Aynen tam ortada bakıyor doktorBurası karnın tam ortası galıbaanlayamadım
Bu küvetlerin birde derece ayarlısı filan varmış onlar nasıl acaba varmı kullananBu paket halinde, bime gelen tek tek sanırım, oyuzden sadece kuvveti alıcam bide maşrapayı alırım diye dişündüm, evde kova var çünkü. Yerde kaplamıyo
Yok canim o kadarını bilmiyorumAynen tam ortada bakıyor doktorBen hafif sol olduğunu düşünüyorum ama tam ortaya koyuyor ultrasonu.
Peki bebeğin yerine göre ne oluyor bir fikrin var mı
Ay evet yazsınlarYok canim o kadarını bilmiyorum
Bilenler yazar birazdan ☺
Yaa canim
Aaaa yok valla ben hiç bilmiyorum senden duydum dereceli olanlarıdaBu küvetlerin birde derece ayarlısı filan varmış onlar nasıl acaba varmı kullanan
Bende hiçbiri yok bide kuponum var o yüzden burdan alırım daha uyguna geliirBu paket halinde, bime gelen tek tek sanırım, oyuzden sadece kuvveti alıcam bide maşrapayı alırım diye dişündüm, evde kova var çünkü. Yerde kaplamıyo
Seninde sağ tarafda üstte canım bebişAy benimki ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?