- 11 Eylül 2020
- 331
- 1.212
- 63
- 32
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #17.281
Benim son bir haftadır baya değişti midem bulanıyor ama aynı anda karnım da çok acıkıyor çok yemeye başladım canım sürekli bişeyler çekiyor biraz dikkat edeceğim artık 15haftada 5kg aldımİyi akşamlar hanımlar. Size bişey sorcam yeme alışkanlığınız değiştimi çok yemeye başladınız mı ? Ben bi kaç gündür çok sık yiyorum buna rağmen hala çok acıkıyorum bu normal mi acaba daha erken mi yada niye böyle oldu hiç anlamadım
Ben henüz 1 kilo aldım ama bu durum bi kaç gündür var bende de şimdi yiyeyim 1 saate sanki hiç bişey yememişim gibi karnım gurulduyor. Neyseki yalnız değilmişimBenim son bir haftadır baya değişti midem bulanıyor ama aynı anda karnım da çok acıkıyor çok yemeye başladım canım sürekli bişeyler çekiyor biraz dikkat edeceğim artık 15haftada 5kg aldım
Teşekkürler sizin de herşey normal çıkar inşallahÇok şükür gözünüz aydındarısı benim başıma inşallah yüzdelik mi sonuç çıkıyor? Birde cinsiyette çıkıyormuş kesin
Ben ikisinide denemis biri olarak sezaryen daha kolaydıNormal doğum sağlıklı ve o an sancı acı sonra hepsi geçiyor.
Ama sezeryan o dikişler o ağrılar.
Asla tavsiye etmiyorum canım. Ama bu sadece benim samimi fikrim
Bende senin gibiyim. Vücut artık günlük 300kalori daha fazlasına ihtiyaç duyarmış o yüzden böyle diye biliyorum yani atıyorum günlük 1800 kalori ihtiyacın varsa bu hamile olduğun için 2100 e çıkıyormuş normal yani canım sık sık azar azar yiyip sağlıklı beslenmek gerekiyorİyi akşamlar hanımlar. Size bişey sorcam yeme alışkanlığınız değiştimi çok yemeye başladınız mı ? Ben bi kaç gündür çok sık yiyorum buna rağmen hala çok acıkıyorum bu normal mi acaba daha erken mi yada niye böyle oldu hiç anlamadım
Bana çok zor geldi canım.Ben ikisinide denemis biri olarak sezaryen daha kolaydı
Dedigim gibi her kadına ayrı özel bisey. Ama simdi yine normal dusunuyorumBana çok zor geldi canım.
Hatta 3 uncu gün ağladım ve hiç iyileşemeyecekmişim gibi geldi Bana
Ay çok teşekkür ederim ya bu msjını eşime de okucam. Az önce çok yiyosun diyip durdu ağlama krizine girdim ufak çaplıBende senin gibiyim. Vücut artık günlük 300kalori daha fazlasına ihtiyaç duyarmış o yüzden böyle diye biliyorum yani atıyorum günlük 1800 kalori ihtiyacın varsa bu hamile olduğun için 2100 e çıkıyormuş normal yani canım sık sık azar azar yiyip sağlıklı beslenmek gerekiyor
Ahahah hormonlar canım ya anlıyorum seni kafalarımız karışık bende cips diye tutturduktan sonra jelibon diye ağlamaya başladım adamlar bıktı bizden dalgaya vuruyolar napsınlarAy çok teşekkür ederim ya bu msjını eşime de okucam. Az önce çok yiyosun diyip durdu ağlama krizine girdim ufak çaplıGerçi ağlayasım da vardı mana oldu ama sinirim de bozulmuştu
Benim doktorum da demişti ileriki zamanlarda iştah açılıyor zaten vitaminler de iştah açıyormuş o yüzden vitamin takviyesine de daha başlamayalım dedik ona başlaşam allah bilir kaç kilo alırımBen henüz 1 kilo aldım ama bu durum bi kaç gündür var bende de şimdi yiyeyim 1 saate sanki hiç bişey yememişim gibi karnım gurulduyor. Neyseki yalnız değilmişim
Maşallah canım darısı başıma olsun, cinsiyeti ne çıktı:)Teşekkürler sizin de herşey normal çıkar inşallah
şöyle bi örnek sayfa atayım böyle birkaç sayfalık dosya gönderdiler benim kan verdiğim laboratuar normalde cinsiyeti söylemiyor ama bizim tanıdık vardı ondan öğrendim cinsiyet de kesinleştiEki Görüntüle 2984863
AyyBenimkideböyle görüntüsü Banada doktor kız dedi ..seninkide bayağı düz kız bence
Erkek çıktı benim bebişMaşallah canım darısı başıma olsun, cinsiyeti ne çıktı:)
Valla ben de çok acıktım şimdi. Şekerim ölçtüm 60 demek ki acikmam sebepsiz değilmişYani şöyle bugun mesela 4 te yedim 7de yedim 8bucukta tatlı yedim 10da cips birazdan meyve de yerim gece yatarken de acıkırımBöyle oluyo genelde bi kaç gündür
Ben vitamin folikasit filan da kullanıyorum üstüne iştah ta açıldı halbuki doktor diyet demişti ama yapamıyorum kiBenim doktorum da demişti ileriki zamanlarda iştah açılıyor zaten vitaminler de iştah açıyormuş o yüzden vitamin takviyesine de daha başlamayalım dedik ona başlaşam allah bilir kaç kilo alırım
Şimdi şeker düşüklüğü filan diyince çikolata da yesem mi acaba diye düşündümValla ben de çok acıktım şimdi. Şekerim ölçtüm 60 demek ki acikmam sebepsiz değilmiş
Canım sen ucu dr a mi yazdiriyorsun kendin mi alıyorsun benim evde bi şeker aleti var da ucun son kullanım tarihi dolmuş , o zaman doğru sonuç vermezmisValla ben de çok acıktım şimdi. Şekerim ölçtüm 60 demek ki acikmam sebepsiz değilmiş
Vallahi öyle bugün bi ara ağlayasım geldi öyle sebepsiz fakat dışarı çıkcaz makyaj yaptım akmasın diye düşünüp erteledim. Az önce de eşim çok yiyosun filan diyince gündüzkü ağlamam da duruyordu zaten onu patladımAhahah hormonlar canım ya anlıyorum seni kafalarımız karışık bende cips diye tutturduktan sonra jelibon diye ağlamaya başladım adamlar bıktı bizden dalgaya vuruyolar napsınlar
Doktor yazıyor. Benim cihaz optima striplerine fark vermiyorum hiç.Canım sen ucu dr a mi yazdiriyorsun kendin mi alıyorsun benim evde bi şeker aleti var da ucun son kullanım tarihi dolmuş , o zaman doğru sonuç vermezmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?