- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #19.121
Ben hiç böyle şeyleri takan biri değilim. İsterse doğuma kadar söylemesinbi arkadaşım var hamileymiş 2 ,buçuk aylık bana söylemedi çok kırıldım dün aradı sadece doktora gitmiş doktor demiş 2 hafta önce durmuş kalbi allahım evlatlarımızı koru 2 aylıkmış ben ilk öğrenir öğrenmez ona söylemiştim aslında
Ben anladığım kadarıyla kendi gönlüne göre alışveriş yapmak istiyor. İlk torunu heves etmiş ama benim de ilk çocuğum. Ben kafamda bir konuşma şablonu oluşturdum. Bugün arayıp detaylıca konuşacağım. Almak istediği şeyleri soracağım. Görev paylaşımı gibi bir şey yapalım bari. Onun da içinde kalsın istemiyorum. Bu şekilde daha uygun olacak sanki. Yoksa bana sen bir çöp bile alma her şeyi ben alacağım dedi. Ben de böyle bir şeyi kesinlikle istemiyorum.Benim sagolsunlar bir iğne almadılar ben memnunda oldum gönlüme göre aldim. Madem hevesi var sen açık açık söyle anne ben seçeyim siz yine alın ama benim seçtiklerimi ilk cocugum ben bakıp görmek istiyorum diye. Besik bebek arabasi odası artık ne alacaksa. Kıyafetlerde zaten alsa bile sende al onun bir zararı olmaz. Benim annem baya bir hediye aldı ama hepsini tek tek sordu ona göre aldı. Mesela sepet besik dedim beğendim parasını yolladı. En makulu bu bence. Sonuçta sende bu heves icin torun bekleyecek değilsin.
Çok sağolasınÇok çok geçmiş olsun, ama bence ilk zamanlardaki gibi düşünme sne hamilesin böyle de ağır geçieiyosan hastaneye gitmelisin. Emin ol ilgilenirler korkma hiç. Böyle evde belirsizlik ve doğru tedavi olamamak daha kötü olabilir.
Hızlıca toparlanmanın diliyorum
Kirilma bence arkadaşına. Vallahi benim en yakın arkadaşım bana 5 aylikken söyledi.bi arkadaşım var hamileymiş 2 ,buçuk aylık bana söylemedi çok kırıldım dün aradı sadece doktora gitmiş doktor demiş 2 hafta önce durmuş kalbi allahım evlatlarımızı koru 2 aylıkmış ben ilk öğrenir öğrenmez ona söylemiştim aslında
Ben günlük ped kullanıyordum. En son 28 TL ye almıştım 80li kutuyu. Geçen ay bir baktım 63 TL olmuş.Kızlar kadın pedlerının fiyatları arşa cıkmış.
Doğumdan sonra bizi enteresan bir pahalılık bekliyor
gerçekten yaa ben ilkindede bun da da daha adetim gecikmeden beta hcg den öğrendim tabii sonrası ızdırapppp bekle Allah bekle değerler yükseldimi habire kan ver kese oldumu kalp attımı vs.. vs...Böyle anlamadan zamanı geçen insanlar var ya ??
Onların kafasını duvara sürtmek istiyorum
Bu nasıl şanstır diye
Biz sürede 20 haftaya gelsek de yol yarılansa diye dua ediyoruz.
Milletin hamile olduğunu poposu bile duymadan 20.haftaya geliyor
Maalesef ben de öyle 4. Haftadan beri beklıyorum mzamanıgerçekten yaa ben ilkindede bun da da daha adetim gecikmeden beta hcg den öğrendim tabii sonrası ızdırapppp bekle Allah bekle değerler yükseldimi habire kan ver kese oldumu kalp attımı vs.. vs...
canım devlette radyoloji uzmanları yapıyor ama özelde perinatologa yaptırılıyor detaylı usg evet pahalı biraz ama ben ilkinde perinatoloğa yağtırmadım meğer oğlumun sol böbreğinin damarında daralma varmış ve detaylıda radyoloji uzmanı görmedi şua an sol böbreği barbunya kadar kalmış çalışmıyor yani gelişmemiş büyümemiş tek böbrekli o yüzden fazlalık gibi görünsede bu tür harcamalar aslında hayati önem taşıyor bun hamileleliğimde kısmetse perinatolağa yaptırıcam 1000-1250 tl arası ama içimde ukde kalmasın .. herşey Allahtan ama yinede insan keşke demeden edemiyor maleseffArtık bilmiyorum canim.
Yok bunu da devlette yaptıracam hic tonla para veremem
Zaten biraz bakıldığı zaman anlaşılır neyi ne olduğu
Sorun olsa anında görülür diye dusunuyorum
.bu arada 600-700 bile degıldır en uygun fıyatı. Daha yüksektir
Biraz da biz faydalanalım şu devlet hastanesınden
Canım olacağı varsa oluyorcanım devlette radyoloji uzmanları yapıyor ama özelde perinatologa yaptırılıyor detaylı usg evet pahalı biraz ama ben ilkinde perinatoloğa yağtırmadım meğer oğlumun sol böbreğinin damarında daralma varmış ve detaylıda radyoloji uzmanı görmedi şua an sol böbreği barbunya kadar kalmış çalışmıyor yani gelişmemiş büyümemiş tek böbrekli o yüzden fazlalık gibi görünsede bu tür harcamalar aslında hayati önem taşıyor bun hamileleliğimde kısmetse perinatolağa yaptırıcam 1000-1250 tl arası ama içimde ukde kalmasın .. herşey Allahtan ama yinede insan keşke demeden edemiyor maleseff
Öncelikle çok çok geçmiş olsun yaşadığınız zorluk için çok üzüldüm.fakat her hastane aynı değil bunu belirtmeden geçmek istemedim açıkçası.devlette radyolog yapıyor özelde perinatalog demişsiniz bende devlete gidiyorum ikili testimde perinatoliji yapdi.detayliyi da o bölüm yapıyor.yani her hastane aynı değilcanım devlette radyoloji uzmanları yapıyor ama özelde perinatologa yaptırılıyor detaylı usg evet pahalı biraz ama ben ilkinde perinatoloğa yağtırmadım meğer oğlumun sol böbreğinin damarında daralma varmış ve detaylıda radyoloji uzmanı görmedi şua an sol böbreği barbunya kadar kalmış çalışmıyor yani gelişmemiş büyümemiş tek böbrekli o yüzden fazlalık gibi görünsede bu tür harcamalar aslında hayati önem taşıyor bun hamileleliğimde kısmetse perinatolağa yaptırıcam 1000-1250 tl arası ama içimde ukde kalmasın .. herşey Allahtan ama yinede insan keşke demeden edemiyor maleseff
Aynı bölüm mü yapıyor detaylıyı ?Öncelikle çok çok geçmiş olsun yaşadığınız zorluk için çok üzüldüm.fakat her hastane aynı değil bunu belirtmeden geçmek istemedim açıkçası.devlette radyolog yapıyor özelde perinatalog demişsiniz bende devlete gidiyorum ikili testimde perinatoliji yapdi.detayliyi da o bölüm yapıyor.yani her hastane aynı değil
evet olabilir canım ama ben araştırdığım da hep radyoloji uzmanları yaptığı çıktı ortaya dediğin gibi her yer aynı olmayabilir..Öncelikle çok çok geçmiş olsun yaşadığınız zorluk için çok üzüldüm.fakat her hastane aynı değil bunu belirtmeden geçmek istemedim açıkçası.devlette radyolog yapıyor özelde perinatalog demişsiniz bende devlete gidiyorum ikili testimde perinatoliji yapdi.detayliyi da o bölüm yapıyor.yani her hastane aynı değil
Benim gittiğim hastanede öyle canım ama her yer farklı bir tutumda gördüğüm kadarıyla.bununda gidilen hastanede perinatoliji bölümünün olup olmamasına bağlıyorum.her hastanede yok çünkü o bölüm.Aynı bölüm mü yapıyor detaylıyı ?
canım aynen kısmet kader bazı şeyler.. ikili testin bununla alakası yok.. detaylıda oluşumunu tamamlayan organlara bakılıyor kalp böbrekler beyin gibi orada olabilecek hastalıkların bir kısmını görebiliyorlar amacı o bu testin ...Canım olacağı varsa oluyor
Ben de ılkinde özelde yaptırdım hicbir problem çıkmadı. Gereksiz cdler fotolar
Her şey verildi.
Belli özelde yatırsaydın o da anlamayacaktı
Dediğim gibi olacağın önüne geçemiyorsun
Hem ben ikili yaptırdım devlette, cok iyi baktılar
Bana öyle bastan savma gelmedi açıkçası
Evet her hastanede yok. Ama gerçekten her hastane de bir degil.Benim gittiğim hastanede öyle canım ama her yer farklı bir tutumda gördüğüm kadarıyla.bununda gidilen hastanede perinatoliji bölümünün olup olmamasına bağlıyorum.her hastanede yok çünkü o bölüm.
Anlatmak istediğim şeycanım aynen kısmet kader bazı şeyler.. ikili testin bununla alakası yok.. detaylıda oluşumunu tamamlayan organlara bakılıyor kalp böbrekler beyin gibi orada olabilecek hastalıkların bir kısmını görebiliyorlar amacı o bu testin ...
Kesinlikle öyle.Evet her hastanede yok. Ama gerçekten her hastane de bir degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?