• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ay evet yarın valla inşallah her şey yolundadır 🙏🥲

Ben seni de çok merak ediyorum, tahmin bile yapılmadı sana 👀😍
Hiç sorma ya kilo olunca ultrason da dandik olunca diyemedi dr napalım haftaya görürürüz belki geç olsun güç olmasın😅 Zaten öğrensem de doğuma yakın birkaç giysi alırım cinsiyete göre başka da bişey alacağım yok acelesi yok aslında ama işte insan merak ediyor🙄 Sen öğren bari inşallah gönlüne göre olur🥰

kızlar prilamı bırakabilen oldu mu ben bırakınca yine midem bulanıyor ne zaman geçecek ki 16 haftada bitti hala devam bulantılar :(

Ben de bunu aldım dün iyi bir seçim oldu mu emin değilim :)
Nasipse ben de bundan almayı düşünüyorum ilerleyen aylarda alışverişe başlayınca 🤗 gelince fotoğraf atar mısın nasıl malı falan merak ediyorum?

Kızlar günaydın. Doktordan çıktım. Parlaklık ciddi boyutlarda değil dedi. Yeni covid geçirdiğimi söyledim. Viral enfeksiyonlardan dolayı da olabilir dedi. Şuan için kafaya takılacak bir durum yok 3 hafta sonra bir daha gelin dedi. Çok şükür 😞
Çok şükür geçmiş olsun canım❤️

bende özelden alıcam mecburen devlette 182 den falan bulmak imkansız ,, Şehir hastanesine gideceklerden haber bekliyorum bir yandan da bakalım hayırlısı olsun hepimiz için 👏👏👏
Evet maalesef devlette sıkıntı ozeldede burda çok pahalı ben bashekimlik hastasıyım umarim ordan haleldebilirim

Back
X