- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
- #27.021
Hahahahhaha arada böyle bişi lazımAynen bıktık . Lahana vardı onu yapacaktım aslında .haftanın son kalan sebzesiydi.
Pizzaya döndüm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahhaha arada böyle bişi lazımAynen bıktık . Lahana vardı onu yapacaktım aslında .haftanın son kalan sebzesiydi.
Pizzaya döndüm![]()
Aynen bende çok severim güvendiğim bildiğim yerlerde afiyetle yedim.Kizlar sakatatın anasını aglattimciger yürek kababi 4 defa yemisligim var , birde mumbar yedim mukemmel bişey dayanamam annem tertemiz yaptigi icin yedim
ama disarda yemeyin siz yapabiliyorsaniz afiyet olsun
![]()
Oooo neden gazmı var çokmu yedinBugünkü göbeğimi görseniz 9 aylık dersinizpatlamak üzereyim
![]()
O arada olan farklılığı genelde hamburger le dolduruyorum gizliceHahahahhaha arada böyle bişi lazım![]()
Ahhh senin gibi bende hep sebze yok ama gizli kaçamaklarım benimde oluyoO arada olan farklılığı genelde hamburger le dolduruyorum gizlice![]()
O benimde her akşam oluyo valla, biraz demir hapına bağlıyorumSanırım ikisi![]()
Kullanıyorum ama bitti şimdi 2 gündür kullanmıyorum o beni etkilemiyor aslında ama bugün abarttım yerken gaz da var çok fenaO benimde her akşam oluyo valla, biraz demir hapına bağlıyorumrahatlayamıyo insna bu hapla
Sende kullanıyomusun
Heee iyi bari birde o olaydıKullanıyorum ama bitti şimdi 2 gündür kullanmıyorum o beni etkilemiyor aslında ama bugün abarttım yerken gaz da var çok fena![]()
Canını çektirecek şeyler yemedim kız ama çok saçma önüme geleni yedimHeee iyi bari birde o olaydıne yedin demicem, sonra canımçeken oluyo
![]()
Maşaallah sağlıkla gelsin. Alış verişe atmışsın hemen kendini,Kızlar etiketleyemiyorum kesin erkekhiç ihtimal vermedi
alışveriş yapıyorum biraz yazamıyorum akşam atarım
![]()
Mesala benHeee iyi bari birde o olaydıne yedin demicem, sonra canımçeken oluyo
![]()
Sen bildiğinnn cinsiyeti bekliyomuşsun , bildiğin başladın herşeyeAz önce sunu aldim nettenilk kez doguruyorum gibi başladım yine
![]()
Oyuncak o sallayınca ses çıkıyor bide basınca ses çıkarıyorfbtl attıklarinda ince uzun mavi bir şey var o nedir bi tek onun ne olduğunu anlayamadım?
Bunlar başlangiçSen bildiğinnn cinsiyeti bekliyomuşsun , bildiğin başladın herşeyeMaşallah