- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
- #30.181
Kızlar aşılarda tedarik sorunu varmış ebem dedi ebe başı 3 tane bölüştük falan diye sizi o yüzden aramamış yada geç aramış olabilirler sıraya falan koydularsa.
Bide ben sormayı unuttum duş almayın falan dendi mi size var mı öyle bişey?

Bide ben sormayı unuttum duş almayın falan dendi mi size var mı öyle bişey?

Özeldeki dr.uma gitsem mi diye de düşünüyorum aslında devlet 3 lü test yaptı ama 4 lü daha detaylı hem onu yaptırırım hem de cinsiyet fikrini alırım diyorum bir yandan da 4 lüye ne gerek var hem onun ultrason da kötü yine güvenemicem diyorum. Ben en iyisi alışverişi kesip ayrıntılıyı bekleyeyim ya
 Özeldeki dr.uma gitsem mi diye de düşünüyorum aslında devlet 3 lü test yaptı ama 4 lü daha detaylı hem onu yaptırırım hem de cinsiyet fikrini alırım diyorum bir yandan da 4 lüye ne gerek var hem onun ultrason da kötü yine güvenemicem diyorum. Ben en iyisi alışverişi kesip ayrıntılıyı bekleyeyim ya 

bide hıçkırık tutuyor bazen 10 15 dk durmuyor.
 bide hıçkırık tutuyor bazen 10 15 dk durmuyor.

Öyle oturup dinlemiyorum kendimi pek ama şu kelebek hissi, pıt pıtlar yok. Arada karnım şişiyor kocaman oluyor, belki o ara baskı hissi de vardır bir tarafta ama...ne yapsam bilemedim.
 Öyle oturup dinlemiyorum kendimi pek ama şu kelebek hissi, pıt pıtlar yok. Arada karnım şişiyor kocaman oluyor, belki o ara baskı hissi de vardır bir tarafta ama...ne yapsam bilemedim.

Dantel fırfır tül fiyonk varken nasıl alayım unisex giysiyi
 Dantel fırfır tül fiyonk varken nasıl alayım unisex giysiyi

Bende hareketleri hissediyorum minik minik
  Bende hareketleri hissediyorum minik minik