- 27 Aralık 2011
- 63.356
- 61.087
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
- #30.261
Sus daha fazla konuşmaBirini 8 birini 9 la tamamladım. 20 hafta bitiyor yarın göbeğim bile çok degil![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sus daha fazla konuşmaBirini 8 birini 9 la tamamladım. 20 hafta bitiyor yarın göbeğim bile çok degil![]()
Sus daha fazla konuşma![]()
Ben açığı lohusalikta kapatıyorum merak etmeyin. Hamilelikte almadıklarımi lohusayken alıyorum. Gelsin tatlılar yemekler
Ay bir de o kısmı var dimi bunun onu yeme bunu yeme gaz yaparBen açığı lohusalikta kapatıyorum merak etmeyin. Hamilelikte almadıklarımi lohusayken alıyorum. Gelsin tatlılar yemekler![]()
Tabi tabiBen açığı lohusalikta kapatıyorum merak etmeyin. Hamilelikte almadıklarımi lohusayken alıyorum. Gelsin tatlılar yemekler![]()

Ulen az nefes al
Iste mecbur kalburabasti baklava şekerpare falan yiyordumAy bir de o kısmı var dimi bunun onu yeme bunu yeme gaz yapar![]()
Hey maşallahIste mecbur kalburabasti baklava şekerpare falan yiyordumözellikle gece aşırı acıkıyorum emzirirken.
Çok iyi oldu. Yenisi almak için acele etmeTartımın pili bitti. İyi mi oldu kötü mü
Bilmiyorum![]()
Daha fazla sinirimizi zıplatmaBirini 8 birini 9 la tamamladım. 20 hafta bitiyor yarın göbeğim bile çok degil![]()
Var sen de o potansiyel4.yaparim ben bu gazla![]()
Bence 12 cok iyi tutar. Bide son ay sıcaklar almayız çok.Ben 6 kilodayım şu an.
12 ile gitsem razıyım![]()
Ben de 6 kilo almış olabilirim aynen.Ben 6 kilodayım şu an.
12 ile gitsem razıyım![]()
Sevgili çocuklarımın babası burayı okusa kalpten gidebilirVar sen de o potansiyel![]()
Benim sonuçlarım böyle, bugün 10gün kullanmam için antibiyotik verdi üroloji doktorumBende bunu merak ediyorum ya benim lökosit 1 yassı epitel 71 çıkmış önceki değer 8 di. Bi bilen yardımcı olsa da çözsek doktorum kongre için yurt dışındaymış yarın dönecek gösteremedim sonucu![]()
Ya az meyveler falan çıksa , sebzeler güzelleşse beslenme de güzel olacak da. Kış sebzelerinden çok soğudum. Elim hep karbonhidrata gittiBence 12 cok iyi tutar. Bide son ay sıcaklar almayız çok.