• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
O sertleşme bendede hep oluyo genelde gün içindeeeee ya geriniyo ya toplanıyor oynayınca düzeliyo, ama bugun uyurken gerinirken göbeğime kramp giriceğini hissettim sağıma soluma masaj yapmaya başladım 🙏🏻 Sanırım magnezyumdan, bide bergün yenilenen bilgilerde Braxton Hicks kasılması yazıyo, acaba omuydu dedim kendi kendime normal birşeymiş ama

Boşver benim işime geliyo 1-2 saat orda oturuyoruz sonra annemde tüm günü geçiyorum ne güzel miss😂😂😂😂😂
Vaaayyy 😅

Toplanıp sertleşmesi dokununca da açıyorsa kasılmaymış literatür öyle diyor yani😅 anlık oldu benimki de 1 dk Bile sürmedi
Yaaa bende bebekten diyordum kasılmamıymış 😳duşa giriyorum ben gevşesin diye öyle sertleştiğinde
Randevu alsam gitsem yazar mı acaba yoksa kadın doğum dr u şeker yüklemesi yüksek çıkmış diye dahiliyeye yönlendirmesi mi lazım ki 🙄
Endokrine hamileler randevusuz giriyor aslında ben ikidir öyle gidiyorum alıyorlar direk
Kimsenin bana gelmiceğini bile bileee deli gibi yine temizlik yapıyorum 😂😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
İlk gün aile ziyaretleri , kv kp giderim , sonra annemle babama, yarın kısmetse sakaryaya gidicem 1 günlüğüne annanemi göreyim diğer bayramaa doğum yapıcam gidemicem 🤷🏼‍♀️
Sakarya demiş birisi . Gel bayramlaşalım kız 😍

Yaaa bende bebekten diyordum kasılmamıymış 😳duşa giriyorum ben gevşesin diye öyle sertleştiğinde

Endokrine hamileler randevusuz giriyor aslında ben ikidir öyle gidiyorum alıyorlar direk

Aaaa nerde oturuyosun sakaryada, bizzz taraklıys gidicez annemin köyü orası😍😍😍

Yok gitmek sorun değil yazar mi o sorun. Gitsem bende bu marka cihaz var şekeri kontrol etmek istiyorum uc yazar misiniz desem yazar mı acaba ?

O sertleşme bendede hep oluyo genelde gün içindeeeee ya geriniyo ya toplanıyor oynayınca düzeliyo, ama bugun uyurken gerinirken göbeğime kramp giriceğini hissettim sağıma soluma masaj yapmaya başladım 🙏🏻 Sanırım magnezyumdan, bide bergün yenilenen bilgilerde Braxton Hicks kasılması yazıyo, acaba omuydu dedim kendi kendime normal birşeymiş ama

( şimdi internette okudumda Braxton Hicks kasılması değilmiş benimki normal birşey sanırım 😍)

Boşver benim işime geliyo 1-2 saat orda oturuyoruz sonra annemde tüm günü geçiyorum ne güzel miss😂😂😂😂😂
Ehehhe bende hep aynı takdigi kullaniyorum 🤣🤣🤣 önce kayınvalide de azcik oturup, annemlerle de bayramlaşicaz deyip kalan tüm gün annemlerde geçiriyoruz 🙈🙈🙈gelinler olarak fenayiz 🤭😝😅

Ehehhe bende hep aynı takdigi kullaniyorum 🤣🤣🤣 önce kayınvalide de azcik oturup, annemlerle de bayramlaşicaz deyip kalan tüm gün annemlerde geçiriyoruz 🙈🙈🙈gelinler olarak fenayiz 🤭😝😅
Yaniiii ilk onlara gidelim ki tüm gün bize kalsın, eşime dedim kahvaltıyamı gideriz annenlere 🤪yalandan , onlar 9da eder dedi bizz öğlen 1-2 gibi gideriz dedi iyi iyi dedim😂
4-5 dede annemlere kaçarız ooooooo misssss😂😂 eşimin ailesi kalabalık gelen gidenler eksilmez eşimde sevmez kalabalığı,
Annemlere benle abimden başka kimse gitmiyo oyuzden orası daha sessiz bize göre missss 😂
Yeminle tam fenayız yaaaaaa 😂😂 ama bence güzel taktik

Belki değildir ya belki ben hala çözememişimdir 🙈

Back
X