• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar merhaba, hayırlı bayramlar. Bugün doktora gittik 30+2 1700 gram 43 cm. Yüzünü asla göstermiyor, sizinkilerde öyle mi
Benimki de son ikidir yüzünü plesantaya kapatmıştı, bir de çok büyükler sığmıyolar ekrana bir türlü göremiyorum sanırım en son 24lerde görmüştüm yüzünü unuttum 🤷🏼‍♀️

Ben de de sabah kaşık agrısı vardı uzandım vala biyere gidemem hiç
Benim hareketleri canımı çok yakıyor sancı mu anlamadım yoksa tekme mi . Bas aşağı duruyordu acaba döndü de ayakları aşağı mu vuruyor anlamadım ya
Kızlar merhaba, hayırlı bayramlar. Bugün doktora gittik 30+2 1700 gram 43 cm. Yüzünü asla göstermiyor, sizinkilerde öyle mi
Malesef kesinlikle yüzünü göremiyorum 😒 hep eli ile kapatıyor

Benim hareketleri canımı çok yakıyor sancı mu anlamadım yoksa tekme mi . Bas aşağı duruyordu acaba döndü de ayakları aşağı mu vuruyor anlamadım ya

Malesef kesinlikle yüzünü göremiyorum 😒 hep eli ile kapatıyor
Tekmedir o sabah benim rahim cıkıcak sandım gerçekten canımı yakıyor hareketleri artık

Valla kizlar bugün ben de bir tuafim normalde canım yanmazdi ama yerimden horlatan şeyler oluyor.. bebeğin tekmesi mi sancı mi anlamadım sabahtan beri böyle..
Normalde kahvaltı edip dışarı çıkacaktık az erteledim . Bebek sağ tarafa tamamen toplandı, karnım bile sol taraf düz sağ taraf top gibi şişti orada duruyor anlamadım ne oldu bugün bu çocuğa 😶😶
Ovalasaydin biraz pozisyon değiştirirdi belki.
1 kiloyu geçtiler ya, ayaklar aşağıda olduğunda cidden yer çekimininde etkisiyle çok can yakıyorlar. Mesaneme vurduğunda ben korkunç bir yanma hissediyorum mesela sistit olmuş gibi oluyorum falan korkunçççç
Sorma vurunca direk tuvalete koşuyorum. Aşağı bastiriveriyor ayaklarını🙈

Tekmedir o sabah benim rahim cıkıcak sandım gerçekten canımı yakıyor hareketleri artık
Anlamadim inan bir anda böyle can yakması normal mi ki .. hep hareket ediyordu ama bugün aniden öyle acıyor ki sancı mi acaba diyorum..
Dışarı da çıkamadık bi türlü geçmedi bu his.
Bir de gülümsebebek arkadaşın yazdığı gibi sümüksü akıntı geldi korktum normal derdim ama onun da sonrasında doğum oldu ya bi tedirgin oldum

Bende öyleydim canım devamlı ağlıyordum kim olduğu farketmez yabancı bir insan merhaba dese bile ağlayarak merhaba diyordum lohusaligin verdiği duygu karmaşası da vardı bebeğinin yanında olmamasından kaynaklı duygu yorgunluguda oluyor hepsini dibine kadar yaşadım ağlamak istiyorsan bir güzel ağla valla o kadar rahatliyorsunki anlatamam ahh o çevredekiler yok mu moral vereceklerine hep kızarlar onlar haklı sen yanlissin gibi o devamlı kızanlar yüzünden benim sütüm gelmedi birde ben preeklampsi yaşadığım için tansiyonum firliyordu günde en az 4_5 tane tansiyon hapı alıyordum gerçekten çok zor günler yaşadığım için biliyorum Allah kimseye yaşatmasın ama sunuda soylim herşey yoluna giriyor düzeliyor sen iyi ol ki o minik bebisine bakasin senden başka kimse bakamıyor zaten birde o kadar çabuk gelisiyorlar ki anlatamam kızımın prematüre elbiselerini hala koklayıp ağlıyorum ne günlerdi diye kızım gözyaşlarimi siliyor Allah'ın izniyle sizlerde bu zor günleri atlatacaksiniz sağlıkla gelecek yavrun sarılıp bol bol opeceksin inşallah 🤲🤲🥰🥰
Vallahi hislerimi birebir anlatmışsın prematüre anneleri hep bu yollardan bu hislerden geçiyor sanırım inşallah biran önce geçse de şu süreç sağlıkla alsam kucağıma 3 ay filan olabilir dedi doktor bugun

Sevgili Gebeler 🌸
Bayramınız Mübarek Olsun 🍬
İnşAllah bir sonra ki senede evlatlarımızla birlikte sağlıcakla , huzurla oluruz .

Gruptaki en erken anne olan gulumsebebek gulumsebebek
Bugün hayırlı haberler almanı umutla bekliyoruz.

(Bayram boyunca çok yazışma yapmayın nolur , sayfalarca okuyamıyorum sonra gelişmelerden geri kalıyorum 😂)
Allah razı olsun teşekkür ederim. Bugun yeni resimlerini çektirebildik sadece. Anlık solunum durmaları oluyomuş müdehale ediyorlarmış uyku apnesi diyolar idrar çıkışı iyiymiş bu bizim için güzel bişey dediler ultrasona girecek nörolojik ve organlarına bakılcakmış

Canım üzülme biliyorum üzülme demek kolay sen orda o orda ama İnan hersey gecicek öbür bayram o da yanın da olucak iki tane kürtajim oldu o hastane de o kadarr ağladım ki beni çok iyi anlıyorum allahım safi ismiyle şifa versin bir an önce yanına gelsin sen annesin anneler hep güçlü olurlar annemden biliyorum onlar seni hissederler hep dua et ya -safi de ben çok yaparım içim ferahlar Allah hiçkimseyi evlatla sınamasın güzel günler yakın 🤲🥰
Sağım yaparken sürekli ya Şafi çekiyorum sütüm olsun yarasın evladıma şifa olsun diye o hastanede olmak bile iyi geliyor 10 adım yakınında olmak görmesemde yalnız bırakmıyorum yanındayım seni bekliyorum der gibi hissediyorum

Herkese iyi bayramlar ,temmuzdaki kurban bayramında bakalım kimin ailesi +1 ya da +2 olacak 💙🙂🌸🌸
gulumsebebek gulumsebebek bebeğinden ayrı geçireceğin son bayramın olsun inşallah .
Amin inşallah Allah razı olsun unutmayıp dua ettiğin için bize de 🤲🏻 Doktor bugun 3 ay olabilir dedi ama tabi Allah bilir belki kurban bayramında Rabbim kucağımda nasip edecek Allah büyüktür inşallah 🤲🏻

Kendime bebek hazırlıkları için bayramı hedef koymuştum, bayram gelsin yıkarım, ütülerim, bayram gelsin çantamı hazırlarım, odalarını düzenlerim, temizliği yaptırırım.
Şimdi bayramın tadını çıkaramıyorum sonrasını düşünüyorum hep 💃

Eve gidince şunu yapıcam bunu yapıcam vs :KK55:

Vallahi hislerimi birebir anlatmışsın prematüre anneleri hep bu yollardan bu hislerden geçiyor sanırım inşallah biran önce geçse de şu süreç sağlıkla alsam kucağıma 3 ay filan olabilir dedi doktor bugun
En güzelini düşün canım sana senden daha fazla destek veren moral veren olmayacak demek ki bizler güçlüyüz ki bu kadar güçlü bebeklere sahip oluyoruz 3 ay sonra kocaman bir bebek olarak dönecek Allah'ın izniyle inşallah sağlıklı bir şekilde 🤲🤲 yoğun bakım ünitesinde çalışanlar cidden çok vicdanlı oluyor sen emin ol ki minnaka çok iyi bakıyorlardır benim kız 10 gün kaldı bize 4-5 gün sonra çıkarın dediler ama ben hastaydım hastanede yattım iylesemedim biz hala yoğun bakım hemsirelerimizle görüşüyoruz Rabbim yolumuzu vicdanlı iyi insanlara cikarsin inşallah 🤲🤲🥰🥰

En güzelini düşün canım sana senden daha fazla destek veren moral veren olmayacak demek ki bizler güçlüyüz ki bu kadar güçlü bebeklere sahip oluyoruz 3 ay sonra kocaman bir bebek olarak dönecek Allah'ın izniyle inşallah sağlıklı bir şekilde 🤲🤲 yoğun bakım ünitesinde çalışanlar cidden çok vicdanlı oluyor sen emin ol ki minnaka çok iyi bakıyorlardır benim kız 10 gün kaldı bize 4-5 gün sonra çıkarın dediler ama ben hastaydım hastanede yattım iylesemedim biz hala yoğun bakım hemsirelerimizle görüşüyoruz Rabbim yolumuzu vicdanlı iyi insanlara cikarsin inşallah 🤲🤲🥰🥰
Şu mübarek günde Rabbim duanı duamızı kabul etsin sağlıkla gelsin kollarıma inşallah 🤲🏻😍 iyiler sağolsunlar bugun rica ettik resmini çekti doktorda çıktı anlattı durumu hakkında bilgi verdi sürecin zor olduğunun farkındayız baya kötü döndüm eve açıkçası sanırım bol inişli çıkışlı günler bizi bekliyor

Valla bize nazar değdi kızlar. Ben çok hastayım. Yerimden kalkamıyorum .gözlerimi açamıyorum.Onceden de korona olmuştum aynı onun gibi oldum 😪😪😪 Ayaklarımı uzatıp yatamıyorum bebek kasiliyor .Böbreğimime ne yatıyor orası taş gibi oluyor .oturamıyorum resmen ayağı benim ayağımdan çıkacak. Allahim mutluyum hareketli diye ama bu kadarı da fazla mı ne 😁Hani diyorlar ya sen doğunca gör .Yok anam benim en büyük hedefim doğurmak. Bu çocuk benim iflahımı kesti .Sağlıkla zamanında bir doğsa da doya doya ilaç içsem.

Herkese iyi bayramlaar 🌺
Ben de yıkayıp ütülerim eşyaları diyordum ama bayramda da yapamıcam galiba😂 ilkinde bu haftada çantam bile hazırdı😂 neyse sabah son kargoyu getirdi eşim bebek eşyası kısmı bitti🤭 bu arada battaniye çok çok güzel tam yazlık english home da bebek ürünlerinde indirim vardı 50₺ ye geldi. Ağız mendilleri fln da çok güzel 😍

Eklentiler

• D45DF882-ADA2-49C1-B7BE-F8CAB044CD18.webp
    D45DF882-ADA2-49C1-B7BE-F8CAB044CD18.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 131
  • 0F92FEBC-C83B-4E3B-96F1-71FCA4D81D53.webp
    0F92FEBC-C83B-4E3B-96F1-71FCA4D81D53.webp
    114,6 KB · Görüntüleme: 135
  • 85A22E7C-F574-4086-8356-BD69C4387A32.webp
    85A22E7C-F574-4086-8356-BD69C4387A32.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 123
  • 4AE0C0AC-62C5-4F02-8166-EBC66E058EFE.webp
    4AE0C0AC-62C5-4F02-8166-EBC66E058EFE.webp
    116,3 KB · Görüntüleme: 129
  • AC915D17-9679-4E9A-8BF9-52D97DA4F951.webp
    AC915D17-9679-4E9A-8BF9-52D97DA4F951.webp
    68,9 KB · Görüntüleme: 133
Kendime bebek hazırlıkları için bayramı hedef koymuştum, bayram gelsin yıkarım, ütülerim, bayram gelsin çantamı hazırlarım, odalarını düzenlerim, temizliği yaptırırım.
Şimdi bayramın tadını çıkaramıyorum sonrasını düşünüyorum hep 💃

Eve gidince şunu yapıcam bunu yapıcam vs :KK55:
Bayramdan sonra yapılır vicdan yapmaaa. Dinlenmeye bak.☺️

Back
X