• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ne zaman gidecen tarih ver artik 😅🤣 seninkide 2 kg oldu bence😝
Bende öyle düşünüyorum en azından ben gidene kadar 2kg kesin olur , tekmeleri bile artık çok sertleşti kemikleri artık olgunlaştı herhalde😃😃
Eşim pazartesi izinli ama ogun gidemeye biliriz oyuzden diğer haftaya kalabilir bu gidişle gidişimiz, tam 32. Hafta gidicez galiba😂😂

Ayy yok kız 14 nisanmis, 18 Nisan'da sonuç için gitmişim kan vermisdim.olcum 14 Nisan'da yapılmış.
Gunde 30 gram aliyorlarmis seninkide tam tutuyor gunde 30 gram almış bebişin 🤩🤩
Benimkide 1 kg almis olmasi lazim yani doktorumun 2 kg olmus demesi olağan☺️☺️

Aaaaaa çıkmış cidden, benimki kaç oldu acaba gidince sorucam nerde nereye konumlandı diye plesanta 😍😍
Yaaaa evet okudum sabah maşallah baya büyümüş bebekler kilo alınca cidden hoşuma gidiyo yaaaa 😍😍 resmen bebek görünümüne bşladılar artık😍😍😍
Seninkide benzerdir bence günlerimiz aynı bebeklerde aynıydı aşağı yukarı 🌺 git artık sende ogren çocuk büyüdü iyice 😅

Bende öyle düşünüyorum en azından ben gidene kadar 2kg kesin olur , tekmeleri bile artık çok sertleşti kemikleri artık olgunlaştı herhalde😃😃
Eşim pazartesi izinli ama ogun gidemeye biliriz oyuzden diğer haftaya kalabilir bu gidişle gidişimiz, tam 32. Hafta gidicez galiba😂😂
Ohooo 😂😂😂
Belki tarihte verir bakarsin 😉

Seninkide benzerdir bence günlerimiz aynı bebeklerde aynıydı aşağı yukarı 🌺 git artık sende ogren çocuk büyüdü iyice 😅
Aynennn genelde yakın günler aynı oluyo aşağı yukarı sanırım😍😍 aynen merak ediyorum gidicem 😍😍
2kg doğan yeğenim var onu düşünüyorum doğumunu aklıma bebişim geliyo 😃😃 ayy şuan içimdeki bukadarmı dicem😂

Aynen aslında bende öyle düşünüyorum haziran sonu fln olsaydı keşke, 😃😃 haziran ortası gibi, gününü belki öne çektirmek isteyebilirim bebeğin kilosuna göre😃😃 korkuyom sancı çekcem diye😂
Canım benim gece nişanım geldi. Banyo yaotım. Sabah 8 gibi doktora gittim. Öğlen 4 gibi sezeryanda alındım. Sancı çektim. 4 cm açılmış. Adet sancısı bile daha kötüydü benim için düşün. Yani hemen pıt diye olmuyor
O yüzden merak etme 😂

Back
X