• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar sağlıksız yemek ve aşırı yemekle bebek kilo alsaydı
İlk cocugum 5 kilo doğardı benim :KK53:
Ben yarın gideceğim bakalım. Hastalıktan hiçbir şey yiyemedim .1 kilo vermişim. Bakalım anne yemeyince bebek kilo alıyor muymuş 🤔🤔en son 3 hafta önce gittim 1130 gramdi.

Eklentiler

• 20220506_161509.webp
    20220506_161509.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 72
  • 20220506_161504.webp
    20220506_161504.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 68
Oy maşallah Allah bir an evvel sağlıkla kucağına almayı nasip etsin büyüyor minik savaşçı 🙏
Büyüyor şükür doktor daha iyi dedi durumu için ama beyin içi hafif kanama varmış takip ediyoruz filan dedi o kafamı kurcalıyor araştırdım çok bişey bulamadım hasar riski nedir acaba kalıcılığı
Ne guzel masallah🤩
Peki kilo alimi nasil 940 gram dogmustu tabi şişlikte vardir o an şuan 1kg yi gecmistir insallah☺️
yok canım şişliği gitmiş son resminde baya haliylede zayıflamış ama doktor 10-15 gün sonra kilo almaya başlar demişti henüz kilo almaya başlamadı 940 gram doğdu şuan kaça düştü bilmiyorum söylemediler

Kızlar sağlıksız yemek ve aşırı yemekle bebek kilo alsaydı
İlk cocugum 5 kilo doğardı benim :KK53:
Yok yemekden değil, ağırlaştım çok cidden göbeğim aşırı büyüdü 1-2 haftada , yani bu olay inşallah bebeğe yarıyodur, bana yaramıyordur sadece😂😂😂😂

Büyüyor şükür doktor daha iyi dedi durumu için ama beyin içi hafif kanama varmış takip ediyoruz filan dedi o kafamı kurcalıyor araştırdım çok bişey bulamadım hasar riski nedir acaba kalıcılığı

yok canım şişliği gitmiş son resminde baya haliylede zayıflamış ama doktor 10-15 gün sonra kilo almaya başlar demişti henüz kilo almaya başlamadı 940 gram doğdu şuan kaça düştü bilmiyorum söylemediler
Ben almistir dedim şimdiye 🙈
Neyse o iyi olsunda kilo alir elbet☺️

Back
X