• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kız sen ne zaman gittin en son doktora 🙄 ben hiç hatırlamıyorum.

Smilac aldım canım. Sebebi de daha onca Aptamil i çok zor biraktirdim o sebeple farklı bir şey denemek istedim. Bu marka çok oneriliyordu. Gaz da yapmıyormus. Bakalım deneyeceğiz.☺️
Biraz kullananlara bakayım dedim
Bu cıktı. Tarihi yeni bu arada

Eklentiler

• Screenshot_20220506-173917_Google.webp
    Screenshot_20220506-173917_Google.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 62
Seni en rahat hamiş ilan ediyoruz sarı bombaa:KK59::KK70:
Valla öylemi oldu biraz yaaaa🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ 😂😂 allah kötü bişi yaşatmasında , valla böyle korkuyom siz dedikçe 😃
Yani aslında çok rahatlıkda sıkıntı benim gibi olmasın kimse
Ama çok kafaya takmakda sıkıntı, bazıları gına getiriyo🤦🏼‍♀️🥹😃

Valla öylemi oldu biraz yaaaa🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ 😂😂 allah kötü bişi yaşatmasında , valla böyle korkuyom siz dedikçe 😃
Yani aslında çok rahatlıkda sıkıntı benim gibi olmasın kimse
Ama çok kafaya takmakda sıkıntı, bazıları gına getiriyo🤦🏼‍♀️🥹😃
Beben hareket ediyor ya artik ondan rahatsın işte hem bi riskte yok masallah diyelim ,yani kötü anlamda demiyoruz kiz rahatina bak 😃😃

Hayırlı akşamlar hamisler🤗🤗
Dün doktor kontrolümüz vardı normalde 28+5 olması gerekiyordu 30 haftayla uyumlu çıktı bebeğim biraz ileri gitmis🤭🤭🤭 1370 gr cikti ve boyunu sormayı unuttum şuan çok merak ediyorm boyu ne kadar aceba diye 🤭🤭 hastane çantasını ne zaman hazırlamalıyız hamisler ben artk hazırlasam da kaygisi gitse diyorm biraz da heycan yapyorm galiba ama erken mi bilemedim o kadar kıyafet ve minik minik tek tek utulemekte 2 günümü alır heralde 🤣🤣🤣

Ben almistir dedim şimdiye 🙈
Neyse o iyi olsunda kilo alir elbet☺️
Bi başlasa kilo alımı devamı gelir Allah’ın izniyle de işte hayırlısı bekliyoruz en geç 1 haftaya başlar sanırım 🥰
İnşallah hiç bir hasar falan olmadan gelir geçer canım iyi düşünüp iyi dileklerimizi yollayalım herşey iyi olsun bebişler sandığımızdan daha güçlü oluyor
Allah’a şükür canım güçlü duruyor güçlüde çıkacak inşallah kalıcı bişey olmasa diye dua ediyorum Allah’ın izniyle

Hayırlı akşamlar hamisler🤗🤗
Dün doktor kontrolümüz vardı normalde 28+5 olması gerekiyordu 30 haftayla uyumlu çıktı bebeğim biraz ileri gitmis🤭🤭🤭 1370 gr cikti ve boyunu sormayı unuttum şuan çok merak ediyorm boyu ne kadar aceba diye 🤭🤭 hastane çantasını ne zaman hazırlamalıyız hamisler ben artk hazırlasam da kaygisi gitse diyorm biraz da heycan yapyorm galiba ama erken mi bilemedim o kadar kıyafet ve minik minik tek tek utulemekte 2 günümü alır heralde 🤣🤣🤣
Hazır olsun
Hazırdan zarar gelmez:)
Maşallah bebişe . Ee büyüyorlar artık

Bi başlasa kilo alımı devamı gelir Allah’ın izniyle de işte hayırlısı bekliyoruz en geç 1 haftaya başlar sanırım 🥰

Allah’a şükür canım güçlü duruyor güçlüde çıkacak inşallah kalıcı bişey olmasa diye dua ediyorum Allah’ın izniyle
Insallah canim bir an evel toparlanir🤩

Back
X