• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu arada lohusa gecelik pijama takımları konuşulmuş, benim ilk kızımdan kalanlar vardı pentiden ve suwenden almıştım o zamanlar. Bir iki defa giydim anca. Foto çekimini de iptal etmiştim hastanedeki. O kadar sıcaktı ve halim yoktuki kendimi berbat hissediyordum😂 arayıp gelmeyin çok ağrım var demiştim😂 Onlara ek şunları aldım. Sevmiyorum hamile lohusa takımlarını ya ☹️ En azından sonradan da giyerim boşa gitmez
İlki cok değişik gözüküyor 😀

Ben perşembe günü gittiğimde normal doğum için yatış yapan kadınn elinde telefonla oynuyordu birazda beklediler hiç bir sancısı yoktu 😵‍💫

Ben sancım varken evde duş alıp kaş bıyık aldıktan sonra topikte takıldım sabaha kadar. 😁
Hastaneye gitseydim de oturup bekleyecektim. Hem de daha çok muayene edeceklerdi 🥴
Adet sancısı gibi bir şey zaten 😁

Evladım güzel yavrucuğum bugun karnımın içinde göbeğime vurmak yerine kasıklarıma kasıklarıma vurdu maşallah sağolsun 😃😃😃 ahh canım oğlum benimmm anasının kuzusu :olamaz:
Sabahin 5 inde basladi benimkide 🤦‍♀️ uykumdan uyandim yani düşün 👀
Zaten kizimda 6 da uyandi uyku yok yani , biri uzerimde geziyor biri karnimda cikacak delik ariyor şuan 🤣🤣

Sabahin 5 inde basladi benimkide 🤦‍♀️ uykumdan uyandim yani düşün 👀
Zaten kizimda 6 da uyandi uyku yok yani , biri uzerimde geziyor biri karnimda cikacak delik ariyor şuan 🤣🤣
Abboowww o dahada zor yeminleee allah kolaylık versinnn 😂😂😂 uykusuzluk zaten kötü bide çocuklar kıpır kıpır😂🤦🏼‍♀️

Bu arada lohusa gecelik pijama takımları konuşulmuş, benim ilk kızımdan kalanlar vardı pentiden ve suwenden almıştım o zamanlar. Bir iki defa giydim anca. Foto çekimini de iptal etmiştim hastanedeki. O kadar sıcaktı ve halim yoktuki kendimi berbat hissediyordum😂 arayıp gelmeyin çok ağrım var demiştim😂 Onlara ek şunları aldım. Sevmiyorum hamile lohusa takımlarını ya ☹️ En azından sonradan da giyerim boşa gitmez
Kahverengi den bende aldım 😍

Hem evde günlük olarak da üstte durabilir ben beğendim ✌🏻

Bu arada lohusa gecelik pijama takımları konuşulmuş, benim ilk kızımdan kalanlar vardı pentiden ve suwenden almıştım o zamanlar. Bir iki defa giydim anca. Foto çekimini de iptal etmiştim hastanedeki. O kadar sıcaktı ve halim yoktuki kendimi berbat hissediyordum😂 arayıp gelmeyin çok ağrım var demiştim😂 Onlara ek şunları aldım. Sevmiyorum hamile lohusa takımlarını ya ☹️ En azından sonradan da giyerim boşa ggitmbenfd
Bende böyle normal elbise tarzı alıcam kısa kollu ve askılı seninkiler gelince kalitesine vs bakar bizede yazarsın 🥰🥰

Back
X