• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Tostirikk tospikk huzurunuzda:emir_bebek::KK53:

Eklentiler

• 20220511_103004.webp
    20220511_103004.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 102
Aynende Takvimi degistirmeyeyim yinede 🙈😝
Ben temmuz anasiyim 1 temmuzda dogururum insallah😅
2 hafta gercekten az degil. Bilemedim valla
Belki de değiştirmelısın😀 bikac gün olsa neyse. Koskoca 2 hafta

Ama burada sanki doğum tarihinde fark yok gibi. Temmuz 15 i gösteriyor haftan. Zaten sezeryan olsan aynen 30 haziran gibi olursun

2 hafta önde olduğuna gore bana Gore haziran 15 gibi doğum olur
Yoksa yanlış mi hesap yaptim? 😀

Ben her seferinde aynı heyecanla gidiyorum. Daha doğrusu ufak bir gerginlikle. Bugun gideceğim gece uykum kaçtı mesela 😅

Benim de şuan kalbim ağzımda atıyor niyeyse. Hiçbir sorun da hissetmiyorum aslında ama yine de insan korkuyor işte ister istemez. Son 4 saat kaldı :işsiz:

2 hafta gercekten az degil. Bilemedim valla
Belki de değiştirmelısın😀 bikac gün olsa neyse. Koskoca 2 hafta

Ama burada sanki doğum tarihinde fark yok gibi. Temmuz 15 i gösteriyor haftan. Zaten sezeryan olsan aynen 30 haziran gibi olursun

2 hafta önde olduğuna gore bana Gore haziran 15 gibi doğum olur
Yoksa yanlış mi hesap yaptim? 😀
Beklenen dogum tarihinden 15 gün düşeceğiz işte, mesela benimki 15 i ama doktor 30 haziran diyor erken gelir bu bebiş dedi🙈

Yok izne çıkmadım da hastaydım 3 gün rapor almıştım. 1 gün yattım baktım olmuyor 2 gündür hem ütü yapıyorum hem yatıyorum. 32 den sonra devam edeceğim. Cuma ya da perşembe raporumu teslim ederim 😊
Ayağım koptu bu kadar beklemiyordum. Ütüle ütüle bitmiyor .neyse ki 3 5 bir şey kaldı. Sonra posetleyip kakaldıracağı
Acayip izne çıkasım var gaza gelmek için sordum😅 az daha sıkayım dişimi bende🤣

Acayip izne çıkasım var gaza gelmek için sordum😅 az daha sıkayım dişimi bende🤣
Çalışanlara hayranım ben rapor alıyorum vallahi. Branşımdan ötürü çok zorlandım . Okul öncesi öğretmeniyim yıl sonu gösterisi anneler günü falan aşırı yoğun aylar bizim için bi de gebelik şekeri diyet falan olunca hepten koptum ben 😢 27 çocukla lavaboya bile çıkamıyordum afedersiniz. Ama keşke bende çalışmaya devam edebilseydim biraz daha 🤷🏻‍♀️

Çalışanlara hayranım ben rapor alıyorum vallahi. Branşımdan ötürü çok zorlandım . Okul öncesi öğretmeniyim yıl sonu gösterisi anneler günü falan aşırı yoğun aylar bizim için bi de gebelik şekeri diyet falan olunca hepten koptum ben 😢 27 çocukla lavaboya bile çıkamıyordum afedersiniz. Ama keşke bende çalışmaya devam edebilseydim biraz daha 🤷🏻‍♀️
Benimde alanim aynı ama ben üniversitedeyim okulları geziyorum çalışma yapıyorum. Eğer direk cocuklarla çalışsam kesinlikle ayrılırdim çok zorlayıcı ben genelde masa başındayım ona rağmen zor geliyor.

Back
X