• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kontrolden simdi dönüyorum ben.
30+5 deyiz. 1693 gram. Bütün herseyi 30+5 cıkmış bi göbüş 31+3. Ben ilk defa bu kadar tam yerinde çok sasirdim 😊 baş geliş pozisyonda dedi. Doktorum dogumuma gircekmiş şehir disinda olmazsam giriyorum dedi. Normal dogum ve sezeryan ücretlerini sordum normal dogum daha mı pahalı ya sezeryan bin küsür normal dogum 3 bin küsür dediler. Hastane listesi istenilen bişey var mi dedim. Doktorum bebegin elbisesini getir bi de sen gel bu kadar dedi 😄😄 32 sonrası calıscam sorun yok. 2 hafta sonra gel dedi. Artık 4 haftada bir gitmelerimiz bitti. 🙃
Genelde sezeryan daha pahalıdır.
Ikiz olduğu için galiba öyle dediler. 😀

Bu arada maşallah bebişlere

( neden ikiz algıladım seni) 😂yusra ile karıştırdım

Evet canım ben laptımdım 28.hagtada ...4 doz verdi. 2sini 1 kerede. 2sini de 12 saat sonra gece vurdurdum..ikisinin arasında tam 12 saat olmalıymış..birini öğlen 3 de yaptırınca diğerini gece 3 de acilde yaptırdım ..yan etki olarak iğne biraz yağlı olduğu için biraz yaktı sonra geçti..fakat bebekler 3 günde kendine anca geldi..hele 2 gün hiç kıpırdamadı yer çok korktum..meğerse iğneden kesin oluyormuş..
Ayni dedigin sekilde vurdurcam 12 saat geçince vurdur digerinide dedi o saatlerine dikkat edeyim o zaman🤦‍♀️
Normalse yapacak bisey yok desene😐

38.Hafta genelde oluyor ya
Ondan dedim. Akıl karıştırma yok :)
Doğum başlar öyle sezeryana alırım diye düşünen doktor cok bence
O yüzden geç tarih veriyorlar.
Elbette en mantıklısı o sekilde ona bisi ddiyem

Bakalım p.tesi söyleyelim 16 temmuz u ne diyecek bizim aklımızdan geçen bu olur olmaz kısmet sağlıklı zamanında olsun da çokta önemli değil

Kontrolden simdi dönüyorum ben.
30+5 deyiz. 1693 gram. Bütün herseyi 30+5 cıkmış bi göbüş 31+3. Ben ilk defa bu kadar tam yerinde çok sasirdim 😊 baş geliş pozisyonda dedi. Doktorum dogumuma gircekmiş şehir disinda olmazsam giriyorum dedi. Normal dogum ve sezeryan ücretlerini sordum normal dogum daha mı pahalı ya sezeryan bin küsür normal dogum 3 bin küsür dediler. Hastane listesi istenilen bişey var mi dedim. Doktorum bebegin elbisesini getir bi de sen gel bu kadar dedi 😄😄 32 sonrası calıscam sorun yok. 2 hafta sonra gel dedi. Artık 4 haftada bir gitmelerimiz bitti. 🙃
Iyi maşallah 🤩

Bende 2 hafta sonra gidecegim nst yede başlandi artik gider gider geliriz🤗

Genelde sezeryan daha pahalıdır.
Ikiz olduğu için galiba öyle dediler. 😀

Bu arada maşallah bebişlere

( neden ikiz algıladım seni) 😂yusra ile karıştırdım
Yok kiz ben tek. Bence veznedeki yanlis yazdi öyle dusunuyorum. O an sormadim salak gibi 😄 halbuki sasirdim ama adamı bozmak istemedim heralde. Biri var eşi eşimle ayni okulda ogretmen. Karısı orda sezeryan olcak haziranda ona sordurcam. o ne ödeyecek bakalm. Valla eger dedigi gibi sezeryan ucuzsa eşime acaba sezeryan mi olsam bak ucuz diyorum 😅😅😅

Yok kiz ben tek. Bence veznedeki yanlis yazdi öyle dusunuyorum. O an sormadim salak gibi 😄 halbuki sasirdim ama adamı bozmak istemedim heralde. Biri var eşi eşimle ayni okulda ogretmen. Karısı orda sezeryan olcak haziranda ona sordurcam. o ne ödeyecek bakalm. Valla eger dedigi gibi sezeryan ucuzsa eşime acaba sezeryan mi olsam bak ucuz diyorum 😅😅😅
Karıştırmış olabilir. Cunku masraflı olan sezeryan :)

Iyi maşallah 🤩

Bende 2 hafta sonra gidecegim nst yede başlandi artik gider gider geliriz🤗
Aynen sen güzel büyütmüssün yavrucagı. Ben de ne eksik ne fazla tam gerekeni mi yemişim napmısım 🤭🤭 benimki geriden gelirdi hep haftasini bulmuş maşallah yerinde gitsin de böyle iyi iri bebiş istemiyom ben taşiyamam ki 😅

Back
X