• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet hastane uzak biz ilcedeyiz hastane canakkale merkezde. 1 saate yakın uzaklıgı. 5 dk olmasi ne guzel valla. Kendim gidip gidip gelirdim öyle olsaydı. Böyle eşim arabayı da vermiyor bana ben götureyim diyor. Onu da sürüklüyorum her defasında. Bugün ufaktan sordum dogum seklini normal dogum mu istiyorsun dedi. Tercihim o yönde ama bebegin son dakika durumuna göre bilemem dedim. Yine konusuruz dedi. Benim ilk bebiş kiyafet vs veren de olmadi. Masraf ettim azcik tabi ama en temel seyler yani.
Cidden rahat doktor en iyisi ama. Bugün bebegin yuzü bu dedi. Renkli ultrason degil garip oluyor siyah beyaz da hocam böyle pek cirkin cikiyor yahu dedim dogurmayabilirsin o da tercih soyleyelim 15 gune iadesini yapalım diye dakga gecti 😅 yok yani siyah beyaz ya ondan dedim. Adam tiye alıyor resmen 🤭
Geçen haftaki muayenede ilk defa renkli verdi üstelik baya fotoğraf gibi kalın ☺️
Ben yine de eşimi sürüklüyorum peşimden 🤣

Şimdi benim bebe dogum pozisyonunda ya , şuan hıçkırıyor kasigimda pıt pit şeklinde duzenli bi ritim var 😂😂

Hıçkırdığını normalde de hissederdim de bugün bir ara tuvalete oturunca çok net hissettim kasığımda bir yerde düzenli atımları 😁

Kıyamam ya doğunca da olacak bu hıçkırıklar 🥴
Tam uyutayım dediğim zaman bir tutardı dalamazdı oğluşum ☺️

Ben aslında 24 haziranı da isterim.
Ama zaman geçmiş oluyor. İlkinden yola çıkarak konuşuyorum
Doğum başladığında sezeryana girmek istemiyorum bu sefer.

Sen neden öyle hesapladın? 38.haftan 7 temmuz da
Aslında artık 39ları bekletiyor doktorlae sezeryan bile olsa, senin demekki normal doğumunda erken olacaktı yapısal bir durum bu elbette ama her sezeryanlı da 38de alınmaz genç doktorlar normal doğum zamanını bekletip alıyor artık

Kızlar doğumda kaç kilo gidiyor ya? Bu aldığımızın ne kadarı gidecek şimdi?

7~9 kg civarı gidiyor. Benden 8 kilo gitmişti. Ödem de çok vardı bende..

Lohusayken insan çok düzensiz besleniyor. Emzirirken çok acıkılıyor. Kilo almak da olası. Emzirirken veriliyor lafı herkes için geçerli değil 🥴

Sadece suyu çok çok tüketiyordum. Yanıyordum resmen. Bir sene içinde hamilelikten önceki kilomdan çok daha azına inmiştim 😁

Back
X