doğurup hunharca ağda yapmak istiyorum
Ya hiç sorma resmen tüm günüm hastanede geçti normalde böbrek usg 12 deydi öğle arası bitince urolojiye gösterip çıkacak 14 de bebisi görmeye gidecektik dalak işi değiştirdi mesai bitti ama bekleyen hastalar olduğu için dr almaya devam etti ben mesai bitiminden sonra girdim düşün o kadar çok bekledim toplam icerde kalma sürem 60 saniye.. aldığım cevap 0 di hic bir aciklama yok

Aynen öyle bir kere de ben covid sonrası kaburga ağrısı yüzünden göğüs e gittim kadın o kadar bilgisiz ki sürekli acaba neden olur diyor sonra tutmuş bana röntgen istemiş yukarıda usg sandım sıra alırken banko da ki kız yahu bu dr deli mi siz hamile değil misiniz dedi evet dedim röntgen istemiş bunu size veremem ben önce kadın doğuma gidin dedi oraya gittim dr şok oldu ne demek röntgen istedi hamilesin sakın ha ne kadar koruyucu yelek de olsa çok ciddi vakalar hariç röntgen önerilmez dedi düşün yani bu kadar boşlar bugün ki de öyle resmen esim vallahi yanında olmasam abartıyorsun derdim bizzat şahit oldum bu ne ya dedi bana .. adam sürekli acaba neden olur sağ böbrek büyümüş ondan olir mu ki ama yok dalak sol tarafta off bilemedim ki ya hiç dalak büyümesi denk gelmedi dedi bizzat bize bu cümleyi kurdu bakti işin içinden çıkamıyorum hematoloji ye attı orada saatlerce bekledik o da doğumdan sonra gel araştıralım dedi tek bir soru sordum tek basit soru " hocam bunun bebeğe bir riski var mi ?? Ona da cevap alamadım koskoca ankara sehir hastanesi demi lüks falan bırak Allah aşkına kırık cikikciya git daha garantidir sağlığın
Öyle canım zaten dr da cevap vermiyor Allah a emanetiz artık bakalım

Seni de bi sarsmak lazım ama artık

O gün sancim var dedin gaz olmasın dedim evet gazmis ishal olmuşum dedin dün tuvaletim yok ama makatta baskı var dedin tuvaletim varmış geçti dedin
Hic bilmiyorum canım dediğin iyi oldu ben böyle kampanyalari bilmiyorum bakayım bugün bi
Anam babam onu kapalı içeri Ev terliği