• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Süper çoğunluk hazırlıkları tamamlamış bile , bencede birkaç haftaya hem sıcaklar çok başlayacak hem de biz yorulacagiz . Bende 1 hafta sonra yıkayıp kaldirayip dolaplara . 🌸

Kızlar birde bir şey soracağım biraz önce farkettim vücudumun her yerinde damarlar çok belirginleşmis , kollarımda karnımda hatta yeşil yeşil görünüyor en önceleri bile . Kan akışımiz arttığından dolayı normalmidir acaba ? 1 gün içinde oldu sanki
Artan kan hacminden dolayı falan gebeliğin getirdiği bise

Kim beni gaza getirdi ya çıkamıyorum işin içinden 😱

Eklentiler

• 86F395E4-A587-4455-AD93-70A73BB46F07.webp
    86F395E4-A587-4455-AD93-70A73BB46F07.webp
    61,1 KB · Görüntüleme: 130
Selam kızlar .bebek kiyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı kullanıyorsunuz tavsiyeye ihtiyacım var ilk bebek acemisi ben 🤣
Ben de alacağım yakında. Green clean, u green temiz içerikli. Uni baby ve baby me için de iyi dediler sanırım. En uygunu baby me şuan.

Sizleri böyle görünce kıyafetler yıkanmış yerleştirilmiş falan acaba geç mi kaldım diyorum 🙈 2 hafta sonra izne çıkınca yapmayı planlıyorum hem ev temizlenecek hemde bebeğin eşyaları yıkanacak ütülenecek. Hediyelikler hazırlanacak geç kalmamışımdır inşallah 🤦🏻‍♀️ Bebeğin kıyafetini yıkamak için bu markayı almıştım organik diye bakalım memnum kalcak mıyım.

Eklentiler

• E6076D78-F6C2-49A4-B5C4-50125DB86941.webp
    E6076D78-F6C2-49A4-B5C4-50125DB86941.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 119
Ayırayım dedim büyükleri kaldırayım küçükleri yıkarım sadece dedim 🙈 tabi 2 oğlum da işe karışınca böyle oldu😅 ters çevirdim yıkanacakları biraz da eledim ya ne yapcam o kadar kıyafeti 🤷‍♀️
Kullanacaklarınıi aayir kullanmayacak karını ayır. 🤣Ben öyle yaptım. Kullanmayacağımi düşündüklerimi vermek için bir poşet yaptım.

Bugün burası yağmurlu bugün sadece ayırdım 😆 bakalım haftaya yıkarım inşallah sonraki hafta ütüleme vs diye gider 😅
Bende yikadiktan sonra 2 hafta bekledi.🙈 Cekmecelere yıkanmış olarak koydum. Sonra bir gün eşimin önüne yigdim utulendi. 🙈 Aynı gün olmuyor zaten.

Back
X