• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ama size şöyle soyleyim kızlar asla şu bir derdim var kısmına yazmayın çünkü insanlar vahşi bir kaplan gibi bekliyor 😁😁😁bu forumun en leş yeri orasiymis .Ben de diyordum ki niye böyle burda tartışma çıkıyor. Niye millet yazdığını siliyor .aman sakın yazmayın. Üzgünüm yazsanız aç müziği oyna bize ne diyecek tipler var 🤔
Aralaeinda bazilari sürü halinde ilerliyor ,hatta gecen gun yonetim onlari uyarmisti cok gozume batoyorsunuz artik falan gibisinden

Kızlar aranızda düzenli spor yapan var mı?
Ben baştan beri hiç yapamadım. Yok kasılman var, yok kendini yorma… Doktor bir türlü izin vermedi. Şimdi de kaburga ağrısından çok ayakta kalamıyorum 😢
Ben de pilates topu araştırmaya başladım. Evde üstüne otursam faydası olur mu? Pilates topuna oturmakla ilgili ne biliyorsunuz, otururken hafif zıplamam mı gerekir?
Ya da top falan boş işler mi dersiniz 🤪
YouTube ta Elçin Demirel’in hamile pilatesi videolarına bir bak istersen. Ben hamileyiz yürüyoruz serisini yapıyorum

Banada bos geliyo o is. Sancım yok biseyim yok bebegin hareketlerinide hissediyorum tamam daha ne. Yarım saat okumadıgım haber kalmıyor🤣
Ve odada başkaları da oluyor. Ben de vardı
Bön bön bakıyorsunuz birbirinize

Tanımadığım insanlarla ayaküstü bile olsa sohbeti sevmem :KK53:

Kızlar size danışmam gerek.Benım rahim kemiklerim agrıyor.Yani genıtal bolgenın oldugu yerde ama ıcerde kemık agrısı var .bı sure oturup kalktıgımda ılk adımı atarken zonkluyor yurudukce duzelıyor.Aynı agrı bı sure uzanmıssam ayagı kalktıgım zamanda oluyor.Baskıdan mıdır nedır anlam veremıyorum bebegın kafası asagıda acaba sızde bu agrıyı yasıyormusunuz.

Kızlar size danışmam gerek.Benım rahim kemiklerim agrıyor.Yani genıtal bolgenın oldugu yerde ama ıcerde kemık agrısı var .bı sure oturup kalktıgımda ılk adımı atarken zonkluyor yurudukce duzelıyor.Aynı agrı bı sure uzanmıssam ayagı kalktıgım zamanda oluyor.Baskıdan mıdır nedır anlam veremıyorum bebegın kafası asagıda acaba sızde bu agrıyı yasıyormusunuz.
Diger tecrubelerime dayanarak soyle soyleyebilirim. Kafa asagıdayken son zamanlarda artık genital bolgemde sızı falan oluyordu,kemiklerim agrıyodu. Simdi o yok cunku kafa yukarıda ama bunda da soyle bir problem var idrar torbasına basıyomu ne yapıyosa bir anda cisim varmıs gibi hisediyorum😅😅

Diger tecrubelerime dayanarak soyle soyleyebilirim. Kafa asagıdayken son zamanlarda artık genital bolgemde sızı falan oluyordu,kemiklerim agrıyodu. Simdi o yok cunku kafa yukarıda ama bunda da soyle bir problem var idrar torbasına basıyomu ne yapıyosa bir anda cisim varmıs gibi hisediyorum😅😅
Çişim zaten hep var 😂 susuyorum ve işiyorum kısır bı döngünün içindeyim🤪

Back
X