• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Doğumaaa yetiştiririrm belki finali 😂😂 her yaz izlerim😂 başladım tekrar
Ben hamile kaldığımda baslamisdim 🤭bitirdim köseme gecdim eheheee🤣🤣🤣o pek sarmadi ama.
Benim kızımın adı ela beraber çok uyumlu diye bu arkadaşa da neva yada damla ismini düşünüyoruz. Bizim soyad kısa isimlerde kısa olsun istiyoruz 🙈 ela neva yada damla neva diyecem ama çok duyulmadık ikili oluyorlar bilemedim 😅
Evet ela neva güzel uyuyorlar gercekden 🥰bizimde soyad kısa hatta bayağı kısa 🤣ondan acaba iki isimmi olsa demisdik ama vazgecdik tek neva olcak inşallah 🥰
Neva alin,neva lina,neva linda,neva nil hepsi birbirine benziyo ama aklıma gelen bunlar
Sağol canım 🤗tek isimde karar kıldık sonunda inşallah neva olacak hayırlısıyla herkes bişey deyip sogutmazsa 🥴

Arkadaşım diyor ki kanal d verirdi yakında neden başladın.
Dedim onu da izlerim :KK53:
Verince ben de izleyeceğim. Benim eşim aşk-ı memnu bağımlısı hep ondan geçti bana da 🙈 yakın arkadaşı ile başladığı zaman ya da sevdikleri sahnelerin fotosunu çekip birbirlerine atıyorlar😆 çok komikler 🤣

Ben hamile kaldığımda baslamisdim 🤭bitirdim köseme gecdim eheheee🤣🤣🤣o pek sarmadi ama.

Evet ela neva güzel uyuyorlar gercekden 🥰bizimde soyad kısa hatta bayağı kısa 🤣ondan acaba iki isimmi olsa demisdik ama vazgecdik tek neva olcak inşallah 🥰

Sağol canım 🤗tek isimde karar kıldık sonunda inşallah neva olacak hayırlısıyla herkes bişey deyip sogutmazsa 🥴
Anası babası beğendiyse kimseye laf düşmez canım.sizin içinize sindiyse tamamdır :emir_bebek:

Zaten bu haftalarda doğum pozisyonuna sokacak normal olarak. Kanala sokma falan mümkün değil. 😬

Yani bunu uzun zaman yapıp pelvik geliştirirsiniz ancak. O kadar kolay olsaydı vakti gelen iki kıvırır doğumu başlatırdı ama maalesef. 😂
Ahh dmiiiii 🙃

Burda o doğum başlayacak endişelerini okuyunca ah diyorum keşke öyle o kadar basit olsa, 42 ye kadar bii amuda kalkmadığım kalmıştı ama no no no asla başlamadı :KK57:

Şimdide full yoga ve yürüyüşle devam ediyorum bakalım ne zaman nasıl başlayacak merak içindeyim

Bende hayatimin bu kısmına geçmek istiyorum 🤣
Ben de ise girmek istiyorum evlendiğimde işten ayrıldım sehir değiştirip ardından covid çıktı bi türlü is imkanı olmadı malum özel sektör kolay bulunmuyor 🤷🏻‍♀️ çok sıkıldım ama otur otur
Yaprak dökümü tabii ki 🥰 finali izlemeden dogurmaniz lazım ama. Beni çok ağlatır son bölüm😂🤐
Onu istemiyom tamam tv de izlerim ama baştan sona izlemek sarmıyor nedense yaprak dökümünü 😅

Ahh dmiiiii 🙃

Burda o doğum başlayacak endişelerini okuyunca ah diyorum keşke öyle o kadar basit olsa, 42 ye kadar bii amuda kalkmadığım kalmıştı ama no no no asla başlamadı :KK57:

Şimdide full yoga ve yürüyüşle devam ediyorum bakalım ne zaman nasıl başlayacak merak içindeyim
Hiç birsey yapmadan basladi 2 doğumumda 37 de. Yani alakası yok bencede. Hamile pilates ve yogasi sadece kolay olmasını sağladı bence. Bunda hiçbir şey yapmadım bakalim nasıl olacak😑

Back
X