• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben hamile kaldığımda baslamisdim 🤭bitirdim köseme gecdim eheheee🤣🤣🤣o pek sarmadi ama.

Evet ela neva güzel uyuyorlar gercekden 🥰bizimde soyad kısa hatta bayağı kısa 🤣ondan acaba iki isimmi olsa demisdik ama vazgecdik tek neva olcak inşallah 🥰

Sağol canım 🤗tek isimde karar kıldık sonunda inşallah neva olacak hayırlısıyla herkes bişey deyip sogutmazsa 🥴
Adıyla yaşasın prenses ❤️ bizde heran size adaş olabiliriz 🙈

Good place baya iyi kesinlikle tavsiye ederim. Benzer bir dizi de yeni izledim. Ghost çok güzel. Blacklist i bende listeme alıyorum.☺️

Yine favorim bir dizi aklıma geldi. Doctor Who efsane bir bilimkurgu hemde eğlenceli 🥰
Hekimoğlundan sonra Doctor whoyu izlemekten vazgeçmiştim ben😂 arkadaşım da saçmalama dedi, onla türk versiyonu tabiki bir olmaz ama işte🤣
Friendsi bitirip good place baslayayım bari ben de.
Bir yandan okunmamış kitaplarımı bitirmeye çalısıyorum, doğumdan sonra nasıl olur okuma işi hiç fikrim yok🫣

ssevilll ssevilll sen neden topiğe gelmeyi bıraktın :tokat:

Üç kız kardeşe bakıyordum ama geçen haftaki bölüme sinir oldum artık izlemeyeceğim.

Oğlum güzel ama ona devam ederim canımı sıkacak bir şey olana kadar 😅
Sen onun inceleme videosunu izledin mi Murat sonerden bi izle nolur :D

Bizim hastanede ayrı ücret 350 lira dedi. Hersey aşırı abartılı.
Aynen yaaa gereksizzzz cidden 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Muayeneyle aynı olsun nolcak
Ben de aşkı memnuya başladım. Kahvaltı yaparken falan izliyorum 363737. Kez :KK53:
Güzel gidiyo cidden ya her sene izlemek😂
Ben bi kaç gün önce aski memnu bitirdim. Bir ay önce de muhteşem yüzyıl bitirdim hızımı alamadım yalan dünya ve hercai yi de bitirdim tüm gün evde ahahahas yeni dizi arıyorum :KK70:
Muhteşem benim vazgecilmezim ya😃😃😃😃
Ben hamile kaldığımda baslamisdim 🤭bitirdim köseme gecdim eheheee🤣🤣🤣o pek sarmadi ama.
Çok sukur gözümüz aydin🤣🤣🤣
😂😂😂😂
Ben dün vermedim ama sigortadan olabilir. Zaten muayene haklarının sonu a yaklaşıyorum. 8 muayane hakkım vardı. 7 tanesi oldu. Sonrakiler de verebilirim.

Bende ilk çocukta nci lv, ncsi la ve ncsi bitirmiştim.

Yabancı dizi tavsiyesi isteye verebilirim. 😀
Hertürlü verilcek yani nts para sonra şoka uğranayayım dedim 😃
Gördüm kaydettim yabamcı tavsiyelerini 😃😍😍
Benim gittiğim klinik de ücretli ,kendim daha görmedim ama birisi verirken duymuştum .
herkes verdiğine göre kesin ücretli🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Of evet aksam bi başlıyor gece yarısına kadar. Şaka gibi 😂 şu an türk dizileri ile ilgili en eğlenceli şey Murat Soner’in YouTubeda yaptığı dizi incelemeleri, çok gülüyorum😂
Aa evet bende onu izleyerek Pera palasta bir gece yarısını izlemeye karar verdim. İzledim çok da beğendim. Bütün eleştirilerin aksine bence güzel bir iş olmuş.
Bir de eskiden bu kadar uzun değildi diziler diye hatırlıyorum. Saatini uzatınca bir sürü gereksiz sahne giriyor işin içine. Oyunculara da yazık.

Aslında himym friendsin çakması resmen, ama ilk önce himym izlediysen öyle geliyor o daha güzel sanıyorsun 😂 ben de senin gibi derdim ama friends himym’i döver :KK45:
Esim de öyle diyo 🤭

Biz evlendigimizden beri hiç normal tv izlemedik kanal sıralamasını bile bilmiyorum düşün 😅 biri gelse starı aç dese mesela bilmiuorm kaçta.
Çünkü bizde tv İnternete bağlı ya netfilix ya da youtube izlenir😊

Selammmm 🥰🥰🥰
Nasılsınız güzel anneler 🦋
Bu grup doğurmuş da film muhabbetine mi girmiş 😂
Bir ben mi minnak kıyafetleri ütülemekle cebelleşiyorum 😂
Bu arada geceleri sancısı gelen dönerken kirlenen var mı benim gibi 😔 Ayağını mi dirseğin mi dayıyor bir yere kitleniyorum 3 4 dk. Bekliyorum düzelsin ki döneyim yatakta😔 Bir de mesaneye baskı oluyo:( doktor geçen hafta başı aşağıda dedi ama açılma ve yok.
Zamanında gelsin kuzularımız inşallah 🥰

Benim gittiğim klinik de ücretli ,kendim daha görmedim ama birisi verirken duymuştum .

Ayy hadi bakalım güzel haberlerle gel . Aslan Beyin bakalım keyifleri nasılmış

Yaa gercekten mi ,şuan hemen eve gidip denemek istedim .. bende xl almistim , baya bol.gibiydi ama dediğin gibi göbek aldı başını gitti
Malesef öyle canım benim göbeğim aldı başını gidiyor öne doğru onun etkisiyle oldu herhalde siz de demeyince yazın bakalım 🤣🤣

Selammmm 🥰🥰🥰
Bu arada geceleri sancısı gelen dönerken kirlenen var mı benim gibi 😔 Ayağını mi dirseğin mi dayıyor bir yere kitleniyorum 3 4 dk. Bekliyorum düzelsin ki döneyim yatakta😔 Bir de mesaneye baskı oluyo:KK43: doktor geçen hafta başı aşağıda dedi ama açılma ve yok.
Dogurunca bunları konuşamayacağız ya şimdiden stok yapıyoruz 🤣

Kesinlikle Fringe önermek istiyorum. John Noble ve mükemmel oyunculuğu için 2 kere izledim bir daha izlerim. Ama bunalım olan dizilere tahammülum yok. Bir kere izledim diyelim ikinci mümkün değil. 🙈 Hayat zaten yeterince yorucu. Bir de dizilerle bunalmak istemiyorum. 🙈
Ama bir tane bunaltıcı dizi önermek zorundayım🤣
Damızlık kızın öyküsü mükemmel bir feminist distopya. Son sezonu izlemedim henüz ama.
Komedi çok sevmem ama A Good place izledim çok sevdim.
Yine bilimkurgu 12 monkey kesinlikle favorilerimden.
Damızlık kızın öyküsü netflixde yok internette de bulamadım ben merak etmiştim onu aslında 🤷‍♀️

Hekimoğlundan sonra Doctor whoyu izlemekten vazgeçmiştim ben😂 arkadaşım da saçmalama dedi, onla türk versiyonu tabiki bir olmaz ama işte🤣
Friendsi bitirip good place baslayayım bari ben de.
Bir yandan okunmamış kitaplarımı bitirmeye çalısıyorum, doğumdan sonra nasıl olur okuma işi hiç fikrim yok🫣

ssevilll ssevilll sen neden topiğe gelmeyi bıraktın :tokat:
Hekimoğlu un yabancısı House ve bence de farklıdır. Hiç bir zaman orijinallerin yerini tutmaz sonradan yapılanlar.☺️ Misal ben Greys Anatomy izliyorum 20 senedir sanırım. Türk vereiyonunu yaptılar doktorlar diye çok uzun tutunmadi. Ama orjinali hala devam ediyor.

Doctor Who farklı bir şey zaman makinesi olan farklı bir ırktan biri. Bir zaman lordu. Zamanda ve gezegenlerde geziyor. Hastane değil uzay dizisi. Ama tarihi karakterlerin yanına gittiği bölümler çok güzel oluyor.🥰

Selammmm 🥰🥰🥰
Bu arada geceleri sancısı gelen dönerken kirlenen var mı benim gibi 😔 Ayağını mi dirseğin mi dayıyor bir yere kitleniyorum 3 4 dk. Bekliyorum düzelsin ki döneyim yatakta😔 Bir de mesaneye baskı oluyo:KK43: doktor geçen hafta başı aşağıda dedi ama açılma ve yok.
Yalnız değilsin ben de bir yandan son kalan çarşaf havlu VS ütülüyorum bugün biter inşallah 🤣

Ahh dmiiiii 🙃

Burda o doğum başlayacak endişelerini okuyunca ah diyorum keşke öyle o kadar basit olsa, 42 ye kadar bii amuda kalkmadığım kalmıştı ama no no no asla başlamadı :KK57:

Şimdide full yoga ve yürüyüşle devam ediyorum bakalım ne zaman nasıl başlayacak merak içindeyim
Benim ilk gebelik ama ablamda da miat aşımı olmuştu. Biraz da ehline danıştığım için çoğu zaman böyle kolay olmayacağını biliyorum. 38 içindeyken belirti olmazsa tüm uyarıcı kozları oynamaya başlayacağım bakalım.😬😂

Back
X