• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Son düzenleme:
Kizlar yaz geleceğine dair umudu olan var mı... ???
Hep kapalı hava hep gri hep böyle.. güneş görmek istiyorum ya bunaldım artık ankara mi böyle acaba..
Çok şükür biz güneşi gördük artık baya baya sıcak. Darısı başınıza. Ben de çok bunalmıştım artık

Kızlar selam şu elbise modellerinden hangisi güzel sizce hepsi birbirine benziyor 😅💃
Hem evde kendim bikaç foto çekinmek için hem de sonrasında giyerim diye alacağım hepsinin renkleri var bebe mavisi, petrol ya da beyaz düşünüyorum ne diyorsunuz :anneadayı:

Eklentiler

• Screenshot_20220517-123953_Trendyol.webp
    Screenshot_20220517-123953_Trendyol.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_20220517-123942_Trendyol.webp
    Screenshot_20220517-123942_Trendyol.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_20220517-123926_Trendyol.webp
    Screenshot_20220517-123926_Trendyol.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_20220517-123853_Trendyol.webp
    Screenshot_20220517-123853_Trendyol.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 86
Hekimoğlu un yabancısı House ve bence de farklıdır. Hiç bir zaman orijinallerin yerini tutmaz sonradan yapılanlar.☺️ Misal ben Greys Anatomy izliyorum 20 senedir sanırım. Türk vereiyonunu yaptılar doktorlar diye çok uzun tutunmadi. Ama orjinali hala devam ediyor.

Doctor Who farklı bir şey zaman makinesi olan farklı bir ırktan biri. Bir zaman lordu. Zamanda ve gezegenlerde geziyor. Hastane değil uzay dizisi. Ama tarihi karakterlerin yanına gittiği bölümler çok güzel oluyor.🥰
Aaa karıştırmışım beni sevindirdin şu an yeni bir dizi çıktı :D çok tarzım değil bu tarz diziler ama tarihi kısmından dolayı izleyebilirim🤩 tam anlamıyla dönemi yansıtıyor mu peki? Çok severim dönem dizilerini, o kostümler dekorlar çok hoşuma gidiyor ama netflixteki tüm dönem dizileri neredeyse +18 film modunda. Dizi izlemek yerine bambaşka şeyler izliyoruz. Ben o tadı alamıyorum bu sefer

Kızlar selam şu elbise modellerinden hangisi güzel sizce hepsi birbirine benziyor 😅💃
Hem evde kendim bikaç foto çekinmek için hem de sonrasında giyerim diye alacağım hepsinin renkleri var bebe mavisi, petrol ya da beyaz düşünüyorum ne diyorsunuz :anneadayı:
Beyaz olanı çok hoş bence 🥰

Kizlar yaz geleceğine dair umudu olan var mı... ???
Hep kapalı hava hep gri hep böyle.. güneş görmek istiyorum ya bunaldım artık ankara mi böyle acaba..
Ben hiç gitmedim ankaraya ama bana göre ankara veee Almanya hep böyle kapalı bulutlu kasvetli bi yermiş gibi geliyo 😂😂😂
Bizim istanbul sıcak valla şimdi duş aldım terledim çıkana kadad🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Aaa karıştırmışım beni sevindirdin şu an yeni bir dizi çıktı :KK70: çok tarzım değil bu tarz diziler ama tarihi kısmından dolayı izleyebilirim🤩 tam anlamıyla dönemi yansıtıyor mu peki? Çok severim dönem dizilerini, o kostümler dekorlar çok hoşuma gidiyor ama netflixteki tüm dönem dizileri neredeyse +18 film modunda. Dizi izlemek yerine bambaşka şeyler izliyoruz. Ben o tadı alamıyorum bu sefer
Kesinlikle böyle hatta çoğu dizi bu modda sinir oluyorum. İçim almıyor izlerken.

Beyaz olanı görmüştüm dahaa öncede çok seviyorum ben o modeli🥰

Beyaz hoş duruyor

Selammmm 🥰🥰🥰
Nasılsınız güzel anneler 🦋
Bu grup doğurmuş da film muhabbetine mi girmiş 😂
Bir ben mi minnak kıyafetleri ütülemekle cebelleşiyorum 😂
Bu arada geceleri sancısı gelen dönerken kirlenen var mı benim gibi 😔 Ayağını mi dirseğin mi dayıyor bir yere kitleniyorum 3 4 dk. Bekliyorum düzelsin ki döneyim yatakta😔 Bir de mesaneye baskı oluyo:KK43: doktor geçen hafta başı aşağıda dedi ama açılma ve yok.
Zamanında gelsin kuzularımız inşallah 🥰
Ben etiketlicektimmseni nerdesin diye sonra baktım sen ikizler grubundan devam ediyon yazmadım😃😃 bizim çoğu kıyama ütüleme işini halletti ağırlaşmadan bu hafta 😃😃 artık çantalarıda hazırlar köşeye koyar bekleriz 😃😃🌸🌸🌸
Az kaldı zaten zamanlara hepsi zamanında gelsinde dediğin gibi sağlıkla alalım😍🧿

Ayy sağol canım benim 🥰 hadi bakalım gelsin kızımın adasi o zaman 🌺🤰🥰💕

Bakdim canım sorun yok gayet rahat rahat olur daha o bana bayağı mesafesi var 🤭 sen bir alt bedeni aldın galiba demi değiştirip.
He he iyi iyi rahat rahat giyilir benim de rahat şu an yok değiştirmedim Bi tanesini iade etmiştim şimdi başka bi tane sipariş verdim 2 gecelik 1 pijama götürcem hastaneye 2 gece kalacakmışım çünkü kirlenir VS diye

Back
X