• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Haziran annelerinde 2. Doğumda oldu dün👀
Doktoru artik yuruyuse başla demiş ,baslamiş 3 gun sorna suyu gelmis ve daha 36. Haftada:olamaz:
Aaaaaa dün gece görmüştüm biri suyun geldi bi öüddet yazamam hastaneye gidiyorum diye doğurmuş heeeee abboowwww sağlıklımı 36. Hafta yaAa küvoze girmemiş dimi

He he iyi iyi rahat rahat giyilir benim de rahat şu an yok değiştirmedim Bi tanesini iade etmiştim şimdi başka bi tane sipariş verdim 2 gecelik 1 pijama götürcem hastaneye 2 gece kalacakmışım çünkü kirlenir VS diye
Aynen canım bende de tam tersi 2 pijama 1 gecelik var bakalım 🤭yeter bencede daha ne olsun 2 gece kalsak en fazla 3 ayrı çeşit var.

Aaaaaa dün gece görmüştüm biri suyun geldi bi öüddet yazamam hastaneye gidiyorum diye doğurmuş heeeee abboowwww sağlıklımı 36. Hafta yaAa küvoze girmemiş dimi
2500 kusur doğmuş kuveze alınmamış iyilermis bebek ters gelmiş sezeryan olmus🤣🤣🤣bilmedigimde yokmuş onu fark ettim.herkes iyimis çok şükür.

Hekimoğlundan sonra Doctor whoyu izlemekten vazgeçmiştim ben😂 arkadaşım da saçmalama dedi, onla türk versiyonu tabiki bir olmaz ama işte🤣
Friendsi bitirip good place baslayayım bari ben de.
Bir yandan okunmamış kitaplarımı bitirmeye çalısıyorum, doğumdan sonra nasıl olur okuma işi hiç fikrim yok🫣

ssevilll ssevilll sen neden topiğe gelmeyi bıraktın :tokat:
Dr hause daha güzel :)
Dexter ( finalde cok üzülmüştüm)
The wampıre diares

The walking dead. ( bir müddet sonra sıktı )

Hannibal ( iğrenç dizi mide bulandırıcı)

Sonra da bıraktım her türlü dizi izlemeyi 😂

2.540 gr dogmus doktor 2.500 altinda olsaydi kuveze girecekti ama gerek yok demisler simdilik iyi diye biliyorum

2.540 gr dogmus doktor 2.500 altinda olsaydi kuveze girecekti ama gerek yok demisler simdilik iyi diye biliyorum
2 sene önce dayımın eşi 35. Hafta doğum yaptı 2000 kg kuveze almamışlardı, hatta ben 2000 olduğunu şaşırmıştım 😃 3 ay sonra ama bildiğim tombalak oldu 😃 demekki bebekden bebeğe fark var

Kesinlikle böyle hatta çoğu dizi bu modda sinir oluyorum. İçim almıyor izlerken.
Açtığım gibi kapatıyorum valla.
Dr hause daha güzel :)
Dexter ( finalde cok üzülmüştüm)
The wampıre diares

The walking dead. ( bir müddet sonra sıktı )

Hannibal ( iğrenç dizi mide bulandırıcı)

Sonra da bıraktım her türlü dizi izlemeyi 😂
Bunların hiçbiri benim tarzım değil zaten😂

Ben etiketlicektimmseni nerdesin diye sonra baktım sen ikizler grubundan devam ediyon yazmadım😃😃 bizim çoğu kıyama ütüleme işini halletti ağırlaşmadan bu hafta 😃😃 artık çantalarıda hazırlar köşeye koyar bekleriz 😃😃🌸🌸🌸
Az kaldı zaten zamanlara hepsi zamanında gelsinde dediğin gibi sağlıkla alalım😍🧿

Bakıyordum size gizli gizli 😂
Anca toparlanabildim.
Bu hafta da çantayı hazırlar koyarım kenara.
Bizim kız geceleri sancı yapıyor ne oluyo içerde bilmiyorum☺️

2 sene önce dayımın eşi 35. Hafta doğum yaptı 2000 kg kuveze almamışlardı, hatta ben 2000 olduğunu şaşırmıştım 😃 3 ay sonra ama bildiğim tombalak oldu 😃 demekki bebekden bebeğe fark var
2 kilo deyince karnimdaki aklima geliyor😅

Şimdi kac oldu acaba haftaya salı gidecegim ben tekrar , birde senden bugun nst ister , ben 50 tl odemistim muayene dışında ödeniyor

Merhaba kızlar 32+4 de 2150 gr herşey haftasıyla uyumlu dedi, bundan sonra haftada birebdüştü kontroller 🥰

Ben artık bu hafta işlerimi bitirip dinlenme ve bebişi beklemeye başlayacağım.
Doğum için 5 hafta sonra yani 38. Hafta itibariyle her gün olabilir dedi :KK55:
Maşallah 🤗

Nst nasil gecti peki sanci vs ciktimi

Kizlar yaz geleceğine dair umudu olan var mı... ???
Hep kapalı hava hep gri hep böyle.. güneş görmek istiyorum ya bunaldım artık ankara mi böyle acaba..
Eskişehir'de yaşarken bende böyle derdim ne zaman yaz gelecek diye Ankarayla benzerdi havası . Şimdi 10 günlük karavan kapmındayim Ege'de , hava mis gibi ama henüz denize giremedim biraz soğuk gibi enfeksiyon kapmayayim dedim .
Damızlık kızın öyküsü netflixde yok internette de bulamadım ben merak etmiştim onu aslında 🤷‍♀️
Ben öncesinde kitabını okumuştum , sonra blu tvyi onun için kullanmıştım bir süre ama fbtl fbtl nin dediği gibi hamilelikte izlemeye değmez daha pozitif şeyler izlenebilir 😊 bilim kurgu tarzı seviyorsanız eskilerden Fringe vardır çok severim . Hatta Morkahve Morkahve kullanıcı adın burdan mi geliyor merak ediyorum 😁

Hekimoğlundan sonra Doctor whoyu izlemekten vazgeçmiştim ben😂 arkadaşım da saçmalama dedi, onla türk versiyonu tabiki bir olmaz ama işte🤣
Friendsi bitirip good place baslayayım bari ben de.
Bir yandan okunmamış kitaplarımı bitirmeye çalısıyorum, doğumdan sonra nasıl olur okuma işi hiç fikrim yok🫣

ssevilll ssevilll sen neden topiğe gelmeyi bıraktın :tokat:
Ama hekimoğlu Doctor Who'dan alıntı değil canım Dr House 'dan alıntı.

Doctor Who çok başka bi dizi hekimlikten bahsedilmiyor aslında 🙃 seversin belki dene.

Ya topikte bişi var kestiremediğim, beni içine almayan bişi. Tam manasıyla aradığım şeyi bulamıyorum diyebilirim bi kulüp var mesela gerçekten vakit olsa şahane bir yer gidemiyorum burda belki tatmin olurum dedim ama cık. Samimiyet sanırım..

Eskişehir'de yaşarken bende böyle derdim ne zaman yaz gelecek diye Ankarayla benzerdi havası . Şimdi 10 günlük karavan kapmındayim Ege'de , hava mis gibi ama henüz denize giremedim biraz soğuk gibi enfeksiyon kapmayayim dedim .

Ben öncesinde kitabını okumuştum , sonra blu tvyi onun için kullanmıştım bir süre ama fbtl fbtl nin dediği gibi hamilelikte izlemeye değmez daha pozitif şeyler izlenebilir 😊 bilim kurgu tarzı seviyorsanız eskilerden Fringe vardır çok severim . Hatta Morkahve Morkahve kullanıcı adın burdan mi geliyor merak ediyorum 😁
Severim canım olmadı onu izliyim ben teşekkür ederim 🤗

Back
X