• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yok baska yere atacan tövbe tovbeee :tokat: 🤣

O etiketleri gorunce dedim bu jou nun işi o yuzden seni buraya şey ettirdimm😝😅 iyi etmismiyimm🤪
Tabii balımmm ayupsuuunnnn🤩🤩🤩🤩 bu topikte şahanee yanii biz mayısı takip ederken doğumları sizde bizi takip edinn emmmiiiii 😂😂😂😂 iyi yapıyonuzz zatenn bizi yalnız bırakmayınnn🥲🥲 ama sende yapabilirsin aşkomm üstte YOK diye bise yazıyo yanındakini tıkla

Hahahahahahah kızzzz gülmek olsun neşeli bi topik olsun diye yazdıydımm onları hahahahahaha 😄😄😄🤭🤭🤭 onu prolular yapıyorr aslında bide konu sahibi 🙈 doğuma korkarak degildee pozitif olarak gidelim diye aklınıza böyle şeyler sokem dedim :KK70:
Yinemi proculuk kazandı :mad:

İlk doğum 11 saat sürdü hastanede ama dogum ani kisaydi 10 15 dk bitti😅 2.cide sancıyı evde çektim direk tam açıklıkla gittim hastaneye. Girip doğurup çıkmam 10 dk sürdü. Yani ilk doğum için biraz daha zor bir ihtimal ama neden olmasın🤭
Bende sanci gelsede hemen gitmeyi dusunmuyorum orasi beni daha cok strese sokar 😂😂 kabus gibi biyer

Tabii balımmm ayupsuuunnnn🤩🤩🤩🤩 bu topikte şahanee yanii biz mayısı takip ederken doğumları sizde bizi takip edinn emmmiiiii 😂😂😂😂 iyi yapıyonuzz zatenn bizi yalnız bırakmayınnn🥲🥲 ama sende yapabilirsin aşkomm üstte YOK diye bise yazıyo yanındakini tıkla
Valla ensenizdeyiz heycanla dogum yapanlara bakiyoz vaktiyle gelsinler hepside insallah:KK71:

Dogurun artik sira bize gelsin 😂😂 icimde tutamiycam daha fazla

Back
X