• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Dayanacak dermanim kalmadi bu saat oldu bi o yana bi bu yana donuyom 😂😂 3 hafta daha icimde tutup firlatmak istiyorum 33+0 olduk şükür 😂😂
Ayakları göğüsümün altında, oraya vurup duruyo bide kuvvetli yakında çıkarıcak ordan ayakları😂😂 allah gönlündekini versinnnn istediğin zaman olur inşallah, normal olunca mecbur beklicen 😃

Benim eşim yine gececi bu hafta😂 bana yine geceler😂🤦🏼‍♀️ Yarın düzelir uyku düzenim, bide bebekde uyutmuyo hiç 🤦🏼‍♀️ Çok hareketli sertte vuruyo belim ağrıyo valla🤦🏼‍♀️

Hadi beni geç sen niye uyumadın😍😍😃
Beni de bebek uyandırdı ya.
Bugün baza altını temizledim. Eşimde kıyafetleri ütüledi. Bebek sanırım yoruldu şimdi canlandı yer değiştiriyor. Elime üstten bı sertlik geliyo ama bilmiyorum neresi 😂😂

Beni de bebek uyandırdı ya.
Bugün baza altını temizledim. Eşimde kıyafetleri ütüledi. Bebek sanırım yoruldu şimdi canlandı yer değiştiriyor. Elime üstten bı sertlik geliyo ama bilmiyorum neresi 😂😂
Bende bilmiyodumda geçen doktora gittiğimde bebeğin kafası aşağıda ayakları yukarda dediği için anlıyorum😂😂🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Gündüz çok yorulunca akşamları yattığımızda çok hareketli oluyolarmış😍😃 sabah demekki yorulduğun için oynamamış😍

Bende bilmiyodumda geçen doktora gittiğimde bebeğin kafası aşağıda ayakları yukarda dediği için anlıyorum😂😂🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Gündüz çok yorulunca akşamları yattığımızda çok hareketli oluyolarmış😍😃 sabah demekki yorulduğun için oynamamış😍
Ever benimkide başı aşağıda.
Arada bı minik çığlıklar attırıyor.
Mesaneye bastırıyor 5 dkda bir tuvalete 🙈
Bugün dedim herşey ütülü gelebilirsin ama 2 3 hafta daha dur direk kucağıma alayım inşallah 🥰
Bı de ayak tabanı kaşıntısı başladı 1 aydır.
Öyle böyle değil. Doktor kreme izin verdi başladım bakalım.

Ever benimkide başı aşağıda.
Arada bı minik çığlıklar attırıyor.
Mesaneye bastırıyor 5 dkda bir tuvalete 🙈
Bugün dedim herşey ütülü gelebilirsin ama 2 3 hafta daha dur direk kucağıma alayım inşallah 🥰
Bı de ayak tabanı kaşıntısı başladı 1 aydır.
Öyle böyle değil. Doktor kreme izin verdi başladım bakalım.
Aaaaa oluyomuymul öyle kaşıntı ben duymadım olmadıda daha bende hiç 😍
İy herşeyi hazırladıysannn oda beklesin sırasını, bende bu hafta çantayı hazırladım mı hazırım daha gerçi bi 40 günü varda nolur nolmaz haziran annelerine bak 15 haziran yazıyo ama suyu bugunden gelmiş😳😳 korkuttu beni😂😂
Cidden çok mesaneye basıyo harbiden🤦🏼‍♀️😃

Back
X