• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aaaaa oluyomuymul öyle kaşıntı ben duymadım olmadıda daha bende hiç 😍
İy herşeyi hazırladıysannn oda beklesin sırasını, bende bu hafta çantayı hazırladım mı hazırım daha gerçi bi 40 günü varda nolur nolmaz haziran annelerine bak 15 haziran yazıyo ama suyu bugunden gelmiş😳😳 korkuttu beni😂😂
Cidden çok mesaneye basıyo harbiden🤦🏼‍♀️😃
Evet sağlıkla gelsinler de gelsinler biran önce.
Bı yandan sabırsızım bı yandan beklesin diyorum.
Ama kucağımda uyumasını hayal ediyorum.
Böyle minnacık miss kokulu bir bebek hep göğsünün üstünde ne güzel ne muhteşem birşey.
Allah isteyen herkese nasip etsin.

Evet sağlıkla gelsinler de gelsinler biran önce.
Bı yandan sabırsızım bı yandan beklesin diyorum.
Ama kucağımda uyumasını hayal ediyorum.
Böyle minnacık miss kokulu bir bebek hep göğsünün üstünde ne güzel ne muhteşem birşey.
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Yaaaa gerçekden öyleeee allah isteyen herkese nasip etsin🙏🏻🌍
Bende hep öyle hayal ediyorım göğüsümde bebeğim hepp orda misss kokusu ahh yaaaaa 😍😍🌍 minnoşlar

Kızlar

İnşaallah kapatırlar açığı canım..benimkide öyle o yüzden sordum..peki sen diyet yapıyor musun?bana diyettenöyle olmuş dedi.kilo vermiştim ben
Yok ben toplamda 11 kilo aldım. Çok almışsın dedi sağlıklı beslen bundan sonra sadece bebeği besleyen gıdalar tüket dedi. 13 kiloyla tamamlayalım süreci dedi

Benim eşim yine gececi bu hafta😂 bana yine geceler😂🤦🏼‍♀️ Yarın düzelir uyku düzenim, bide bebekde uyutmuyo hiç 🤦🏼‍♀️ Çok hareketli sertte vuruyo belim ağrıyo valla🤦🏼‍♀️

Hadi beni geç sen niye uyumadın😍😍😃
Bu arada saat 3 bende uyaniktim ama daha fazla uykum kaçmasın diye buraya takilmadim🤣

Ayakları göğüsümün altında, oraya vurup duruyo bide kuvvetli yakında çıkarıcak ordan ayakları😂😂 allah gönlündekini versinnnn istediğin zaman olur inşallah, normal olunca mecbur beklicen 😃
Benimki iki gundur sag tarftan sirtima dogru geçmeye calisiyor az kaldi 😂😂😂

Günaydın. Bizimde odamız geldi, halı ve perde işimiz birde yerleştirme işimiz kaldı 😍😍 bugün işe gitmedim bunlarla uğraşırım diye 🙃

Eklentiler

• 76542CFF-CA71-4F10-8A51-BD4B9308B1E6.webp
    76542CFF-CA71-4F10-8A51-BD4B9308B1E6.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 106
Ay ben de ya çok rahat değil mi 😃 sonra da bebişe zarar vermiş miyimdir acaba diye suçluyorum kendimi
Kordon dolanma olayi olabilirmis sirt ustu yatinca birde kan akisi acisndan uugun degil ama bebem ve benim konforum icin oyle uyumam gerek birsey olmaz insalalh😃🤣

Kordon dolanma olayi olabilirmis sirt ustu yatinca birde kan akisi acisndan uugun degil ama bebem ve benim konforum icin oyle uyumam gerek birsey olmaz insalalh😃🤣
Bende kendimi öyle yatarken çok buluyorum, sanırım elimde değil 🤷🏼‍♀️

Yan yatışta bacak aramda yastık olmadan uyuyamıyorum ama azıcık yüzüstü gibi yattığım için onuda seviyorum. Yüz üstü yatmayı çoook özledim yaaaaa 😭

Back
X