- Konu Sahibi yoncambenim
- #51.281
Herkeste dert başka. ,Kızlar kafaya anneyi kv yi takıp durmayın be ben de 24.haftadan beri yatıyorum benim de erken doğum riski var çok şükür bugünlere geldik daha da gideriz... Boşver in ya kv kişisi annesi baksın dedi hamile olduğumu bilmiyordu tüp bebek yapacaktık o ara onun için çağırmıştım hamile kalmışım allahtan annem gelince de 3 ay sonra hamile olduğumu söyledim diye triplere girdiler vay efendim nasıl önce onların haberi olmazmışhepsiyle küstüm şu an ne kapımı çalan var ne yemek yapan yine de idare ediyoruz annem de ilk 3 ay yanımdaydı şu an erken doğum riskini anlamıyor gel diyorum gelmiyor zamanında doğur doktorlara bakma diyor yani bunları kafaya taksam yaşlanırım inanın hoş şakaklarım birden ağardı bu yıl
hayır 20 yaşlarında ha diye hamile kalsam gam yemem 35 yaşındayım uzun uğraşlar sonucu hamile kaldım başımın etini yediler doğur doğur diye
![]()
Allah da bana kız evlat nasip etti annesi güçlü o da güçlü maşallah güçlü de olacak hayatta.. bugünleri beraber yaşıyoruz nihayetinde..
Benim de eşim sürekli yoğun çalışıyor akşama kadar elimde telefon TV başındayım
Ben bunları anlatacak kişi değildim bak döktürdünüz beni de![]()
Ama şu var annem olsun kv olsun gelin desem gelirler. Evin işinide yaparlar beni yerimden kaldirtmazlar.
Tabi pek çogunuzun anlattığının üstün benimki de simariklik gibi düşünülmesin
Yaaa işte herkesin derdi farklı dostlar.