• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar nişan gelince anlar mıyız?
Progesteron koyarken parmağıma şeffaf-beyaz karışımı, yapışkan, mercimek kadar bir şey geldi.
Normal olduğunu düşünmek istiyorum 🙄
Bu arada ağrım sızım yok. Gayet iyiyim ama ilk defa elime böyle bir şey geldi.
Acaba akıntılarımız git gide farklılaşıp, çoğalacak mı?
İlacın kalıntısı olabilir bende kullanıyorum beyaz kalıntı geliyor

Kızlar benim ilk doğumdan tatlı bir geceliğim var zaten doğru düzgün giyilmiyor yine onu giyeceğim ama tiftik olmuş üstü nasıl temizlicem tiftik makinesi işe yarar mı penyede?

Kendime geldim
Sonda bir müddet daha durdu. Sond çıkarıldıktan sonra işte ilk gazı çıkarmak gerekiyormus.
İlk tuvalet
İlk gaz :KK53: gaz çıkartmazsan ya da tuvalet yapmazsan sanirim çıkarmıyorlar hastaneden
Ozman bizi hemen yürütücekler, belden aşağı uyuşturanların nerden baksan 6 saat sonra yürütülüyo yaaaa oyuzden merak ettim😃😃

O gazı çıkarırkne millet yanımızda olmaz inşaşlh😃😂😂😂

Progesteron koyarken parmağıma şeffaf-beyaz karışımı, yapışkan, mercimek kadar bir şey geldi.
Bugun senle beraber bi kac kisi daha bu akıntıdan yaşadı takip ediyorlar sanirim sende takiptekal umarim önemsiz biseydir

Ben de çocuğa yapamıyorum
İçim çok değişik oluyor.
O tarz şeyleri yapamıyorum 😀
Kendime de yapamam .
Düşün iste ben normal dogum yaptim boyle seylere ragmen kiz ve yine yapicam diyorum delimiyim neyim yani su anlattiklarimla normal dogum isteyecek en son kisiyimde işte kismet😂😂

Ben anlamıştım ama bende her şey normal ilerliyordu . Ve kan yerleşme kanaması ve nişandı sadece gelen

Ozman bizi hemen yürütücekler, belden aşağı uyuşturanların nerden baksan 6 saat sonra yürütülüyo yaaaa oyuzden merak ettim😃😃

O gazı çıkarırkne millet yanımızda olmaz inşaşlh😃😂😂😂
Amann salın gitsin yoksa dogum sancisi gibi sancilanirsiniz o daha kotu😃

Back
X