• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Düz yatar vazitte sürekli bi ağzına geleni yutma ,
Başını geri itme ve sürekli kusması var.
Hatta geçen gün bacaklarında nadir de olsa isiliğe benzer dökülme vardı , duş aldıktan sonra geçti ama sanırım bu da bi önbelirtiymiş .
Reflü zaten nedenlerden biri, çünkü mide asidiyle beraber hazımsızlık sonucu oluyor .
İyi fark etmişsiniz ya inşallah kısa sürede geçer rahatlar bebiş

Bizde pazartesi 4 ay aşısını olduk iki ay aşısını yogunbakimda olmuştu ates yaptı mı bilmiyorum ama 4 ay asisi ateş yaptı aşırı huzurduzdu ilk gün ozellikle koltukaltindan olcuyodum doktor makattan ölç dedi 38.5 olunca calpol verdim dün 37 kusurlardan inmedi hafif huzursuzdu yine bugün toparlar inşallah
Kulakdan ölçtüm ben yanlişmi cikarirki bebeklerde kulakdan

Kizlar bu rota aşisida marka markaymis eşim az once eczaneden 900 tl ye aldi bende 750 ye alanlar oluyor daha yeni dedim bu iyisiymiş dedi yani eczane oyle demis🤷‍♀️ boyle krirtik önemli bir aşıninda markalara ayrilmasi sacma degilmi🤔
Benim bildiğim rotatix ve rotateq var rotarix galiba 3 kez yapılıyor rotateq 2

Bu krem travazol gibimi ben travazol yazdircaktim yine saglik ocagina ama bunuda yazdirayim olmazsa , duxenli surmuyorum acikcasi belkide ondan gecip geri basliyor🤦‍♀️ cgdm5525 cgdm5525
Ben ilk sürdüm fena yandı ama saniyelik ..
Travoldan çok çok daha üst bi krem .
Zaten böyle bilindik ilaçların kremlerim artık bi etkisi yok. Travazol ben bildim bileli kaşıntı için ama etkisiz eleman gibi

Aklıma yıldız savascısı geldi.

İnsan haber verırken nedenını de yazar 🙄
Burada hepımız aynı duyguları yasıyoruz, aynı hıslerı tasıyoruz cunku . Bırımıze bısı oldugunda üzülüyoruz hatta.

Şuan en ıyı biz birbirimizi anlıyoruz
Ortak noktamız var cünkü

Aynen.
Tek cümleyle sebep süreç yazılabilirdi diye düşünüyorum.

Back
X