• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aklıma yıldız savascısı geldi.

İnsan haber verırken nedenını de yazar 🙄
Burada hepımız aynı duyguları yasıyoruz, aynı hıslerı tasıyoruz cunku . Bırımıze bısı oldugunda üzülüyoruz hatta.

Şuan en ıyı biz birbirimizi anlıyoruz
Ortak noktamız var cünkü
Ben bebeğin susuz kaldığını düşünüyorum

Aklıma yıldız savascısı geldi.

İnsan haber verırken nedenını de yazar 🙄
Burada hepımız aynı duyguları yasıyoruz, aynı hıslerı tasıyoruz cunku . Bırımıze bısı oldugunda üzülüyoruz hatta.

Şuan en ıyı biz birbirimizi anlıyoruz
Ortak noktamız var cünkü
Öyle tabi ama kimbilir ne yaşadı bilmiyoruz ki. İnşallah düzelir sağlığına kavuşur en kısa zamanda 😔

Dışarı çıkarken değil mi
Evet tabi 😀zaten benim oglanda o yenidoğan sapkalarini hiç taktirmadi kız da taktirmadi. Hatta saç bandı bile taktirmiyor benim kız. İçi polar olan dışı tüylü şapka almıştı zamanında oğlana. Annem bir sürü ördü. Onun üstüne astronot tulumunun şapkasını takiyordum dışarı çıkarken.

Bugun doktor kontrolumuz vardı boyuna kılosuna baktı kafa cevresını olctu 500 tl
Ne zamana kadar aylık rutın kontrolllere devam etmelıyız?
Asılarıda saglık ocagında yaptırıyoruz zaten?

Bugun doktor kontrolumuz vardı boyuna kılosuna baktı kafa cevresını olctu 500 tl
Bunları tam olarak sağlık ocağına her gidişimizde yapıyorlar 🤷‍♀️ Ben gitmeyi düşünmüyorum aylık kontrole

Bunlara sağlık ocağındada bakılıyo oyuzden ben gitmiyorum artık doktor kontrolüne sağlık ocağıyla ilerliyorum

Düz yatar vazitte sürekli bi ağzına geleni yutma ,
Başını geri itme ve sürekli kusması var.
Hatta geçen gün bacaklarında nadir de olsa isiliğe benzer dökülme vardı , duş aldıktan sonra geçti ama sanırım bu da bi önbelirtiymiş .
Reflü zaten nedenlerden biri, çünkü mide asidiyle beraber hazımsızlık sonucu oluyor .
Bizdede aynenn bahsettiğiniz gibi. Peki şurup verdi mi reflü için doktorunuz . Biz iki gündür kullaniyoruz ama henüz bir değişiklik yok kusmada . Diyet de yapıyorum 10 gündür

Oğlumu 7 aya kadar ayakta sallayarak uyuttuk. Çalıştığım için kv gündüz sallardı, ben gece 🙄

Gece emmeye uyanıp uyuyamazsa sallardım. 7. aydan sonra sallamayı bıraktırmak için tracy hogg yöntemini uyguladım.
İlk geceden sallamadan uyutmayı başardım. Çocukta ışık vardı yani. Hemen ilk denemede olmayabilir bu da çok normal.
Ama benim kv gündüz sabredemedi ve sallamaya devam etti. Benim yöntem çöp oldu yani.
Tabi ben bunu birkaç ay sonra yanımda yatırarak uyutmaya çevirdim 😁

4 aydan sonra uyku eğitimi verilebilir. Ama sallamayı bir anda unutmayacaklar tabi ki. Bir yöntem deneyip ona alışacaklar. Önemli olan bebekle çok inatlaşmadan yumuşak ama ısrarlı geçiş yapmak.

Ben de sallıyorum. Ama ilk çocukta istediğim yöntemin kabul edilebilirliğini gördüm. İnşallah bunda da zamanı gelince uygulamaya sokucam 😁
Bu yöntemi arastrcam.
Ben de calscam sanrm o yüzden bakacak kişi için de mümkün bi yontem lazim. Yoksa uyumaz aglar burnundan gelir bakmak istemezler.
Kızlar hiç konuştunuz mu bilmiyorum 😅doğum kilolarınız nasıl? Hamile kalmadan önceki kilonuzla aynı mı?..
2 kilo kaldi yapisti gitmiyor.
Her yolu dene canım. Bir şekilde uyuyacaklar napalım yani 😀

Yok onu yapmam, bunu etmem diyen kısılerın yaşam kosulları;
bebeği sakindir
Yardımcısı vardır
Ya da kocası aşırı yardımcıdır 😀

O yuzden dene her yolu . Cok şükür ben hem ev ıslerımı yapıyorum hem kendi işlerimi .
Suan Dedigini yaptm gozleri kapadm bakalm olcak mı arada kalkiyor hala dalmadı
Hem braun var hem tabanca gibi olan .kol altından olctum .daha yenilerde aldım braun u .170 mi neydi fiyati
Nerden aldn

Bunları tam olarak sağlık ocağına her gidişimizde yapıyorlar 🤷‍♀️ Ben gitmeyi düşünmüyorum aylık kontrole
Ozeldeki doktora her an her şey sorabiliriz . Gece olduğunda ya da tatilde ben şuan yazliktayim 2 haftadır , gün aşırı yazmak durumunda kalıyorum doktora ve hemen dönüş yapıyor. 1 yaşına kadar aynı doktorun takibi bence avantaj

Tek başima bebegi de alip carsiya hic inmediydim. Bugün inmek istedim. Yasadgm ilce ufak. Yollar perişan. Bebek arabasıyla gittik ama sanki 10 kat yol yürüdük. Şartlarin her türlü iyi olması lazm yoksa cidden bebek büyütmek insanı zorlayan bişey. Ben zorlugu dibine kadar yaşıyorum yeminle. Tayin süremiz dolsa da gitsem şu ilceden 😒

Ozeldeki doktora her an her şey sorabiliriz . Gece olduğunda ya da tatilde ben şuan yazliktayim 2 haftadır , gün aşırı yazmak durumunda kalıyorum doktora ve hemen dönüş yapıyor. 1 yaşına kadar aynı doktorun takibi bence avantaj
Bizim özelde gittiğimiz doktorun böyle bir uygulaması yok açıkçası. Henüz bir sey sorma gereği de duymadım çok şükür

Back
X