- 9 Aralık 2021
- 1.312
- 2.510
- 63
- 44
- Konu Sahibi yoncambenim
- #90.541
Dün gece bizde yine uyuyamadık bir haftadır mahvetti beni uyuyamıyor yok ayakta salla yatağa al meme ver yok uykudan kıvranıyor ama uyuyor eller kollar hareketli devamlı .. senin kızla benim oğlan bu aralar böyle ne yapicaz Allah yardım etsin... Allah'tan oğlan lise bire başladı kaplama olayı falan yok kendi işini kendi görüyor zaten ...Valla dün gece uykusuz geçti. Bebe sapıttı. Emizirip uyuttum. Sonra büyük oğlanın kitwplari kapladım saat olmuş 2 bebisi yatagina koyarken uyandı. Emdi emdi uyumadı. Sonra emdi emdi memeyi dövdü. Artık süt mu kalmadı ne oldu bilmiyorum sabah 7 ye kadar bu durumdaydik uyanık memeyle kavga. Sonra eşim aldı dizinde sallayarak uyuttu yatağına koydu. Bir kaç dk sonra tekrar uyanıp mizirdadi yanıma aldım emmeye zorluyor. Nereye koysam meme arıyor. Ama en son memeye uzanıp uyudu.Ben uyandirmayim diye aynı pozisyonda kaldım her yerim ağrıyor. Şimdi ben kalktım mecburen uyandı. Bezi tika başa doldurmuş. Değiştirdim direk kaka yaptı. Şimdi pusete koydum tekrar kaka
yine temizlenmeye gidiyoruz.