Bende çocukları bırakamıyorum falan yazınca çocuğunuz var sandım.Estoferm sanırım rahim hazırlansın diyeydi. Ben öğretmenim çocukları bırakıp da 1300 km gidip gelme sürecim de olamayacak ve pgt li tüp bebek dendi Yani yaıznntemmuzfa başlasak bile yetişmeyebilir dedi doktorum ondan biraz erken başlanacak zor ve sıkıntılı bir süreçbana sadece ilk hazırlık adet öncesi dönmede gitmek zor olacak yoksa regl zamanı için zaten yumurta takibi vs o kısımda okul muhtemelen tatil olacak zaten o ilk Mayıs adetinden sonraki süreci merak ettim erken diye hemen de orayı aramak istemedim de
keşke az kalp atışlarıma mani olup anlayabilseydim
![]()
estrofeme opu öncesi başlanmıyor o ilaç transfer öncesi rahim hazırlanması İçin
sizin öncelikle yumurtalarınız toplanacak yani ilaçlar iğneler başka olacak. Pgt ye gidecekse embriyolarınız evet süreciniz uzayacak..
Haziranda adetinizin 2 yada 3. Günü ilaçlara başlanarak yumurta büyümesi bikaç güne bir kontrol ediliyor. Yeterli büyüklüğe ulaşınca yaklaşık 2 haftalık bir süreçte toplama yapılıyor sonra embryo oluşumu sonrası pgt..
Herşey olumlu giderse gelecek olan adetle birlikte transfer estrofem o aşamada lazım ..
Merak etmeyin bir süre sonra heyecan falan kalmıyor alışıyorsunuz duruma …
Hayırlısı olsun inşallah.