- 21 Mart 2021
- 627
- 678
- 53
- 34
Canım ben opuda İstanbuldaydım bi devlet hastanesinin aciline gidip covid belirtileri sıraladım test istediler zaten doktor bile görmüyo covid acile gidince teste yönlendirip eve gönderiyolar. Zaten bir yığın para ödüyoruz bari ona ödemeYok benimkidr paket de bu dahil değil içine opu da yapılan dahildi yada belki farklı da olabilir yarın sorarsın olmadı2 gün önceden ver dedi cumartesi acile gidip soracağım yok derse pazartesi orada yaptırıcam, ya bu süreçte katı kurallar yok şu zamana transfer diye bunlar kişiye özel olduğu için ama benimde bugün başlarsam 5 gün sonraya Transfer olmuş oluyor adetimin de 19. Günü ne denk geliyor
aklımdaki herşeyi sordum vallahi ilaç kağıdını da verdi zaten herşeyden günde birer ikişer tane artık Allah ne verdi ise
progestan ı da fitil değil de ağızdan alsam bi fark olur mu dedim çok yan etkisi olur dedi baş ağrısı sinirlilik hali uyku hali fitil alman daha iui olur dedi, transfer günü için sıkışıklık durumunu sordum aşırı derecede sıkışık olmayın dedi yarım lt içicem sadece su bakalım
![]()