• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

ayyyyyy canım haydi katlana katlana artsın inşallah nasıl güzel bir haber bu :) ay kuzum sende belirti felan var mıydı sonuca kadar, ay ben yazılanları karıştırıyorum herkes birbirine girdi :KK70:
Hiçbir belirtim yoktu hiç umudum da yoktu açıkcası allahım yüzümüze baktı çok şükür

3. Gün embriyosu 12. Günüm Allaha çok şükür anneler gününde mutlu oldum
Canım tebrikler , sağlıkla ilerler inşallah.Kaç hücreliydi 3. Günde embriyonuz?Ben 5-6 yıldır uğraşıyorum, 3. Gün transferlerim hiç tutmadı.Şimdi de son iki denemede embriyo oluştu ama 3. Gün 5-6 hücreli, dondurduk.Doktor transfer edecek ama orta kalite yine tutmayabilir dedi. Yaşım 40. Sizin yaşınız ve transfer olan embriyonun hücresi kaç?

Canım tebrikler , sağlıkla ilerler inşallah.Kaç hücreliydi 3. Günde embriyonuz?Ben 5-6 yıldır uğraşıyorum, 3. Gün transferlerim hiç tutmadı.Şimdi de son iki denemede embriyo oluştu ama 3. Gün 5-6 hücreli, dondurduk.Doktor transfer edecek ama orta kalite yine tutmayabilir dedi. Yaşım 40. Sizin yaşınız ve transfer olan embriyonun hücresi kaç?
Yaşım 33 8 hücreli 3. Gün embriyosu koydular iti kalite dedi doktor grade 1 dedi embriyolog Allah sizlere de nasip etsin güzel haberler almayı

Kız Allah'tan progestan iğne olarak değil bide o iğne olsa yok yani dayanamam vallahi fitil olarak alıyom günde iki kez hergün sadece oksapar var iğne olarak şükür de ne bileyim ya modum düşük 2 gündür kendimi çok enerjik hissetmiyorum 😁😁 inşallah güzel sonuç görürüm de bunların hepsine değer 🤲
Ay evet o da olsa emin ol daha çok modun düşerdi ben artık son zamanlar yılmıştım insanın psikolojisini acayip etkiliyor. Çok şükür bak kaldı 2 gün hayırlısı ile al gel bebişleri hepsine değecek çöl güzel olacak🤲🏻🥰

Back
X